Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וממה יתפרנסו אותם עסקים קטנים? מגלגול כספים בתוך המדינה? לא יעזור כלום - ישראל זקוקה ליצוא כדי לאזן את צורכי היבוא, וכדי ליצא עסק זקוק לאיזו מסה קריטית. לאינטל יש את זה, אבל לבית המלאכה בצ'ק פוסט אין הכוח הדרוש (יש, כמובן, חריגים, כמו אותו מפעל אלומיניום מעפולה שייצר מיכלי דלק לחיל האויר האמריקאי. אבל אלה יוצאים מהכלל).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

והנזק של שמירת הדולר בשער לא ריאלי בגלל היצואנים? זה לא נגמר בזה, עזוב

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בראייה (המשוחדת משהו) שלי, למדינה עדיף לתמוך דווקא בעסקים הקטנים. כל אחד מהם יכול (לפחות בתיאורייה) להפוך למוסד ענק ובסופו של דבר להחזיר למדינה את התמיכה פלוס ריבית דריבית...

למי שחושב שזה לא אפשרי, הנה נקודה למחשבה.

חנות פרחים...

החנות מצליחה קצת, רוכשת משתלה. שותלת חיטה, פותחת מאפיית בוטיק. קונה עוד משתלה, שותלת עגבניות ומייצאת לחו"ל "עגבניות ארה"ק". וניתן להמשיך את קו המחשבה הזה. אני יודע שהדוגמא היא לא הכי טובה, אבל אני מקווה שהרעיון מובן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
חברים שלום,

בעקבות דיון מעניין שראיתי בקבוצה אליה אני מנוי בפייסבוק, אני שואל אתכם מה עדיף לישראל - למשק, לחברה, לתעסוקה וכדומה - תמיכה במאות מיליונים באינטל ופעילותה בישראל, או תמיכה ב-1000 עסקים קטנים לאו דווקא בתחום ההי טק.

את מי אתה אוהב יותר, את אבא או את אמא?

למה אלו השקעות חלופיות?!

מדובר בשני אפיקים בשווקים לא קשורים, וצריכים גם וגם.

לעסקים קטנים, מסורתיים (מבסטה ועד יבואן זעיר) יש חשיבות חברתית, בכך שהם משמשים בסיס כלכלי גם לאנשים שהשכלתם הפורמלית איננה גבוהה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פאלו, אתה באמת מספיק תמים לחשוב שהמדינה תיתן לשני הנזקקים כספים?...

נכון, צריך גם וגם. אבל לחשוב שזה מה שיקרה, כמו שאמר צביקה פיק (לא זה מהפורום) - אשליות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...