Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי את השאלה בפורום אודיו אבל נראה שהם פחות מבינים מהמומחים של האוף טופיק:

שאלה שאולי תהיה ברורה מאליו לחלק מכם,לי עד כמה שידוע זה לא ניתן לביצוע אולם אשמח לקבל חוות דעת מהמומחים לדבר.

יש לי דיבורית בלוטוט קבועה לרכב של חברת JATY. האם ניתן כאשר הסמרטפון (גלקסי 1) מחובר לדיבורית,לשמוע גם את הנגן לדוגמה או את GPS דרך הרמקול של הדיבורית?

אם יש צורך באפליקציה ספציפית אשמח לקבל שם או קישור.

תודה.

פורסם

זה תלוי בדיבורית.

אצלי באוטו יש BT אורגינלי והוא מקבל גם מדיה וגם שיחות (שתי הגדרות נפרדות. אפשר לחבר טלפון רק לשיחות ונגן מדיה רק למוזיקה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בגדול, הדבר תלוי בשני גורמים:

1. הדיבורית צריכה לתמוך בהעברת מדיה (לא כל דיבורית תומכת).

2. אתה צריך חיבור מתאים ב-HU שלך. יש חוטים מיוחדים בדיבורית שצריכים להתחבר ל-HU.

בחלק גדול מהמכשירים אין את האופציה הזו מובנית.

פורסם

איך אני יודע אם הדגם תומך?

בגדול אני לא מתכוון לחווט את הדיבורית למערכת ברכב אלא לשמוע את השמע מהרמקול של הדיבורית,ברור לי שזאת לא איכות גבוהה אבל תאורטית איך אפשר לבצע זאת?

פורסם

הדיבורית צריכה לעמוד בשני תנאים:

1. מולטיפוינט - לחיבור הטלפון והנגן (או שני טלפונים) בו זמנית

2. A2DP - תומכת בהעברת אודיו מתקדם

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בגדול אני לא מתכוון לחווט את הדיבורית למערכת ברכב אלא לשמוע את השמע מהרמקול של הדיבורית,ברור לי שזאת לא איכות גבוהה אבל תאורטית איך אפשר לבצע זאת?

אין אופציה כזו.

פורסם

למה אין אופציה? יש בהחלט, כאמור אם הדיבורית בעלת רמקול פנימי משלה ועומדת בתנאים שציינתי. אפשר להגדיר את הנגן כמכשיר הראשי המצומד אליה, לשמוע מוזיקה, להגזיר את הטלפון כמכשיר משני וכאשר נכנסת שיחה - לעבור אליו ולענות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

פורסם
הדיבורית צריכה לעמוד בשני תנאים:

1. מולטיפוינט - לחיבור הטלפון והנגן (או שני טלפונים) בו זמנית

2. A2DP - תומכת בהעברת אודיו מתקדם

ואיך בודקים את הנתונים הללו פיזית? יש איזו בדיקה או הגדרות שניתן לראות היכן שהוא?

פורסם

שתי התכונות הללו הן חלק מתכונות היסוד של המוצר שהיצרן יצהיר עליהן בצורה די גלויה, בד"כ בעלון ו/או על האריזה של הדיבורית. גם המוכר, אם עובד בחנות יותר מיומיים, ידע לומר לך.

פורסם

איכות השמע כל כך גרועה שאין שום טעם לעשות את זה.

אגב, יש מתאם מ BT לכבל AUX. פותר את כל הבעיות האלו אבל איכות השמע עוד יותר גרועה.

(יש המרה נוספת לאנאלוגי.)

beewi-presenta-bba100-ladattatore-bluetooth-p-L-et5XOq.jpeg

פורסם

דיבורית של מותג מדבקה במאה שקל באמת תיתן איכות גרועה. דיבורית טובה תיתן איכות טובה. כמו כל דבר בחיים, you get what you pay for...

פורסם

הדיבורית צריכה לתמוך בA2DP.

כשאתה מחבר טלפון אליה צריכה להיות אינדיקציה לגבי סוג פרופיל שמופעל בין הטלפון לדיבורית.

אני מנגן וממקסס סטים שלמים מהטלפון למערכת באוטו דרך BT.

• תוכן חדש...