Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי גישה לאוף טופיק, אחרת הייתי מציע לך לנהל את הדיון שם,

התבקשנו לחזור לנושא המקורי,

מדינת ישראל הכירה בזה בממשלות רבין וברק, - נכון! אבל האם הצד השני עמד בהתחייבויות שלו? לא!

פה סיימתי את הדיון הפוליטי וחזרתי לדיון על שוטרים לייצנים,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מעדיף כאלה, לא יודע מה אתך

Sexy_Police_Costume_Cop_Uniform.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מקרה הזוי שקרה לי עם משטרה

לפני 5 שנים

גיל 17 חוזר מהחברה עם האוטו רק נגמר המלווה, נוהג על פאסאט שנת 94 ישנה עוצר אותי שוטר סתם בלי סיבה כשאני נוסע 80 במקום שמותר לנסוע 80 מוריד אותי לשוליים עושה לי בדיקת סמים באוטו, מחליט שהוא פותח תמכסה מנוע מתחיל לבדוק לי שטויות ( דבר שאסור לו אם הוא לא בוחן תנועה ) אחרי 40 דקות ( שהשעה כבר עוברת את 6 בבוקר ואמא שלי צריכה את הרכב לעבודה ) אני מתחיל להתרגז עליו כי הוא מעקב אותי, הוא ממלמל שייתן לי דוח על התחצפות לבסוף משחרר אותי .

*באותו יום העברתי כסף לחברה שלי 1800 ש"ח לטיול בטורקיה, כשהגעתי הביתה גיליתי שהארנק לא עליי נילחצתי ניסיתי לחשוב איפה הורדתי אותו פעם אחרונה, נזכרתי שנתתי את הרישיון לשוטר, נכנס חזרה לאוטו. טס!!!! לאיפה שהייתה המשטרה ( בכל זאת 1800 ש"ח היה בדיוק חצי ממה שהאוטו נמכר כמה שבועות אחר כך ) מגיע לשם רואה שכבר אין ניידת, אבל הארנק עם הכסף נשאר מונח על הריצפה!

יותר מזל משכל

פורסם

נוסע לי בסבבה בכביש 1 פתאום רואה ניידת.

המהירות המותרת היא 110 הייתי על 130 בערך.

רואה משטרה מרחוק,הוא כבר קלט אותי,עוצר אותי כשמרוח לו חיוך על הפנים ומתחיל לבקש רשיונות וכאלה,אני כבר מוכן נפשית לאיזה קנס אבל אזז השוטר אומר:"שמע,יש לך מזל!למה אם הייתי מרוקאי איזה קנס הייתי מביא לך,אבל מזלך שאני לא מרוקאי"

זה נמשך ככה איזה כמה דקות בסופו של דבר הודתי לו והוא שיחרר אותי לדרכי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

את האמת -זה נראה די מבויים כאילו זה פרסומת לתיק או לצבעים , איכות התמונות טובה מדי , בד"כ באירועים כאלה יש יותר שוטרים ולא יורים ישר בתיק

פורסם
את האמת -זה נראה די מבויים כאילו זה פרסומת לתיק או לצבעים , איכות התמונות טובה מדי , בד"כ באירועים כאלה יש יותר שוטרים ולא יורים ישר בתיק

אם כבר מה שנראה מוזר זה הרובוט. מצלמת CCTV על גוף של קלנועית עם שוטגן מורכב. למרות שאי אפשר לדעת שזה לא עוד איזה קומבינה ישראלית.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הסוואנה הזו- אני לא חושב שככה נראה רכב של חבלנים, וזה לא הגיוני שהיה רק שוטר אחד בחוץ. הייתי בכמה ארועים של חשש לחפץ חשוד (כולם היו התרת שווא) והיו הרבה יותר שוטרים בחוץ שמרחיקים את האנשים וחוסמים את המדרכות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה חזק. אם זה מבויים.

אם לא, הילדים המפגרים האלה צריכים להיענש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...