Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ביום חמישי הקרוב כנראה שאקנה מבן אדם פה מהפורום מגבר JBL 75.4 וסאב של קיקר C12 עם תיבה

יש לי כמה שאלות שאשמח שתענו לי עליהן,

ראשית,האם המגבר הנ''ל יגביר בצורה טובה את הסאב הזה?

שנית,על איזה קומפוננט הייתם ממליצים להוסיף מקדימה? בתקציב של 800 שקל מקסימום

שלישית,יש לי זוג רמקולים 6X9 שצריכים רק הרכבה,האם רמקולים קדמיים (מקוריים וגרועים כנראה,משנת 98)

+המגבר+הסאב+הזוג רמקולים 6X9 של פיוניר יתנו לי סאונד סביר עד שאקנה קומפוננט?

על אילו כבלים הייתם ממליצים להשתמש? אני צריך לקנות כבלים והבנתי שזה הולך לפי איכות (כמו כל דבר),אשמח להמלצות.

אגב,אמרו לי שJBL הפכו להיות סיניים,מצד שני אומרים שסרווין ווגה סינים,מישהו מוכן לעשות לי סדר בראש בבקשה :)?

תודה מראש!

פורסם

דבר ראשון רוב המוצרים היום מיוצרים בסין , אם יש שם שעומד מאחורי המוצר אז לרוב האיכות מובטחת,

לי יש את אותו המגבר , והוא מגבר חזק ( זה דגם ישן , שהמחליף שלו הוא ה 1004 ) , אני מרוצה ממנו מאד, והוא עושה את העבודה

בגישור הוא נותן 284 ואט rms תבדוק כמה rms הסאב שלך יכול לקבל, בגדול זה אצלי הוא מפעיל סאב שיכול לקבל 400 ואט רמס וזה עובד יפה

לגבי הקומפוננט , לדעתי זה דיי חובה וזה יהיה פוספוס לא להתקין ,אתה יכול לקחת מורל דוטק חדשים או משהו יותר טוב כיד 2

ההתקנה אפשר עם סט 8 גייג, רצוי 4 גייג למקרה ותרצה להוסיף מגבר בעתיד

SCANSPEAK

פורסם

בנג׳י זה שהרבה חברות התמסחרו ומייצרות היום בסין לא אומר שהן טובות.

החברות הטובות עדיין מייצרות בארצות המוצא שלהן.

אלו שלא פועלות כך אכן מצביעות על הרמה של המוצרים שירדה ואיכותם לעומת המתחרים וזה בדיוק המצב היום עם jbl וסרווין וגה mbquart ועוד חברות רבות.

פורסם

המגבר הזה ינצל בצורה מצויינת את הסאב של קיקר.

קומפוננט- הייתי ממליץ לך על מורל דוטק אוביישן או הרץ הנרג'י, תשמע את שנייהם ותחליט.

חיווט- 4 גייג' פשוט אבל של חברה טובה כגון סאונדקווסט, רוקפורד, סקורפיון וכו'.

בקשר לרמקולים 6X9- לא הייתי מתקין אותם בכלל, ושם רק קומפוננט קדמי, מגבר וסאב.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
בנג׳י זה שהרבה חברות התמסחרו ומייצרות היום בסין לא אומר שהן טובות.

החברות הטובות עדיין מייצרות בארצות המוצא שלהן.

אלו שלא פועלות כך אכן מצביעות על הרמה של המוצרים שירדה ואיכותם לעומת המתחרים וזה בדיוק המצב היום עם jbl וסרווין וגה mbquart ועוד חברות רבות.

תשמע יש בזה משהו , וברור שייצור בסין גורע מהאיכות, אבל אין צורך להספיד חברות שעברו לייצר בסין ( גם את האייפון מייצרים בסין כמו גם כל המחשבים הניידים)

בפרט שהייצור בסין מאפשר מחירים נוחים יותר , זה נכון שיש הבדל בין אודיסון ל jbl בנושא ההגברה , אבל בשביל מישהו חדש בתחום ,ההבדל (שהוא בערך 3500 שקל) הוא הבדל מכריע על אף הירידה באיכות

SCANSPEAK

פורסם

לא רק למחיר יש משמעות (למרות שלקחת 2 מקרי קיצון לחלוטין), גם התכנון עצמו של המוצר יורד בערכו ברגע שהחברה מתמסחרת.

ואין השקעה כזאת גדולה כמו בקו מוצרים יוקרטי.

סתם לדוגמא תשווה בין סטים של mbquart של פעם ושל היום, שמים וארץ ולא רק באיכות החומרים בנייה אני מתרכז דווקא באיכות השמע.

אותו הדבר לגבי שאר החברות, ולא תמיד ההפרשים במחיר הם כאלה גדולים כמו שציינת.

בגלל זה למשל מורל מאוד נפוצה בארץ.

פורסם

הדרייברים של מורל מיוצרים בארץ בעבודת יד, קיימים רמקולי על ביתיים שמשתמשים ביחידות שלהם.

ממליץ בחום על מוצרי החברה.

פורסם

איזה עוד קומפוננטים יש לכם להמליץ?

אגב,יש לי תיבה גדולה לסאב שהיה בה סאב של פיוניר 12 אינצ',איך אני בודק את האיכות שלה?

יש לה גם מין ריפוד שדומה לצמר גפן בפנים

פורסם

בתקציב שלך זה הרמקול הכי טוב.

תצלם את התיבה ותעלה לכאן את התמונה- רק ככה נוכל להגיד מה התיבה שלך שווה.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אז ככה חברים,קניתי לפני כמה שעות את הסאב והמגבר שכתבתי בתחילת האשכול,מאדם בשם דוד "פאררה" בפורום

אדם מאוד נחמד,נשמע אמין ורציני,יאמר לזכותו!

אז דפדפתי קצת ומצאתי אשכול בפורום שכל אחד רושם את דגם המכונית שלו,ואיזו מידת רמקולים מתאימה לו,

מכיוון ולי יש יונדאי לנטרה 98,נבהלתי כשראיתי שמתאים 5.25 מקדימה ולא 6.5

האם זה בטוח ? ואם כן,על איזה רמקולים קדמיים תמליצו במקרה הזה?

פורסם

התקציב הוא 800 שקל,אם יש משהו משומש טוב שאוכל למצוא ב500-600 שקל אלך על זה.

אגב,יש הבדל משמעותי בין 5.25 ל6.5? אני מדבר מבחינת השמע

בנוסף,יש לי הצעה מהמתקין,לרשום אותה פה או לפתוח פוסט נפרד?

• תוכן חדש...