Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר בן 17

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברי פורום ,

חיפשתי רכב שיתאים לצרכים של צעיר בן 17

הגעתי לרכב סיאט איביזה מנוע 1200 גיר ידני שנת 2011

האיש שמוכר את הרכב רוצה עליו 85 אלף הרכב עבר 13 אלף קילומטר

העסקה הזאת משתלמת ? דעות נוספות על הרכב יתקבלו בברכה

תודה מראש מייק

פורסם
כדאי שתבדוק כמה עולה הרכב הזה היום חדש מהחברה, כי שמעתי הוא עולה בין 70 ל 80 לא זוכר בדיוק, אם כן אז לך על אחד חדש.

אתה לא מדייק, המבצע של 70 אלף מתייחס לאיביזה 1.4 אוטמוספרית, דגם ה1.2 מגיע עם מנוע TSI ומחירו יקר משמעותית.

לפותח השרשור, אמנם ה1.2 חזק יותר מהדגם האטמוספרי, אבל באופן אישי ומהיכרות עם מנוע ה1.4 הוא מספיק, הייתי ממליץ לך לבחון את האפשרות. בנוסף, ראיתי לא מזמן מבצע של פולו 1.4 (אותו מנוע בדיוק) ב80 אש"ח.

במקרה שתקנה חדש, תקבל אחריות לעוד שנה, תהיה יד ראשונה וכמובן ההרגשה של רכב "מהניילונים".

לדעתי שווה את ההתפשרות הקטנה על המנוע.

תשקול את זה, רכבים מצויינים.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

13,000 ק"מ וכבר מוכר? כנראה שמנסה לעשות קופה. כמו שאמר יוסי, תבדוק כמה עולה חדש מהחברה, לדעתי עדיין יש כמה במבצע

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

קודם כל תודה על התגבות

רכב כזה חדש עולה 108 אלף

בקשר לפולו שנאמר פה האם זה יספיק ?

אני גר בירושלים ליתר דיוק מבשרת ציון ולא חסר פה עליות האוטו לא יבכה בעליות האלו ?

בקשר לזה שהרכב 13 אלף ק"מ רק אם בבדיקה הוא יוצא תקין אז אני מניח שאין בעיה

גם אימא שלי מחליפה רכב כל שנה עם 5-6 אלף ק"מ

חשוב לציין הרכב שמוצע פה בא עם התוספות של גלגלים 17" מגני רוח גג פנוראמי ועוד תוספות

פורסם

תראה, לגבי העליות קשה לי לענות לך, מה שכן אני באופן אישי לפני כ4 שנים הייתי מספר חודשים בטבריה עם יונדאי אטוס (קופסא) מנוע 1.0 ובערך 60 סוסים - סחבה כמו גדולה וללא תקלות במהלך התקופה.

לגבי תוספות אבזור - 70 לאיביזה ותקבל גרסא בסיסית - 1.4 ידני, 5 דל', אין ג'אנטים, חיישני רוורס או סאן רוף.

80 לפולו (אם איני טועה 3 דל' שזה נראה לי כבר מתאים יותר לצעירים) ותקבל גם ג'אנטים ו"גימורי עור".

מכאן והלאה תלוי ביכולת המיקוח שלך, לא פעם שמעתי על אנשים שקיבלו מהחברה טיפול חינם, חיישני רוורס או ג'אנטים (כשאלה לא הגיעו בחבילת אבזור).

באופן אישי?

הייתי רוכש את הפולו ועם ה5K הנותרים יש מספר אפשרויות:

א. מכסה חלק גדול מהביטוח

ב. מוסיף לרכב סאן רוף (אם חשוב לך - אגב שלדעתי זה די מיותר, היה לי ביונדאי I30 הקודמת)

ג. קונה מערכת טובה

ד. צבע + אגרת עלייה לכביש (אם אני לא טועה צבע בצ'מפיונס עולה 1500 ש"ח)

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם
תראה, לגבי העליות קשה לי לענות לך, מה שכן אני באופן אישי לפני כ4 שנים הייתי מספר חודשים בטבריה עם יונדאי אטוס (קופסא) מנוע 1.0 ובערך 60 סוסים - סחבה כמו גדולה וללא תקלות במהלך התקופה.

לגבי תוספות אבזור - 70 לאיביזה ותקבל גרסא בסיסית - 1.4 ידני, 5 דל', אין ג'אנטים, חיישני רוורס או סאן רוף.

80 לפולו (אם איני טועה 3 דל' שזה נראה לי כבר מתאים יותר לצעירים) ותקבל גם ג'אנטים ו"גימורי עור".

מכאן והלאה תלוי ביכולת המיקוח שלך, לא פעם שמעתי על אנשים שקיבלו מהחברה טיפול חינם, חיישני רוורס או ג'אנטים (כשאלה לא הגיעו בחבילת אבזור).

באופן אישי?

הייתי רוכש את הפולו ועם ה5K הנותרים יש מספר אפשרויות:

א. מכסה חלק גדול מהביטוח

ב. מוסיף לרכב סאן רוף (אם חשוב לך - אגב שלדעתי זה די מיותר, היה לי ביונדאי I30 הקודמת)

ג. קונה מערכת טובה

ד. צבע + אגרת עלייה לכביש (אם אני לא טועה צבע בצ'מפיונס עולה 1500 ש"ח)

האמת אם המומנט של הפולו יותר טוב משל האיביזה גם ב 85 כוח סוס היא תיהיה יותר חזקה לא?

פתחת לי אפשרות מעניית תודה

פורסם

לאיביזה שבמבצע ולפולו יש את אותו המנוע בדיוק (1.4) , אין הבדלים במומנט.

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

אתה צעיר בן 17,האם אתה עובד ? יש ביכולתך להחזיק רכב ?

רכב זה לא רק דלק וסע,הדלק גם כאשר הוא יקר הוא ההוצאה הקטנה בעניין: עלות ביטוחים יקרה מאוד לנהג חדש ברכבים בהם נדרש ביטוח מקיף (לא שחובה יהיה יותר זול בהרבה),טיפולים ותחזוקה,טסט פעם בשנה,תיקונים לא צפויים ועוד ..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אהלן חברי פורום ,

חיפשתי רכב שיתאים לצרכים של צעיר בן 17

הגעתי לרכב סיאט איביזה מנוע 1200 גיר ידני שנת 2011

האיש שמוכר את הרכב רוצה עליו 85 אלף הרכב עבר 13 אלף קילומטר

העסקה הזאת משתלמת ? דעות נוספות על הרכב יתקבלו בברכה

תודה מראש מייק

תברר על איזה רמת גימור מדובר. ספורט? סטייל? רפרנס? אלה שלושת האופציות.

פורסם

מדובר ב SC ספורט קופה

בקשר לזה שאני צעיר ואם אני יכול להחזיק רכב יותר נכון הרכב יהיה על שם ההורים אני רק אשתמש בו

פורסם
קודם כל תודה על התגבות

רכב כזה חדש עולה 108 אלף

108 אלף זה כשהלכת לסוכנות וניסית להתמקח או פתחת אתר אינטרנט.

כי יש הבדלים עצומים בסיאט בין המחיר הרשמי למחיר המכירה בפועל, כדאי לך לנסות להגיע לסוכנות.

פורסם

ברשותי סיאט איביזה 1.2 TSI בגרסת החמש דלתות, כן גם אני נמשכתי לSC משולש הדלתות אבל לבסוף הפרקטיות ניצחה ואני שמח על ההחלטה.

הרכב נקנה ללא ג'אנטים וסאן רוף או מערכת מולטימדיה. במחיר של 100K... אל תסתכל על מחיר המחירון כי הוא לא אומר כלום בסיאט, הרבה מכוניות נקנו בתקופת המבצעים (כמו הסיאט שלי) וגם בלי תקופת מבצעים רשמית, המחיר הוא רק המלצה.

תבדוק למה הוא מוכר כל כך מוקדם.

האוטו אחלה לצעיר גם אני בן 18 ונהנה ממנו מאד, המנוע מעולה לדעתי ויש ברשותנו בבית עוד מספר מכוניות גם עם מנועים גדולים 3 ליטר + ואני מתפעל מהכוח של הסיאט כל פעם מחדש. כמובן לא מכונית ספורט אבל יש מספיק כוח גם לחיוך קל כשלא מצפים.

לשאלות נוספות שלח הודעה אני אשמח לעזור.

Alfa Romeo Mito QV

פורסם
ברשותי סיאט איביזה 1.2 TSI בגרסת החמש דלתות, כן גם אני נמשכתי לSC משולש הדלתות אבל לבסוף הפרקטיות ניצחה ואני שמח על ההחלטה.

הרכב נקנה ללא ג'אנטים וסאן רוף או מערכת מולטימדיה. במחיר של 100K... אל תסתכל על מחיר המחירון כי הוא לא אומר כלום בסיאט, הרבה מכוניות נקנו בתקופת המבצעים (כמו הסיאט שלי) וגם בלי תקופת מבצעים רשמית, המחיר הוא רק המלצה.

תבדוק למה הוא מוכר כל כך מוקדם.

האוטו אחלה לצעיר גם אני בן 18 ונהנה ממנו מאד, המנוע מעולה לדעתי ויש ברשותנו בבית עוד מספר מכוניות גם עם מנועים גדולים 3 ליטר + ואני מתפעל מהכוח של הסיאט כל פעם מחדש. כמובן לא מכונית ספורט אבל יש מספיק כוח גם לחיוך קל כשלא מצפים.

לשאלות נוספות שלח הודעה אני אשמח לעזור.

תודה רבה על התגובה!

אני אנסה לדבר אם המוכר ולהוריד את המחיר בתקווה שבבדיקה האוטו יעבור כמו גדול אני אקנה :-P

• תוכן חדש...