Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסנון ברכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאל את היבואן.

קסנון לא נחשב שיפור, בפורום הזה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אם זה רכב חדש מהחברה אני היתי משלם בכיף על מערכת קסנון מקורית איכותית ומאושרת ללא קומבינות.

אני דווקא ממש לא, בהנחה שהרכב מגיע עם רפלקטורים, אין שום סיבה לשלם 6-7 אלף כשאפשר לקנות סט סופר איכותי ב1000 שח, בצבע יפה כמו המקורי 5600-6000k וההבדל היחיד זה המתזים האלה שדורשים בשביל התקינה ואני בספק גדול לגבי יעילותם.

פורסם
אני דווקא ממש לא, בהנחה שהרכב מגיע עם רפלקטורים, אין שום סיבה לשלם 6-7 אלף כשאפשר לקנות סט סופר איכותי ב1000 שח, בצבע יפה כמו המקורי 5600-6000k וההבדל היחיד זה המתזים האלה שדורשים בשביל התקינה ואני בספק גדול לגבי יעילותם.

התכוונת לרכב עם פרוג'קטורים. רפלקטור רגיל לא עומד בתקן. וסעיף נוסף בתקן האירופאי (מאחר ואין תקן ישראלי לעניין) הוא מערכת אוטומטית לכיוון גובה האלומה. עושה את כל ההבדל. פרט שולי ?

פורסם

לדעתי כן, פרט שולי.

יש הרבה יותר x5-6 שמסנוורות ומעצבנות אותי על הכביש מאשר איביזות ששמו להן קסנון לא מקורי.

מה שאני אומר זה שלמרות התקינה והניסוחים הרהוטים של "מערכת אוטומטית לכיוון גובה האלומה" הרכבים שמגיעים עם קסנון מקורי מהחברה, מסנוורים אותי לא פחות אם בחלקם לא יותר מקסנון לא מקורי שהותקן בצורה נכונה.

לא קרה לך שהגיח מולך איזה ג'יפ מגודל של מרצדס וסנוור אותך עד לכדי עיוורון זמני?

זה שהתקינה האירופאית מחמירה יותר לא אומר שהיא צודקת או טובה יותר, ועבור ההפרשים במחיר, אני לא הייתי מהסס ומתקין קסנון לא מקורי.

אם איני טועה, ותקנו אותי אם אני טועה, המון רכבים שמגיעים בייבוא אישי מארצות הברית, מגיעים עם קסנון שאינו עומד בתקינה האירופית ועל כן הקסנון אינו חוקי בארץ ושווה ערך להתקנה לא מקורית.

למרות זאת, הרכבים האלה נוסעים בארץ בלי שום בעיה, ועברו תהליך תקינה במשרד הרישוי בחולון לפני עלייתם לכביש (חלקם אחרי עלייתם לכביש).

מכאן והלאה זה כבר עניין מוסרי של פותח השרשור, לעבור על החוק או לא, גם אם הוא חסר טעם.

פורסם
לדעתי כן, פרט שולי.

יש הרבה יותר x5-6 שמסנוורות ומעצבנות אותי על הכביש מאשר איביזות ששמו להן קסנון לא מקורי.

מה שאני אומר זה שלמרות התקינה והניסוחים הרהוטים של "מערכת אוטומטית לכיוון גובה האלומה" הרכבים שמגיעים עם קסנון מקורי מהחברה, מסנוורים אותי לא פחות אם בחלקם לא יותר מקסנון לא מקורי שהותקן בצורה נכונה.

לא קרה לך שהגיח מולך איזה ג'יפ מגודל של מרצדס וסנוור אותך עד לכדי עיוורון זמני?

קח בחשבון שלא כל רכב יוקרתי שנוסע עם קסנון - הגיע ככה מהחברה. ברובם מדובר בתוספת ולא בהכרח שלא הותקן בארץ.

אצלי יש מערכת מקורית והכיוון האוטומטי מאד מורגש.

אני אישית רואה יותר רכבים מסנוורים של כאלה שהתקינו לבד בגוונים כחולים ומכוערים מאשר רכבים שהגיעו ככה מחול. אבל כמובן שלכל כלל יש יוצא מן הכלל.

ולפותח השרשור - אם תדאג להתקין מערכת איכותית, בתנאי שברכב שלך יש עדשות שמתאימות לפיזור מדוייק של האור, בגוון שבאמת מבליט את האיכות של הקסנון (ולא כחול כי הוא יפה לטעמך), כל עוד לא תסנוון אחרים, לך על זה.

פורסם
התכוונת לרכב עם פרוג'קטורים. רפלקטור רגיל לא עומד בתקן. וסעיף נוסף בתקן האירופאי (מאחר ואין תקן ישראלי לעניין) הוא מערכת אוטומטית לכיוון גובה האלומה. עושה את כל ההבדל. פרט שולי ?

יש רכבים שגם בלי קסנון מגיעים עם מערכת כיוון גובה אלומה אוטומטית, וגם אם לא אז בכל רכב היום יש כיוון גובה אלומה ידני.

אם יש לרכב עדשות מתאימות (פרוג'קטורים) אין מניעה מיוחדת (מבחינת סנוור) להתקין מערכת קסנון.

אם לרכב אין עדשות מתאימות ניתן להחליף פנסים לכאלה עם עדשות וקסנון מותקן בעלות של כ-500-600$.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
קח בחשבון שלא כל רכב יוקרתי שנוסע עם קסנון - הגיע ככה מהחברה. ברובם מדובר בתוספת ולא בהכרח שלא הותקן בארץ.

אצלי יש מערכת מקורית והכיוון האוטומטי מאד מורגש.

אני אישית רואה יותר רכבים מסנוורים של כאלה שהתקינו לבד בגוונים כחולים ומכוערים מאשר רכבים שהגיעו ככה מחול. אבל כמובן שלכל כלל יש יוצא מן הכלל.

ולפותח השרשור - אם תדאג להתקין מערכת איכותית, בתנאי שברכב שלך יש עדשות שמתאימות לפיזור מדוייק של האור, בגוון שבאמת מבליט את האיכות של הקסנון (ולא כחול כי הוא יפה לטעמך), כל עוד לא תסנוון אחרים, לך על זה.

אצלי למשל באוקטביה 2012 יש עדשה איכותית מאוד וכיוון גובה. איפה אני יכול למצוא קסנון איכותי במחיר שפוי?!

בחברה שקניתי את הרכב אמרו שאין קסנון לאוקטביה ואם היה זה סיפור של כמעט 9 אלף שקל.

פורסם

אסור לשים אם הרכב לא מגיע ככה מהמפעל, בטסט לא יורידו אותך מהכביש אך אולי לא יעבירו אבל לעומת זאת משטרה תעשה לך כאב ראש רציני הרבה יותר. מישהו כאן אמר שזה עולה 5-7 מחברה, נראה לכם?אם ככה קסנון מהמפעל זה סיפור זול ונחמד. אז לא, לדעתי חברות רוצות למעלה מ10K על קסנון.

פורסם

מה זאת אומרת תמונות להסתרת קסנון?

כשאתה מאיר איתו, כולם רואים שזה קסנון.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...