Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

יש את רמת הגימור LX

ורמת הגימור EX

מדובר על קיה פיקנטו, וההפרש הינו 2000 שקלים.

ב EX מקבלים כתוספת גלגלי מגנזיום [פשוטים לכל דעה] מפתח מתקפל, ציפוי עור על הגה ותיבת הילוכים'

ציפוי כרום על הידיות ופנסי ערפל.

הנה דוגמא של רמת הגימור [שימו לב למגנזיום הפשוטים]

http://www.autocom.co.il/SkiratMechonyot/FILES/Image/Kia/%D7%A7%D7%99%D7%94%20%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%A0%D7%98%D7%95/DSC02465.JPG

השאלה שלי היא האם כדאי לקחת LX ובאותם 2000 שקלים לרכוש גלגלי מגנזיום רציניים יותר ממה שבא מהחברה

בכדי לשפר את המראה של האוטו?

[שימו לב - ידיות שחורות עם מראות שחורות, אך מגנזיום 'משודרגים']

צבע האוטו שכרגע בפרק הוא ככל הנראה טיטניום

דוגמא:

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/419617_3317094558881_504096016_n.jpg

פורסם

אין פה התלבטות - בעוד 3-4 שנים יהיו פיקנטו מליסינג כמו זבל במחירים אטרקטיביים בהרבה משלך. הדבר היחידי שיכול לבדל אותך ממאות המכוניות למכירה זה גימור מוצלח יותר, שיהיו אנשים שיחפשו אותו ויהיו מוכנים לשלם הרבה יותר כסף עבורו.

פורסם

הבנתי

למען האמת התבוננתי יותר מרכישה למען עצמי כרגע וקצת פחות למכירה עתידית:

ציפוי עור להגה - אומרים בקבוצה של הרכב בפייסבוק שהציפוי מתקלף כעבור 10-15 אלף קילומטר...

ציפוי כרום - שכבה דקה - מתקלפת

מפתח מתקפל - ביג דיל, לרוב לא נוח.

מגנזיום - בין ההכי פשוטים שראיתי

פנס ערפל - לא שהוא מוסיף ליופי במקרה הזה, פשוט לריבוע הקדמי של הפנסים מתווסף עוד פנס במחיצה אופקית.

פורסם

נראה שאתה להוט לשכנע את עצמך, ולקבל חיזוקים מאיתנו, מדוע לא לקנות את רמת הגימור הגבוהה יותר.

לדעתי זה יהיה מהלך שגוי הן מהסיבות שנאמרו לך ע"י "ד"ר סובארו" (אני למשל שחיפשתי לגיסי כזו משומשת- חיפשתי רק את הדגם המאובזר בגלל ההפרש הזניח) והן בגלל שתמורת תוספת הכי קטנה בשוק כיום, אתה עולה רמת גימור שהיא די משמעותית.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

כנראה שאינך מכיר את שוק גלגלי המגנזיום.

רק סט של רביעייה יתחיל מאיזור ה-1,200 ש"ח ואם כל שאר התוספות עולות רק 800 ש"ח לא ברור למה לא לקנות את הגרסה המאובזרת.

אחר כך,כאשר גם כך השוק יהיה ברצפה בגלל כל הליסינג,בהחלט אנשים יעדיפו לשלם עוד 1,000 או 2,000 בשביל רכב עם לוק יותר חביב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...