Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יכול להסביר לי מה פשר התופעה של "להוציא כמה שיותר מהיבואן" "אני אנסה לחלוב ממנו חיישני רוורס ובלו טות' בחינם"

זה מוצר, יש לו מחיר נקוב. מתי התחיל כל העניין הזה של לנסות ולהוריד?

האם יש את זה גם במדינות אחרות? האם אני האדיוט היחיד במדינה?

זה קיים וזה עובד, אנשים יכולים להוריד אלפים מהמחיר בחברות מסויימות - במיוחד בסיאט. אם אתה מרוויח כמו 10 אנשים או שמעולם לא קנית יד ראשונה אני אולי אבין אותך, אבל כשמדובר על הנחות בסכומים שלוקח לאדם הממוצע כמה חודשים לחסוך (את ההנחה בלבד) אין שום מקום לגישה "התרבותית" הזאת.

פורסם

שוב תלוי באיזה שלב אתה מוכר , כרגע לפחות עובדתית בשנתיים הראשונות ירידת הערך בסיאט באחוזים, גבוהה יותר משמעותית בשנתיים הראשונות מזו של טויוטה או הונדה. לא יודע איזה חשבון גס אתה עושה.

מדוע זה מתסכל אפשר להבין - ככה זה שיש גורם בודד שמחליט מסיבות אילו או אחרות על % ירידת הערך, דבר כשלעצמו נראה לי בעייתי.מדובר פה על הרבה מאוד גורמים שמשפיעים אחד על השני, ובסופו של דבר גם בשל ההיצע בליסינג, שוק היד 2 הפרטי נפגע קשה. התגובה שלי למצב הזה היא להשתדל ולהנות מהרכב הזה כמה שיותר שנים , ספק גדול שזה מה שיקרה בפועל :) ,אבל זה הצפי והשיקולים מנקודת המבט של היום.

הטעות היא שהבסיס הנכון לחישוב ירידת הערך אינו המחירון של היבואן, אלא המחיר ששילמת בפועל. אם זו תהיה ובצדק נקודת המוצא תיווכח שאובדן הערך של הסיאט דומה לזה של כל מכונית אחרת, לפחות בשנים הראשונות. אין באמת טעם להתייחס למחירון הפורמלי, הוא כבר זמן רב לא רלבנטי.

• תוכן חדש...