Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי ירד מהכביש, עקב אובדן גמור.

מילאתי את הטופס שבאתר משרד הרישוי, ושלחתי בדואר בדיוק מה שכתוב.

מופיע בלינק: http://media.mot.gov.il/PDF/RISHUI/HehzerTaslumCar.pdf

התקשרתי למרכז המידע הארצי של משרד הרישוי, 5678*, כדי לברר האם זה הגיע והאם זה בטיפול (אני מודע לכך שזה לוקח חודשיים-שלושה, רק רציתי לדעת האם זה הגיע וכו').

בהתחלה קיבלתי תשובה מטומטמת בנוסח "שלחת. למה שזה לא יגיע? תחכה חודשיים-שלושה ותקבל את הכסף". הסברתי שאולי זה בכלל לא הגיע ולא התחיל שום טיפול בזה, אז מה הטעם שאני אחכה ואז אולי אגלה שזה בכלל לא הגיע?

מכאן מתחילות הבעיות:

1) הם טוענים שלא הייתי אמור לשלוח למשרד הרישוי הקרוב לביתי, אלא לתא דואר מסויים בחולון (בהתחלה טענו שבכלל לא כתוב דבר כזה).

אני חלש בהבנת הנקרא, אז הנה חלק מהטופס:

TMzTY.png

אמרו שמה ששלחתי אבוד, שאין להם שליטה על מה שכתוב בטופס, אבל זה פשוט טעות.

2) הביאו לי מספר פקס שבו לטענתם אני יכול לברר האם מה ששלחתי הגיע. שלחתי למספר הזה פקס פעמיים - אין קול ואין עונה.

3) דיברתי עם האחראית במוקד הזה. מדובר בחברה פרטית שנותנת שירותים למשרד התחבורה, כך שאין זה פלא שאין להם שום מושג.

סיפרתי לה מה היה עד כה. אמרה שהייתי אמור לקבל תשובה לפקס ששלחתי (לטענתה אחרי 14 יום, עברו יותר מזה), ונתנה לי מספר פקס נוסף, של תלונות או משהו בסגנון של משרד התחבורה. טענה שאין שום טלפון שאפשר לקבל בו תשובות, אלא רק בפקס.

מהמוקד הזה של משרד הרישוי לא תבוא הישועה. מה לדעתכם אפשר לעשות?

פורסם

העצלן אוכל אותה

לך למשרד הרישוי ותמלא את הטופס ותן להם ביד

פרימיטיבי אבל יעיל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא עצלן, ההפך. לא יכול להגיע פיזית למשרד הרישוי, אחרת הייתי עושה את זה.

לא רציתי להטריח מישהו אחר שילך בשבילי, אז שלחתי בדואר וכו'. חשבתי שמשרד הרישוי הגיעו לשנת 2012, טעיתי.

מסכן מי שבאופן קבוע סובל ממגבלות פיזית, ונאלץ להתמודד עם הטמטום של משרד הרישוי ומשרדים ממשלתיים אחרים.

פורסם

קבלת החזר כספי עבור רשיון הרכב יכול לקחת כמה חודשים. אם שלחת, אני מאמין שתחכה עוד ותקבל בסופו של דבר. לפי דעתי תתחיל לדאוג לאחר חצי שנה. תעדכן.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...