Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

תקופת חידוש הביטוח הגיעה ואיתה תהייה קטנה:

אני האדם היחיד הנוהג במכונית - האם כדאי לי לחדש את הביטוח, שיהיה על שמי בלבד?

האם ביטוח נהג יחיד בלבד, מוזיל את העלות משמעותית? אשמח לשמוע תשובה באחוזים/סכומים מבעלי ניסיון.

אגב, מדובר במכונית המבוטחת בביטוח חובה+מקיף ולא מדובר בנהג חדש או צעיר, עברנו את זה כבר:).

פורסם

בוודאי שצריך להיות הפרש משמעותי.

אני לדוגמא ביטחתי את הפוקוס עד ממש לפני מס' ימים (30 ביוני) בביטוח כל נהג. חידשתי את הפוליסה עכשיו (שלי לדוגמא אפגרייד של הראל לא שאני ממליץ או משמיץ - רק לידיעה), בפוליסה שלי עד שלושה נהגים מעל גיל 30 (אני , אשתי, אבי), החסכון במקיף+ החובה כמעט 900 ש"ח.

אגב אתה יכול להוזיל גם ע"י רכב שלא נוסע בשבת/ מוגבל בק"מ השנתי ,לדוגמא.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

מתנצל שאני לא יכול לתרום בעניין האחוזים או הסכומים המדויקים אבל ההיגיון הפשוט אומר שבמידה ואין לך תאונות ואתה לא נהג חדש או צעיר (או שניהם אוי אברוך) תהיה הוזלה.

עד כמה משמעותית?

רק הצעת המחיר תגיד לך בדיוק.

אני מקדים את המאוחר - יהיו פה הרבה תגובות בסגנון "עזוב אותנו, לך תברר" אז תדע שאתה צריך ללכת לברר.

פורסם

אלון,

אני לא חדש בפורום וכבר שנתיים לא נהג צעיר.

בירור עצמי כבר עשיתי, אבל משום מה, לנציגי החברות אין רצון לעזור בהוזלת הפוליסה. יותר מזה, נציג אחד "זרק" לי הבדל של 150 ש"ח, שזה כמובן לא רציני.

ערן,

יש הבדל בין כל נהג (17+?) לגילאי 30.

מבחינתי, אם ההפרש הוא 10%+, אני מבטח נהג יחיד וזהו.

פורסם

הבנתי שביררת אצל החברות הגדולות.

נסה לפנות לסוכנים, בדרך כלל ההצעות של הסוכנים זולות מהצעות של החברות עצמן. אל תשאל אותי מה הלוגיקה פה - אין לי מושג.

פורסם

זה מאוד תלוי איזה רכב, סוג הנהג, גובה הפוליסה וכד'.

בד"כ זה מוזיל, וגם חוסך הרבה כאב ראש מצד כאלה "שחייבים" לשאול ממך את הרכב לכמה שעות.

אבל קח בחשבון שעבור פוליסה שעלותה 2000 ש"ח, לא תקבל הנחה גדולה יותר מ 200-300 שקל.

במקרה של פוליסות יקרות יותר, זה מגיע לכמה מאות ואפילו לכמה אלפים.

פורסם

אני מבטחת לכל נהג מעל גיל 30, מה שאני מניחה שעדיין לא רלוונטי עבורך... ההבדל בין ביטוח לכל נהג מעל גיל 30 ובין ביטוח על שמי בלבד, הוא מזערי.

בשביל השקט הנפשי שאוכל להסתייע בנהג אחר בשעת צרה/שכרות/עייפות, אני מעדיפה את האופציה של ה30+ (למרות שעכשיו כשאני עם רכב ידני, ספק אם מי מחבריי יוכל לעזור, רובם מסתכלים על גיר ידני כעל מפלצת).

אבל אשמח אם תעדכן בתוצאות, זה נשמע לי רלוונטי עבור האחים הקטנים שלי, אשמח לתת להם טיפ לחיסכון.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

ברגב שלי בן 13 שכבר לא עושים מקיף אלא רק צד ג', ביטוח של כל נהג מעל גיל 30 או רק על שמי סכום זהה.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
זה מאוד תלוי איזה רכב, סוג הנהג, גובה הפוליסה וכד'.

בד"כ זה מוזיל, וגם חוסך הרבה כאב ראש מצד כאלה "שחייבים" לשאול ממך את הרכב לכמה שעות.

אבל קח בחשבון שעבור פוליסה שעלותה 2000 ש"ח, לא תקבל הנחה גדולה יותר מ 200-300 שקל.

במקרה של פוליסות יקרות יותר, זה מגיע לכמה מאות ואפילו לכמה אלפים.

הפוליסה נעה סביב ה-4000 ש"ח, כך ש- 400-500 ש"ח חיסכון, יהיה מצויין בשבילי.

אני מאוד רכושני עם המכונית, בניגוד לשאר הדברים בחיים ואני לא נותן אותה לאף אחד.

חשבתי על העניין של "לכל צרה"...אבל בסופו של דבר, כמו כל דבר בחיים, הכסף מדבר.

הדבר היחיד שלא ברור לי, הוא עניין המוסך. האם המכונאי יורשה לנהוג במכונית, אם אבטח רק את עצמי?

פורסם

אם אתה לא צעיר (ולא מבטח צעיר) אז אין הבדל. אצלי בפוליסה זה אותו המחיר כך או כך

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לדעתי עדיף לבטח את כל הנהגים.

זה הפרש לא גדול (נגיד 10%).

אבל זה שווה את זה במידה ופעם תרצה ליסוע לאירוע או סתם לצאת לפאב ולשתות עם חברים, ונגיד ויהיה חבר שלא רוצה לשתות ובידיוק אין לו רכב, אז הוא ינהג ברכב שלך.

תלוי מה הגיל שלך, למה אם אתה צעיר אז מין הסתם זה שווה.

אם אתה מבוגר אז צריך לשקול את זה (אם אתה שותה בכלל\יוצא לפאבים ואירועים).

• תוכן חדש...