Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מציע שתנסי לנהוג על ה-V5 לפני הקנייה. אני אומר את זה מכיוון שיצא לי לדבר לפחות עם שני אנשים שהייתה להם V5 (מאותן שנים שאת מתכוונת - עם 150 כ"ס) והם מאוד התאכזבו מהכוח שלה...

מסתבר שהשילוב של המנוע והגיר והמשקל של הרכב פשוט פוגעים קשות בביצועים. גם הונדה סיוויק אוטומטית עם 125 כ"ס תהיה מהירה יותר.

כדאי לבדוק.

רוני

כאן יש לך טעות לחבר שלי יש הונדה סיוויק שנת 97 עם 125 כ"ס מדדנו לה 0-100 10.5 שניות ועפ"י נתוני יצרן של הגולף וי 5 זה 8.6 אם אני לא טועה אבל משהו בסביבה.

פורסם
אני מציע שתנסי לנהוג על ה-V5 לפני הקנייה. אני אומר את זה מכיוון שיצא לי לדבר לפחות עם שני אנשים שהייתה להם V5 (מאותן שנים שאת מתכוונת - עם 150 כ"ס) והם מאוד התאכזבו מהכוח שלה...

מסתבר שהשילוב של המנוע והגיר והמשקל של הרכב פשוט פוגעים קשות בביצועים. גם הונדה סיוויק אוטומטית עם 125 כ"ס תהיה מהירה יותר.

כדאי לבדוק.

רוני

כאן יש לך טעות לחבר שלי יש הונדה סיוויק שנת 97 עם 125 כ"ס מדדנו לה 0-100 10.5 שניות ועפ"י נתוני יצרן של הגולף וי 5 זה 8.6 אם אני לא טועה אבל משהו בסביבה.

האם מדדת גולף V5 מול הסיוויק? כי אכן הנתונים מרמזים שהיא תהיה מהירה יותר, אבל כמו שאמרתי הנתונים במקרה הזה לא מדויקים. אני שמעתי ממקור ראשון שעליו אני סומך כי הסיוויק מהירה יותר מה-V5, בוודאות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מקור ראשון שעליו אתה סומך?!

ההבדלים בנתוני היצרן לא קטנים....

עד כמה אמין ה"מקור" שלך?

בכל מה שקשור ברייסים ופתיחות 0-100, פנו לאביעד :D

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כמו שרועי אמר נגיד לא 8.6 מ0-100 9.5 מזה מוגזם מאוד עדין הסיוויק רחוקה מזה בשניה.

ועוד הסיוויק של חבר שלי זאת סיוויק שמורה במיוחד!!!

תתחשב בזה.

נ.ב.

לדעתי נסחפת קצת.

פורסם

נהג לכתוב כאן עד לא מזמן. לומר את האמת אני לא יודע לאן הוא נעלם, ועל כן אני אצור איתו קשר בהקדם ואבדוק את העניין לעומק (או שלא :wink: )

וברצינות - כן, אני סומך עליו. אבל גם יכול להיות שהוא אידיוט. הנה קחו את שלומו למשל. אני סומך עליו, אבל הוא גם אידיוט. אז הוא חושב שהאוטו שלו חזק יותר מקליאו ספורט, שיחשוב. אני רוצה הוכחות :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נהג לכתוב כאן עד לא מזמן. לומר את האמת אני לא יודע לאן הוא נעלם, ועל כן אני אצור איתו קשר בהקדם ואבדוק את העניין לעומק (או שלא :wink: )

וברצינות - כן, אני סומך עליו. אבל גם יכול להיות שהוא אידיוט. הנה קחו את שלומו למשל. אני סומך עליו, אבל הוא גם אידיוט. אז הוא חושב שהאוטו שלו חזק יותר מקליאו ספורט, שיחשוב. אני רוצה הוכחות :wink:

רוני

רוני, אני יעמיס אותך בשמרים ....

בחיים לא אמרתי שהאוטו שלי חזק יותר מקליאו ספורט , אל תטעה, אמרתי שהוא קצת פחות מהיר ממנה, או לפחות משהו באזור.

חוץ מזה, בואו לא נהרוס את הת'רד.

יפוצל לאלתר !

פורסם
אם רוני היה ערס הוא היה בובה של פילסברי מלחם שחור ?

ישר גזענות :?:

הפיתרון הקל ביותר, הא :?:

האליטות האשכנזיות, גם כן :!:

כל הערסים שחורים :?::!::x

... אמר האשכנזי :wink::hihi:

MCS 2008

פורסם

בחיים לא אמרתי שהאוטו שלי חזק יותר מקליאו ספורט , אל תטעה, אמרתי שהוא קצת פחות מהיר ממנה, או לפחות משהו באזור.

יפוצל לאלתר !

"קצת פחות מהיר"? "לפחות משהו באזור"?

אם איזה קליאו בדקת 1.6L? או RSI? (אל תרתח :D)

וההונדה לא יותר מהירה מה- V5 (אולי סיויק עם גיר רגיל עומדת איתה, אבל גם עד מהירות מסויימת, וגם בספק).

Finger's gonna kill me.

פורסם

.

עדי....

אתה יודע שאני מחבב אותך....

לא חבל על הפרצוף היפה??? על האוטו "הסביר"??? אתה יודע שאני נתנייתי גאה....

חבל לפגוע ככה בRSI שלי... :lol:

:-)

פורסם
מה נהיה פה :?:

מה זה פורום ויכוחי מנהלי פורום :?:

קחו את הכוכבים שלכם ותדחפו אותם ל....

ת'רד אחר :D:D:D

לא לא לא

זה דווקא מאוד נחמד (אפילו כיף) :lol: לראות את רוני ואת צוקרמן רבים ומתווכחים!

כי אין את זה הרבה!!

יאללה איציק תכניס להם :evil::evil::evil:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

יפוצל לאלתר !

RSI, 1600, קליאו B, קליאו ספורט, מה זה משנה, אותו חרא.

• תוכן חדש...