Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות ג'יפ סגור או טנדר לא משנה, 4X4 , התקציב הוא 35-40 אלף, לא רוצה כל שני וחמישי לבקר במוסך אז אמינות זה דבר ראשון, דבר שני נפח מנוע 2500 ומעלה ואם זה דיזל אז רצוי טורבו, משהו מעל שנת 2000, חשוב חזק ואמין כי הוא יהיה רכב עבודה.

יש לי 205 סיבות לאהוב אותה :silly:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני אגיד ממה לכבר להתרחק: 1. איסוזו טרופר 3.0 דיזל, אחד הרכבים הלא אמינים ביותר עלי אדמות, אין חודש שהרכב לא במוסך, 3-4 מנועים הוחלפו ברכבים, אין לי איך לתאר את הצרה הזאת

אתה יכול למצוא טרנואים משנתונים של ,1995-2000 עדיפות לידני. המנוע השנים אלה קצת חלש אז שים לב

3. יונדאי טארקן שנתון 2002-2004 2.9 דיזל רכב אמין גדול ולא אמור לעשות בעיות, חזק ומתאים לעבודה.

יש את היונדאי גלופר אני אמנע מלנבל את הפה ( :lol:). לסיכום אני אהיה אמיתי אתך, מציאות, אל תחשוב שתמצא. אני אגיד לך שהרכבים האלו קרועים אחד, אחד. אנחנו חפשנו רכב מאז הקיץ הקודם ( ! ) בסכומים יותר גבוהים ולא מצאנו עד שהוספנו תקציב ואז גם בקושי :roll: אם המצב לא מפריע לך וק"מ של רכב ליסניג טיפוסי בתוספות המרחק מפה לטיזינבי אז בטוח שתמצא משהו :lol:

מקווה שעזרתי

פורסם
כזה נוגע לרכב עבודה אמין אני לא שיש טוב יותר מטויוטה היילקס

תראה בתור בנאדם שנסע הרבה על טויוטה היילקס, גם שטח גם כביש וגם העמיס אותו מעבר למותר..

הרכב הזה סוס עבודה ואמין מאוד, נוח מאוד אבל ברגע שאתה נכנס איתו לחורף, פחד אלוהים.

לאוטו הזה אין אחיזת כביש ברגע שהוא מגיע למים , אולי זה רק הנהיגה הגרועה שלי אבל אישית בחורף היו מקרים שהייתי על סף איבוד שליטה.

ניסאן טרנו היה לי נסיון איתו של שנה , רכב מאוד נוח , אמין לא היו לי תקלות כלל אני חושב במהלך השנה, שנת 98

מאוד נהניתי איתו בשטח והוא היה מאוד מרווח.

לדעתי בין שניהם הייתי הולך על הניסאן טראנו - שוב דעה לא מקצועית רק חוות דעת אישית

2005-2006 Pontiac Grand Prix

2006-2009 Renault 19, 94

2009-2011 Mitsubishi Lancer 2001

2012 Audi A4 2003 Cabriolet

פורסם

לפותח הנושא,

אני מדבר מנסיון אישי של כמה שנים ברכבי עבודה, אני קבלן ועובד כבר כמה וכמה שנים עם טנדרים ורכבי עבודה:

אז ככה לפי דעתי ומנסיון שלי בסכום כסף הזה אתה תמצא רכבים במיוחד טנדרים עייפים ושבורים וקרועים מאוד,

יכול להיות שתמצא רכב שנראה יפה ולא נסע הרבה אבל אתה תתחיל לחגוג איתו במוסך כל שבוע,

אם אתה באמת מחפש רכב עבודה חזק ועמיד ואמין אז לך על איסוזו DMAX או טויוטה הילקס 2005 ומעלה,

אבל אתה חייב למתוח את התקציב שלך ל 70.000 ש"ח מינימום כדי שתקל רכב שיבטיח לך שקט לכמה שנים קדימה,

אבל אם תציין מה העבודה שלך אולי אוכל לעזור לך להחליט אם ללכת על ג'יפ או על טנדר, כי ג'יפ לא מתאים לכל עבודה.

וכמה אתה נוסע בשנה ?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
לפותח הנושא,

אני מדבר מנסיון אישי של כמה שנים ברכבי עבודה, אני קבלן ועובד כבר כמה וכמה שנים עם טנדרים ורכבי עבודה:

אז ככה לפי דעתי ומנסיון שלי בסכום כסף הזה אתה תמצא רכבים במיוחד טנדרים עייפים ושבורים וקרועים מאוד,

יכול להיות שתמצא רכב שנראה יפה ולא נסע הרבה אבל אתה תתחיל לחגוג איתו במוסך כל שבוע,

אם אתה באמת מחפש רכב עבודה חזק ועמיד ואמין אז לך על איסוזו DMAX או טויוטה הילקס 2005 ומעלה,

אבל אתה חייב למתוח את התקציב שלך ל 70.000 ש"ח מינימום כדי שתקל רכב שיבטיח לך שקט לכמה שנים קדימה,

אבל אם תציין מה העבודה שלך אולי אוכל לעזור לך להחליט אם ללכת על ג'יפ או על טנדר, כי ג'יפ לא מתאים לכל עבודה.

וכמה אתה נוסע בשנה ?

זה כל הקטע, שלבנאדם אין 70,000 ש"ח. 30 או, 40 k ,לא באים בקלות, ( לאנשים נורמטבים מהשורה כמובן)

פורסם

אין מציאות וארוחות חינם ברכבי עבודה.

תקנה איסוזו איפון ב 30 אלף ותכין עוד עשיריה ליישור קו. עם קצת מזל תמצא אחד 2003 עם 250000 אלף ק"מ, גיר רגיל בלבד, מנוע 3.1 טורבו דיזל. יש פרטים שמורים אבל בד"כ עפים במהירות.

בהצלחה!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

חברים תאמינו לי היום כדאי ללכת לחברה ולקנות טנדר חדש או לקנות שברולט סילבראדו חדש, גם מקבלים החזר מע"מ מלא (משאית) וגם כל השנה מקבלים החזרים פה ושם והכי הכי חשוב יושנים בשקט לכמה שנים טובות בלי תקלות כל יומיים ופחות ללא צורך בישור קוו בקניית רכב.

כי אם תסתכלו על זה, היום רכב חדש אתה משלם כל חודש 3000 ש"ח לבנק,

אבל אם תקנה רכב משומש זול נכון שאתה תשלם כל חודש 1000 ש"ח לבנק אבל מצד שני אתה תוציא 2000 או 3000 על תיקונים ותקלות.

תמיד כדאי להסתכל מסביב ולעשות חישובים.

בהצלחה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

מה עם מיצובישי מגנום? דוקא המגנומים שיוצא לי לראות בכבישים נראים יותר שמורים משאר הטנדרים החבוטים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מגנום זה לא פאר האחזקה והאמינות, במיוחד לרכבים ישנים.

אין מה לעשות בתקציב שלך זה רק איפון וכמו שכתבתי - אין ארוחות חינם.

טנדר נורמאלי תמצא רק ב 80 אלף צפונה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

שלום

אני עדיין חושב שכדי ללכת על היילקס 99-2001.

גם הרכבים הלא הכי "שמורים" עושים את העבודה.

אלו רכבים שלא מפסיקים לנסוע גם עם לא מלקקים אותם כל היום.

היה לנו בעסק המשפחתי 9-10 היילקסים, כולם נקנו חדשים מהחברה.

היום שהעסק שינה כיוון, השארנו לנו אחד.

כולם עברו את ה 400 אלף, וכל אחד הלך בדרכו שלו,חלק טוטולוס, חלק נגנבו וחלק נמכרו.

וזה שנישאר אצלנו עדיין עם 670 אלף, פשוט חבל למכור אותו.

וההיילקס שלי נמכרה לא מזמן, שנת 99 4X4 עם 420 אלף שהיתה אצלי 8 שנים.

מי שאין לו ניסיון עם הרכבים האלו חיי רק מסיפורים.

אבל זה באמת אוטו שפשוט עושה את העבודה.

עם זאת, יש לו מנוע עצל ברמות קשות, בטח עם צמיגים 31 כמו שהיה אצלי.

ואם אתה גורר עגלה כבדה (טון ומלעה) ולא במישור, היה לו די קשה.

אני לא הרגשתי בעיות אחיזה יותר מכל טנדר אחר, בכל זאת הם חסרי משקל מאחור, צריך לדעת להיתנהג איתם.

היה לנו גם איפון שנת 94 שהיה די מוצלח, אך הרגיש הרבה פחות מתורבת מההיילקסים.

והיה לנו גם איפון 97 שהיה פשוט זווה, כל נסיעה עם הרכב הזה היה הימור.

פלג_

• תוכן חדש...