Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אחרי נסיעה של 30 ק"מ עצרתי בתחנת דלק לתדלוק ואז אני רואה מיים מתחילים לצאת מתחת למכסה מנוע כשהרמתי את המכסה מנוע ראיתי שהמיים יוצאים מצינור של הרדיאטור קרוב ממש לפקק של המילוי מיים (לא הקופסא)

הבנתי שהבעיה ברדיאטור...כמה בערך הולך להחליף רדיאטור ? מאזדה 323 שנת 98...

תודה

פורסם

אתה מתכוון לצינור העליון העבה שמתחבר לתרמוסטט או לצינורית הקטנה שמתחברת למיכל ? לא מחייב בכלל שזה הרדיאטור, יכול להיות שסך הכל צריך להחליף את הבנד שמהדק את הצינור

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

תעלה צילום אם אפשר כי לפי מה שאני מבין , כמו שמיכה אמר , יש לך נזילה כנראה מהצינור לפי התיאורים שלך.

Honda Civic 1997

פורסם

לפני חודשיים בערך קרה לי משהו דומה, היתה נזילה מהחיבור של הצינור (העבה) לרדיאטור.

הגעתי למוסך, החליפו את הצינור והבעיה נפתרה. הסתבר שהצינור נסדק בחיבור מתחת לטבעת מתכת (באנד?).

שוב, תעלה תמונה שנראה מה הסיפור אצלך.

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
  • תוכן חדש...