Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי שאלות:

1. איך אני רואה היסטוריה של התכתבות עם אדם בלי שאני אצטרך כל פעם לטעון כמה הודעות אחורה.

נגיד מישהו שאני מתכתב איתו שנה ואני רוצה לראות את ההודעות הראשונות, איך עושים את זה?

2. יש אפשרות לראות היסטוריה עם אדם שמחקתי ואז שוב הוספתי לרשימה?

לא מחקתי לגמרי מהטלפון פשוט הסרתי מהרשימה של הצאט בואטסאפ.

אשמח מאוד לעזרתכם,

יוני.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שלח לעצמך את השיחה במייל ותחפש בכתבן את תחילת השיחה.

עניין של שניות

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

איך עושים את זה אם מותר לי לשאול?

גם אנשים שמחקתי אני יכול לשלוח למייל?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בבלקברי האפשרות הזאת נמצאת כשאתה בתוך השיחה עם האדם שאתה רוצה את ההיסטוריה איתו, אחר כך לתפריט ושם יש אפשרות של Email chat history.

גם אם אתה משתמש במכשיר אחר אני מאמין שתצליח בצורה דומה...

לגבי כל ההיסטוריה עם כל האנשים כולל האנשים שמחקת, לא מכיר דרך לעשות את זה דרך התוכנה (שוב, לפחות בבלקברי),

אבל אם ממש בא לך לחקור את זה לעומק, כל הנתונים האלה חייבים להיות מאוכסנים בקובץ מסויים על המכשיר (או בקובץ נפרד לכל אדם?), אם תגיע לקבצים האלה יש מצב שתוכל להמיר אותם דרך המחשב באמצעות תוכנה מתאימה... (זה בגדול הכיוון של איך אני הייתי מנסה לעשות את זה...)

פורסם

יש לי אייפון 4 ואני לא רואה פה את האפשרות של לשלוח למייל...

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

אני רואה שיש אפשרות כזאת רק לועידה ולא לשיחה בין שניים.

אולי בכל זאת יש דרך?

-עדכון-

הצלחתי.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

כשאתה בתוך השיחה עם הבן אדם תלחץ על התמונה שלו מימין למעלה ואז יהיה לך למטה לשלוח למייל.

אם אין לך תמונה מימין למעלה אז תוסיף תמונה לחבר שלך ב״אנשי קשר״ ואז תהיה.

אחרי זה בואטסאפ פשוט תלחץ על התמונה ואז על לשלוח דואר.

לפני 5 שעות, green כתב:

• תוכן חדש...