Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני מספר שבועות קניתי חולצות מסין דרך איביי. שילמתי למוכר, הוא שלח אותן בדואר רשום לארץ, החבילה הגיעה תוך 3 שבועות. החבילה הייתה פטורה ממכס כי עלות החולצות לא הגיעו לסכום שמצריך מכס. הכל טוב ויפה.

מסתבר שהחולצות טיפה קטנות וצריך להחליף אותן למידה יותר גדולה. שלחתי מייל למוכר דרך איביי. זה נתן לי את כתובתו ואמר שאין בעיה להחליף. כל שעליי לעשות הוא לשלוח את החולצות בחזרה. ניגשתי שמח וטוב לב לסניף הדואר המקומי ושלחתי את החולצות. מילאתי את הצהרת המכס הסיני לגבי עלות החולצות ושלחתי אותן בדואר רשום כלומר, המוכר צריך לחתום על מנת לקבל את החבילה. כמו כן, רשמתי באנגלית שהחבילה מכילה סחורה שנקנתה מסין ורק נשלחה להחלפה. את השורה הזו חנויות בארה"ב מבקשות לרשום על החבילה כדי שהמכס המאריקאי יבין שמדובר בסחורה שנקנתה בארה"ב ונשלחה לחו"ל ושאין לגבות עליה מס כי היא נכנסת ויוצאת.

ככה עשיתי גם לסין רק בשביל הבטיחות.

עברו מעל שבועיים ואני נכנס לאתר של הדואר לראות מה לגבי החבילה. האתר של הדואר אומר שהחבילה נשלחה בתאריך כזה וכזה לסין בשעה כזו וכזו. זה הכל.

התקשרתי לשירות הלקוחות בכדי לדעת יותר על החבילה. ענתה לי בחורה נחמדה בשם הילה שאמרה לי את אותם הדברים שאתר האינטרנט אמר לי. כאשר הסברתי לה בנימוס שהדואר מחוייב שהחבילה תגיע ליעדה שהרי שילמתי בעבור זה היא ענתה לי תשובה מאוד מעליבה בתור לקוח ששילם עבור שירות. משהו שלא כל כך אהבתי.

"דואר ישראל עשה את שלו". כלומר, למרות ששילמתי תוספת של כסף עבור המשלוח כדי שיהיה מעקב אחרי החבילה זה בעצם בולשיט. לטענתה של הילה שמייצגת את דואר ישראל, ברגע שהחבילה יצאה מגבולות ישראל אז הדואר סיים את המחוייבות שלו.

כרגע אני נתון לחסדיו של דואר סין. הילה הנחמדה אמרה לי שאני צריך להקיש את מספר המעקב בדואר סין וזה יתן לי פרטים.

כך עשיתי ומה קיבלתי?מנדבושקס.

כמו כן, כאשר שלחתי את החבילה, פקיד הדואר לא אמר לי שום דבר לגבי ביטוח של החבילה. חשבתי שבכך שאני שולח דואר רשום ומשלם יותר ממה שהייתי משלם לו הייתי שולח בדואר רגיל אז אני מבוטח. שום פעם, מנדבושקס. דואר ישראל עשה את שלו. ברגע שהוא יצא מגבולות ישראל אני יכול לדבר אל הללפה.

אז הנה דואר ישראל, אנחנו במאה ה 21, כאשר כבר למדו איך לעקב את מחלת האיידס, כאשר למדו איך לרפא סוגי סרטן מסויים, כאשר כבר פיצחו ולמדו למפות את הגנום האנושי אבל דואר ישראל לא למד איך לשלוח חבילה אומללה לסין בלי לאבד אותה.

בושה וחרפה דואר ישראל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מה כל זה קשור לפורום רכב?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

באותה מידה שאנשים מתלוננים על כך שמנקנקים אותם כאשר הם מקבלים חבילות מחו"ל על ידי חברות שליחויות כאלה ואחרות.

אם המנהלים מוצאים שהשירשור הזה לא קשור הם רשאים כמובן למחוק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

דואר ישראל מנייד מאות אלפי חבילות בחודש. אז חבילה אחת הלכה לאיבוד. קורה. פדקס מאבדים חבילות, DHL מאבדים חבילות, USPS מאבדים חבילות. בשביל זה יש ביטוח. ביטוח תמיד בתוספת תשלום.

פורסם

מה הקשר לדואר ישראל? תתלונן לדואר סין שעיבד את החבילה.

מעבר לזה אם אתה חושב שדואר ישראל גרוע אז הסינים עוקפים אותנו בסיבוב בעניין הזה, היעד היחיד שהדואר שלהם מציג באתר זה השדה תעופה בבנג'ין מעבר לזה אין להם בכלל מעקב.

חבילות שקיבלתי בהצלחה לפני 3-4 חודשים עדיין מופיעים באתר של הסינים כאילו הם בשדה תעופה שלהם.

אודי A4

דימה.

פורסם

וואי, עשית סלט.

דואר רשום לא אומר שיש לך מספר מעקב עד הנמען. יש לך מספר מעקב עד ליציאת החבילה מהארץ, וזה לא קשור לדואר ישראל וליכולות של מדינת ישראל לפצח אטום.

היית צריך לשאול את הפקידה בדואר מה אפשרויות המשלוח שלך, יש אפשרות גם משלוח EMS שנותן לך מספר מעקב במדינות מסויימות (אני חושב שגם סין) אבל עולה פי 4.

החבילה לא הלכה לאיבוד. לפחות לא כרגע ובטח לא בדואר ישראל.

פורסם

אני שלחתי חבילה להונג קונג, דרך דואר ישראל, בדואר אוויר רשום, עולה קצת יותר מדואר רגיל, אך אפשר לעקוב אחרי החבילה.

עד היציאה מהארץ עקבתי אחרי החבילה דרך דואר ישראל, מרגע שהחבילה הגיעה להונג קונג יכולתי לעקוב אחריה דרך האתר של הונג קונג וכך לדעת מתי החבילה נלקחה.

אם אתה לא רואה באתר של סין את החבילה, זאת אשמתם שהם לא דואגים לעדכן את פרטי החבילה.

דואר ישראל לא יכול להיות אחראי על הדואר מרגע שיצאה ממתחום המדינה.

אם רצית ביטוח, היית יכול לשאול את הפקידה, יש אפשרות לבטח את החבילה בהתאם להצהרה שלך על ערך הכבודה שארוזה בפנים.

פורסם

בדיוק בשביל זה יש חברות שילוח בין לאומיות.

שילמת בזול וקיבלת שירות זול.

אם היית משלם על שילוח בין לאומי איכותי היית מקבל גם מעקב צמוד, גם שירות לקוחות וגם ביטוח כלול במחיר (כל עוד ערך החבילה שלך לא מאוד גבוה)

כאשר העדפת לחסוך כסף (והחיסכון משמעותי) בעצם לקחת "את הסיכון" בתמורה למחיר זול.

פורסם

אני נמצא כרגע בדיוק באותו מצב שלך. גם אני שלחתי מוצר בחזרה למוכר באנגליה בדואר רשום והחבילה אבדה.

פתחתי תלונה באתר הדואר ולאחר שיחה עם נציגה נוכחתי גם לדעת שדואר רשום מאפשר מעקב אך ורק בגבולות הארץ. למעקב עד ליעד יש לרכוש לשלוח ב-EMS.

בדיקה של התלונה עורכת מינימום חודשיים כך שאני עדיין ממתין לתשובה.

פורסם

דואר ישראל ידוע בעליבותו ובתחמנותו, לי אבדו מסמכים שנשלחו בדואר רשום, הנזק מאובדן המסמכים עמד על מאות שקלים

הדואר בעלובותו הרבה זיכה אותי בעלות המשלוח.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הנה מעשה שהיה כך היה. קניתי מאיביי כפכפים לאחיינים בשוויי 80 שקלים. המוכר הסיני שידרג את המשלוח ל EMS אקפרס. החבילה הגיעה אחרי 3 ימים לארץ. EMS רצה עמלת שקר בסך 240 שקלים שעד היום אני לא יודע איך הגיעו לסכום הזה. סירבתי לקבל את החבילה בטענה שזה לא הגיוני וביקשתי לשלוח אותה למוכר. אחרי חודש היא נשלחה אל המוכר אבל במקום דואר אקפרס הם שלחו את החבילה בדואר איטי.

בינתיים עבר עוד חודש והמוכר כבר נעלם מאיביי. החבילה מעולם לא הגיעה אליו, EMS ששיך לדואר לא ידע איפה החבילה והמוכר כאמור נעלם. הלכו ה 80 שקלים ששלימתי והייתי אמור לקבל זיכוי, הלכו הכפכפים גם לעזאזל. הכל תודות לדואר ישראל.

פורסם

פנה למחלקת פניות הציבור של הדואר. זאת הכתובת אם אתה רוצה להתחיל לעשות "רעש".

בקש שיפתחו לך מספר פניה ושהנושא יבדק ויטופל.

מניסיון, זה עוזר.

• תוכן חדש...