Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדיד שמן מזייף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשיצא שמן ישן מהרכב הוא יצא בזרימה חופשית או שהוא היה יותר לכוון של בוץ - יכול להיות שניקית בוצת מנוע בלי לדעת?

כמו שזה נשמע עד עכשיו - או שהיתה לך שם איזו סתימה רגע לפני המדיד או שהרכב היה בשיפוע מטורף כשאתה בדקת את מפלס השמן.

כמו שזה נראה לי בטיפול הקרוב אולי כדאי שתעשה לרכב FLUSH למנוע או אפילו תבקש לפרק עגן שמן.

עשיתי ניקוי פלאש

קניתי חומר של stp ועשיתי ואז יצא לי שמן בזרימה רגילה בלי בוץ

אגן שמן איו לי למה לפרק כי אין בו נזילות או הזעות

פורסם

לבינתיים זה נשמע כאילו שעשית משהו לא נכון בשלבי הבדיקה הראשונים - היית באיזו מסיבת קנביס לילה לפני?

:-)

המדיד היה תקוע עד הסוף בבדיקה הראשונה?

אין יש מאין - משהו הלך לאיבוד בדרך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חחחח השרשור נהיה לזרם בדיחות :-)

מההתחלה..!

קמתי בבוקר בדקתי שמן באוטו, המדיד הראה שאין לי שמן בכלל ז״א שהיה לי מעט שמן על המדיד , אפילו לא על הקו הראשון

לקחתי את הרכב של שכן שלי ונסעתי לקנות חלקים

קניתי שמן, פילטר, ותוסף ופלאש.

שמתי את הפלאש ונתתי למנוע לעבוד 5 דק

רוקנתי את השמן ויצא לי 4 ליטר שמן..

עכשיו ההסבר יותר טוב? האוטו לא היה חם שבדקתי ולא הייתי בירידה/ עליה

פורסם

טוב חושב שיש פתרון :):(

אתמול בלילה כשנסעתי נדבק מאחוריי מרצדס עם קסנונים ואז ראיתי שיוצא לי מלא עשן מה אגזוז

יעני האוטו שורף שמןן :( אז צריך להתכונן לבלוק

פורסם
חחחח השרשור נהיה לזרם בדיחות :-)

מההתחלה..!

קמתי בבוקר בדקתי שמן באוטו, המדיד הראה שאין לי שמן בכלל ז״א שהיה לי מעט שמן על המדיד , אפילו לא על הקו הראשון

לקחתי את הרכב של שכן שלי ונסעתי לקנות חלקים

קניתי שמן, פילטר, ותוסף ופלאש.

שמתי את הפלאש ונתתי למנוע לעבוד 5 דק

רוקנתי את השמן ויצא לי 4 ליטר שמן..

עכשיו ההסבר יותר טוב? האוטו לא היה חם שבדקתי ולא הייתי בירידה/ עליה

שכחת להוסיף גם את כמות התוסף לשמן הישן שרוקנת.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

זה עדיין לא מסביר איך יצא 4 ליטר ואיך נכנס 4 ליטר.

אבל בהחלט יש לך שם בעיה רצינית.

תנחומיי :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
טוב חושב שיש פתרון :):(

אתמול בלילה כשנסעתי נדבק מאחוריי מרצדס עם קסנונים ואז ראיתי שיוצא לי מלא עשן מה אגזוז

יעני האוטו שורף שמןן :( אז צריך להתכונן לבלוק

בצע בדיקת לחץ למערכת השמן וחזור עם מסקנות מדוייקות יותר.

פורסם
לא שכחתי, לא ציינתי

תוסף שמתי עם השמן החדש

הכוונה היתה לחומר השטיפה(פלאש) שאותו כנראה לא חישבת עם השמן שרוקנת.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

• תוכן חדש...