Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשות משפחתנו טויוטה קורולה שנת 93. היום הרכב התקשה להניע עד אשר לא הצליח, ולבסוף אף הפסיק לעשות רעשים של מנסה. הניחוש שלי הוא כמובן מצבר וזה יבדק עוד הערב.

מחר בבוקר אני כבר אסע להחליף אותו - כשמה שנחשב זה המחיר. היכן כדאי לבדוק?

רק באזור המרכז בבקשה.

פורסם

את המצבר שלי קניתי אצל מישהו שבא עד אלי (תוך שעתיים היה אצלי), וגם החליף את המצבר ללא עלות. המחיר שלו היה יקר יותר ב30 שקלים בערך מהזולים ביותר שמצאתי(מתוך מצבר ב650 שקל שזה בערך 5 אחוז) - נראה לי שווה את ההפרש. רק הזמן והדלק שתבזבז על לנסוע להביא מצבר בעצמך, עולה יותר.

איציק מצברים 0575205911

פורסם
את המצבר שלי קניתי אצל מישהו שבא עד אלי (תוך שעתיים היה אצלי), וגם החליף את המצבר ללא עלות. המחיר שלו היה יקר יותר ב30 שקלים בערך מהזולים ביותר שמצאתי(מתוך מצבר ב650 שקל שזה בערך 5 אחוז) - נראה לי שווה את ההפרש. רק הזמן והדלק שתבזבז על לנסוע להביא מצבר בעצמך, עולה יותר.

איציק מצברים 0575205911

מחזק, מספק מצברים יבשים תוצרת VARTA, מומלץ

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

יש באוטו דיפו מבצע על מצבר של היי-אנרג'י. אלוהים יודע מי מייצר את זה ואיפה, אבל אצלי זה חי וקיים כבר שנה וחצי וטפו טפו טפו, בינתיים זה לגמרי אחלה- למרות ששמתי 55 אמפר במקום ה 60 אמפר שהיה לפני כן.

כאמור, זה במבצע- 349-389 שקל. אגב סתם בשביל ההשוואה- כיוון שהמצבר הקודם היה ורטה עם חותמת של צ'מפיון מוטורס, התקשרתי אליהם לברר כמה יעלה אותו מצבר אצלם, והם דרשו עבורו לא פחות מ 980 שקל, לא כולל מע"מ ולא כולל עבודה. אין יותר פער מחירים מיותר מזה.

• תוכן חדש...