Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון של סובארו B3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי הזדמנות לקנות סובארו B3 גרסת 5 דלתות שנת 2008.

ראיתי שהמחירון הוא בסביבות 63000 (1500 סמ"ק) אבל מוכרים בסביבות 79000 בגלל שצריך להוסיף סכום מסוים למחירון על כל חודש שעבר מאז ייצור הרכב?

האם זה נכון?

לרכב יש קילומטראז' ממש נמוך, פחות מ15000 ק"מ, האם זה משפיע על המחיר?

בהזדמנות הזו אשמח לשמוע גם חוות דעת על הרכב הזה.

תודה

פורסם
שלום

יש לי הזדמנות לקנות סובארו B3 גרסת 5 דלתות שנת 2008.

ראיתי שהמחירון הוא בסביבות 63000 (1500 סמ"ק) אבל מוכרים בסביבות 79000 בגלל שצריך להוסיף סכום מסוים למחירון על כל חודש שעבר מאז ייצור הרכב?

האם זה נכון?

לרכב יש קילומטראז' ממש נמוך, פחות מ15000 ק"מ, האם זה משפיע על המחיר?

בהזדמנות הזו אשמח לשמוע גם חוות דעת על הרכב הזה.

תודה

דגם משנת 2008 במחיר של 80 אלף? איפה ראית את זה בידיוק?

אני גם כנראה הולך על קניית B3.. אני דווקא יודע שטווח המחיר הוא 60 לשנתון 08

פורסם

המחירון שציינת אולי מתאים לדגם 2 ליטר המאובזר .

B3 1.5 נמכרת הרבה הרבה מתחת למחירון .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

ראיתי בעצמי במחירון של יצחק לוי את החישוב של החודשים.

השאלה היא האם מתייחסים לזה לרוב או שזה בגדר המלצה?

ומה לגבי חוות דעת על הרכב (אחזקה, צריכת דלק, אמינות, בטיחות)?

פורסם

אם הרכב עלה בינואר שנת 2010 או בסוף דצמבר 2010 יש הבדל של שנה וזה אמור להיות מחושב.

לרוב רכב שנת 2009 נמכר כרכב שנת 2009 והחודשים לא כ"כ משחקים תפקיד אלא אם כן עלה ממש בסוף.

מחירון ריאלי 60K הרכב לא שווה הרבה מעבר.

בהצלחה@

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אחזקה יחסית זולה כיאה לרכבי 1600 בארץ כמו מאזדה 3 / פורד פוקוס וכו'

נחשבת די אמינה אבל וזה אבל גדול , המנוע 1.5 מאוד חלש ומאוד עייף אני אישית ממליץ להתרחק מהרכב.

ובנוסף מתלים האחורים שלה כל כך רכים עד כדי כך שברגע ששני אנשים במשקל כולל של 130 קילו לערך ישבו בספסל האחורי

המתלים ישקעו והתחת של הרכב כמעט יגע בריצפה תוסיף לזה בג'אז מאוד קטן יותר קטן ממאזדה 2 .

[h=1][/h]

פורסם
אחזקה יחסית זולה כיאה לרכבי 1600 בארץ כמו מאזדה 3 / פורד פוקוס וכו'

נחשבת די אמינה אבל וזה אבל גדול , המנוע 1.5 מאוד חלש ומאוד עייף אני אישית ממליץ להתרחק מהרכב.

ובנוסף מתלים האחורים שלה כל כך רכים עד כדי כך שברגע ששני אנשים במשקל כולל של 130 קילו לערך ישבו בספסל האחורי

המתלים ישקעו והתחת של הרכב כמעט יגע בריצפה תוסיף לזה בג'אז מאוד קטן יותר קטן ממאזדה 2 .

מסכים חוץ מהערה לגבי מתלים רכים מאחור, אם אתה יכול להסביר במפורט כי הטענה לא ברורה.

לנושא האוטו עבר פחות מ-15,000 אלף ק"מ ? מוזר מאוד במקומך הייתי בודק את העניין ונזהר או מוותר ומתרחק.

המחירון תלוי ברמת הגימור(יש 3- R RX RXI) אבל הרכב נמכר מתחת למחירון.

פורסם

המחיר נקבע כתוצאה ממו"מ בין המוכר והקונה, כאשר המחירון יכול לכל היותר להוות נקודת מוצא למו"מ.

קח בחשבון ששוק המשומשות מוצף במכוניות משנת הדגם 2008/9 ומחיר השוק נמוך הרבה יותר ממחיר המחירון.

15000 ק"מ זה נחמד, אך לדעתי אפילו נמוך מדי.

ב-80K אתה יכול לרכוש מאזדה 3 או מיצובישי לנסר 2010 עם קילומטראז' סביר מאלבר. שתי המכוניות הרבה יותר טובות מה-B3.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ושוב, מה שכתוב במחירון לגבי תוספת תשלום על כל חודש מאז מועד הייצור, להתעלם מזה?

בעיקרון, על כל חודש צריך להסיף 1/12 של הפרש בין שנה x לשנה x+1. בפועל, אף אחד לא ממהר להוסיף את ההפרשים האלה, הכל שאלה של מיקוח ועד כמה מוכר לחוץ למכור.

בכל מקרה 79 לרכב בן 3.5 זה יותר מדי. לפני כמה זמן מכרו מאזדות 3 יד ראשונה ליסינג אבל עם 0 ק״מ תמורת 95 !

פורסם

הרכב אמנם אמין אבל הצריכת דלק שלו כמו של הטנדר שלנו

הרכב צורך 8 קילומטר לליטר(וזה עוד בגרסה הידנית) שתיין דלק,בשביל לעלות איתו לאיילון ולהגיע ל-70 קמ"ש אתה צריך ללחוץ כמעט את כל הדוושה.

לדעתי טעות לקנות את ה-1.5 .מה שכן הרכב נוח

פורסם
מסכים חוץ מהערה לגבי מתלים רכים מאחור, אם אתה יכול להסביר במפורט כי הטענה לא ברורה.

לנושא האוטו עבר פחות מ-15,000 אלף ק"מ ? מוזר מאוד במקומך הייתי בודק את העניין ונזהר או מוותר ומתרחק.

המחירון תלוי ברמת הגימור(יש 3- R RX RXI) אבל הרכב נמכר מתחת למחירון.

ראית פעם את הסיטרואן הישנות שהגלגל האחורי מוחבא מאחורי הגלגל ?

ככה נראת B3 כשיושבים שני אנשים בוגרים בספסל האחורי.

[h=1][/h]

• תוכן חדש...