Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 307

honda97
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו שיש עיוורים שהולכים אחרי העדר ושוללים את הצרפתיות, ככה יש את הסוג השני שבטוח שכול תוצרת צרפתית היא פאר היצירה המוטורית מבחינת ניהוג. אז זהו שלא.

מנסיון מבוסס, ה-307 (לעומת ה-306 הותיקה יותר) לא מרגישה כיפית לנהיגה משום משפחתית מקבילה,ההגה לא מדוייק כבעבר, וכך גם הנוחות. וכמו כול אירופאית, עיצוב הפנימי ניראה מעולה אבל איכות ההרכבה לא טובה וכשהרכב מזדקן הוא מתחיל להתפרק. ואם להחשיב את ההתנהגות של הגיר, אני בהחלט נהנתי(הכול באופן יחסי) יותר לנהוג במאזדה או טויוטה לעומת ה-307.

אני לא אמרתי כלום על ההנאה מנהיגה אני יודע שימי ה 306 וה 106 כבר עברו חלפו להם וגם מבחינת נוחות לא כל הצרפתיות זה מה שהיה פעם (למי שמחפש הנאה מנהיגה כנראה שנשארה רק אלפא) , אבל ה 307 ספיציפית נוחה ואיכותית מאוד והפלסטיקים ממש לא מתפרקים, מניסיון עם מודל 2003(זו דווקה בעיה שהיתה ב 306) .

ואני מסכים שהגיר האוטומטי הוא עקב אכילס של האוטו למרות שהוא לא כלכך נוראי כמו שעושים ממנו,

מה לעשות שהישראלים חייבים רק אוטומט.

פורסם

אני כבר לא יודע עוד איזה אופציות יש לי, בתקציב הזה אני לא ימצא משהו יותר טוב מהפג'ו שיכול לספק אותי מכל הבחינות.

בהתחלה בכלל רציתי אוודי A3 שנת 2003, אבל אז שמעתי על בעיות שיש לו לגבי חיישנים, וצריכת הדלק שלו שהיא מטורפת

חוץ מיזה אין שום רכב בשנתון מתקדם עם 3 דלתות ספורטיבי שמתאים לי

מה לא הציעו לי הרבה רכבים שלא היו נראים לי מבחינת עיצוב, או שלא התאימו לצרכים ולדרישות שלי

סיאט איביזה או לאון מהדגמים של הדור הקודם,קליאו ספורט,פונטו HGT, אופל טיגרה, רובר MG ZR, ו 206 CC, יונדאי קופה.

היחיד שהיה ניראה לי זה הפג'ו 206 gti שגם אותו כמעט כבר אין בגרסא האוטוטית בצבע הרצוי ובאזור הרצוי.

מה גם כל אוטו שכן ניראה לי עד עכשיו, אחרי בירורים לגביו מתגלים כל מיני בעיות שונות ומשונות שגורמים לי לרדת מאותו רכב.

אפשר ללכת על בטוח ולקנות את הרכבים המומלצים שיש לחצי מדינה, אבל הם משעממים ואני לא רוצה איזה מזדה כמו כל המושפעים האלה שהולכים אחרי העדר.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

אם תמשיך לחפש את המכונית המושלמת כנראה שתחפש כל החיים.

הפתרון עבורך יהיה כנראה ללכת עם הלב ולא עם הראש, אל תקשיב יותר מידי לכל הסיפורים על אמינות הרכבים, היום במאה ה 21

כל הרכבים מפגינים אמינות טובה ואולי חוץ מכמה רכבים הודים או סינים אף רכב לא באמת מבלה כל החיים במוסך.

פורסם

בתור אחד שהחזיק 307 במשך 10 שנים יד ראשונה

הרכב פגז

לי היה את המוע 1600 והוא באמת כבד על האוטו אל המנוע 2000 מרגיש פצצה על הרכב הנל

ההגה מתקשר עם משקל טוב הגיר חכם ועוזר בתגובות.

בשנים הראשונות המצערת הייתה עם כבל ותגובת הדוושה הייתה טובה מיידית וחדשה

לאחר שנתיים כמדומני עברו למצערת חשמלית שיצרה דיליי בהאצת בעיקר מעמידה.

הרכב עבר אצלי כ120000 קם וחנה ליד הים מרבית חייו

לא ניכרו סימני עייפות חריגים והפלסטיקה החזיקה מעמד כחדשה

תקלות במשך השנים היו בעיקר בעיית זיהום אוויר מהמחשב שהתבררה בעיקר בגלל דלק לא נקי

תידלקו ב98 פתר את הבעיה ואחר כשחזרתי ל95 זה לא חזר עד ששוב תדלקתם באותה תחנה

אגב זאת תחנת הדלק של חבת דלק ליד מושב מגשימים

בתדלוק השני שתי לב שאין להם בכלל מדבקות שכיילו את המשאבות וכנראה שלא סתם נוצרה בעיה מה תדלוק שם

פיג׳ו 307 3 ד אתה יכול לקחת בשקט ותאמין לי שתהייה מרוצה.

במחיר הזה אין תמורה טובה יותר לכסף

אני אגב החלפתי את ה307 ב 308 טורבו ונהנה מכל רגע.

אם הייתי חווה בעיות אמינות לא הייתי מתקרב לפיג׳ו

אגב הטיפולים. במוסך מורשה היו זולים באופן מפתיע...

תתחדש

פורסם

התגובה של זה שמעלי נראית לי כמו תגובה של יחצ"ן מטעם לובינסקי.

כיצד הוא יכול לומר שהגיר הוא חכם, כאשר כל מי שמכיר את הגיר הזה מרגיש שיש השהיות מרגיזות בהחלפות הילוכים?

הטיפולים במורשה של פיג'ו זולים יותר ממוסכים כלליים שמתמחים בצרפתיות? הבחור חי בסרט, או בחב' פרסום.

פורסם

כיצד הוא יכול לומר שהגיר הוא חכם, כאשר כל מי שמכיר את הגיר הזה מרגיש שיש השהיות מרגיזות בהחלפות הילוכים?

הטיפולים במורשה של פיג'ו זולים יותר ממוסכים כלליים שמתמחים בצרפתיות? הבחור חי בסרט, או בחב' פרסום.

ולמה שימציא דווקה סיפורים על דלק?

אני דיי מאמין לו, לא חושב שיש למישהו אינטרס להמליץ על פג'ו 306 גם אם הוא עובד בפג'ו הרי אני לא קונה רכב חדש מהיצרן של פג'ו עכשיו, זה רכב עם 8 שנים על הכביש אם מדברים על 307 שנת 2004 כמו שאני מעוניין לקנות.

פורסם

הגיר של ה 307 הוא באמת גיר חכם מאוד, לגיר יש מערכת מחשב שלומדת את צורת הנהיגה של הנהג ומתאימה את החלפת ההילוכים בהתאם לאופי הנהיגה.

הבעיה שהמערכת הזו לפעמים חכמה מידי והיא פשוט יכולה להרגיז הרבה נהגים שמרגישים שהמערכת שולטת ברכב במקומם.

לדוגמא אם אתה רגיל לנהוג בצורה חסכונית ורגועה הגיר מתכוונן לצורת הנהיגה הזו וכאשר את עובר במהירות לנהיגה ספורטיבית

למשל בעת ביצוע עקיפה בכביש עם נתיב אחד לכל כיוון אתה לוחץ על הגז ומחכה לקיק דאון שלא תמיד מגיע.

לא כל מי שכותב דברים טובים על פיג'ו הוא יחצן, לפעמים אלו פשוט מכוניות טובות, וה 307 לדעתי היא מכונית מוצלחת במיוחד למרות הגיר שגם הוא כמו בקורולה הרובוטית הרבה פחות גרוע מהמוניטין שיצא לו.

אגב אם נהגת פעם בסובארו B3 אז אתה באמת מבין מה זה גיר מעצבן, בעליות מעלה ומוריד הילוכים כל חצי שניה עד שאתה ממש חוטף קריזה. אז גם אצל היפניות לא הכל תמיד ורוד.

פורסם

אם מעניין אותנו להגיע לחקר האמת, קראו היטב מה הוא כתב על עלות הטיפולים במורשה, ותיווכחו שמדובר ביחצ"ן.

הרי מחיר הטיפולים שלהם לרכב ותיק הוא מחיר שחיטה ביחס למוסך כללי שמתמחה בצרפתיות.

אבל לא רוצה להיכנס לוויכוחי סרק.

הגיר אכן חכם, אבל ממש לא מהנה, תקראו גם כמה פוסטים נפתחו לגבי עלויות שיפוץ שלו, שיפוצים שלא מחזיקים וכו'.

אני מכיר היטב את הגיר הזה, היה לי דומה לזה ב- 407 וגם ברנו קליאו.

חרא של גיר.

פורסם

חוץ מבעיות שיכולות לגרום שיבושים לגיר, אז הגיר עצמו יבצע פעולות לפי רגש לחיצות על הגז רגיל?

נגיד ואני נוסע על 60 קמש ופתאום נותן לחיצה חזקה עד הסוף, אז יש מצב שהוא יגיב קצת לאט? או בכלל לא יתן קיק דאון?

פעם ראשונה אני שומע על דבר כזה שגיר שולט ככה על האוטו, נשמע קצת לא נוח אבל האם זה באמת ככה עד כדי כך ?

הגיר של ההונדה כל כך כייפי ונוח, אני לא רוצה לעבור לגיר שיגביל אותי, במיוחד לא בעקיפות.

פורסם

נהגתי על הגיר הזה לא מעט (פיז'ו 406). הוא אכן שונה מגיר אוטומטי "טיפש" אבל, כשמבינים את ההיגיון שמאחוריו (ויש היגיון) הוא מתנהג טוב. הוא לא יגביל את הנהיגה שלך.

מה שכן - האמינות של הגיר לא מדהימה. אצלנו בוצעו מספר תיקונים והחלפות של חלקים במהלך השנים. בסה"כ על הגיר הוצאו כמה אלפי שקלים לאורך כ-4 שנים של אחזקה.

בסה"כ נראה לי שהתמורה שה-307 תתן לך שווה את הכסף. מה שכן - שמור כמה אלפים בצד ליום שבו הגיר משתגע.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

קראתי את שתי הנושאים שלך, ונראה כאילו אתה סתם רוצה להחליף את הסיויק כי היא ישנה ונמאס לך ממנה.

היא לא עושה לך צרות מבחינת אמינות, חזקה מספיק לדבריך, ומתנהגת טוב. מה בעצם מפריע לך?

הפלסטיקים? אני מכיר לא מעט מכוניות שהדשבורד והפלסטיקים שלהם נוראיים. ביניהם מכוניות חדשות הרבה יותר. עם דשבורדים ענקיים ופלסטיקיים לגמרי שמעמידים אותך רחוק מהחלון.

אתה מחפש רכב מושלם וכזה לא יהיה! מצחיק אותי שאתה מחפש אפילו צבע ספציפי...

על רכב ספורטיבי אין מה לדבר כי כל אחד כזה גורר הוצאות גבוהות יותר משל רכב סטנדרטי ואתה לא מוכן לזה ואפילו לא רוצה ביצועים, אתה מחפש רכב נוח יפה ואוטומטי, ולא איטי במיוחד. ככה אני מבין את זה.

בגלל כל זה אני מציע לך לשקול מחדש אם אתה באמת צריך להחליף רכב או שסתם נדלקת על הרעיון, כי איך שאני רואה את זה הסיויק ממלאת את כל הדרישות למרות שהיא ישנה, ואתה בעצמך משבח אותה לא פעם. תחשוב גם מה המכוניות שאתה חושב עליהם מציעות שהסיויק לא. (לדוגמא ה307)

אולי תסתפק בטיפול קוסמטי ותסגור עניין במקום לחפש צרות.

פורסם
קראתי את שתי הנושאים שלך, ונראה כאילו אתה סתם רוצה להחליף את הסיויק כי היא ישנה ונמאס לך ממנה.

היא לא עושה לך צרות מבחינת אמינות, חזקה מספיק לדבריך, ומתנהגת טוב. מה בעצם מפריע לך?

הפלסטיקים? אני מכיר לא מעט מכוניות שהדשבורד והפלסטיקים שלהם נוראיים. ביניהם מכוניות חדשות הרבה יותר. עם דשבורדים ענקיים ופלסטיקיים לגמרי שמעמידים אותך רחוק מהחלון.

אתה מחפש רכב מושלם וכזה לא יהיה! מצחיק אותי שאתה מחפש אפילו צבע ספציפי...

על רכב ספורטיבי אין מה לדבר כי כל אחד כזה גורר הוצאות גבוהות יותר משל רכב סטנדרטי ואתה לא מוכן לזה ואפילו לא רוצה ביצועים, אתה מחפש רכב נוח יפה ואוטומטי, ולא איטי במיוחד. ככה אני מבין את זה.

בגלל כל זה אני מציע לך לשקול מחדש אם אתה באמת צריך להחליף רכב או שסתם נדלקת על הרעיון, כי איך שאני רואה את זה הסיויק ממלאת את כל הדרישות למרות שהיא ישנה, ואתה בעצמך משבח אותה לא פעם. תחשוב גם מה המכוניות שאתה חושב עליהם מציעות שהסיויק לא. (לדוגמא ה307)

אולי תסתפק בטיפול קוסמטי ותסגור עניין במקום לחפש צרות.

טוב נו איך להגיד את זה דיי קלעתה בול, אבל לא מדוייק ב 100 אחוז, כי למרות שאני מרוצה מההונדה, אני רוצה לנסות משהו חדש

למה אין רכב אחר שיכול להנות אותי כמו ההונדה, הייתי רוצה רכב בעל שתי דלתות ולא 4 דלתות. (כמו שיש לי) הפלסטיקה אכן דיי מפריע לי כי זה ניראה מיושן וגם מרגיש מיושן, זה שהאוטו במצב מכני מעולה ומספק את הדרישות שלי מבחינת ביצועים זה דבר אחד, כדי להשלים את הדבר השני חשבתי לחדש ברכב אחר חדיש יותר, וכזה שאני לא מוצא לצערי.

עוד פתרון זה לקנות הונדה קופה במצב מצויין גם חיצונית וגם פנימית, אבל אתה יודע קשה מאוד למצוא אחת כזאת שמורה, כל הידיים גבוהות וכניראה גם חרושות שכבר החליפו מנועים.

צבע רכב זה דבר שולי בשבילך? כי בשבילי זה ממש לא, אני יכול לגוון בצבעים לטעמי, אבל אם יש צבעים שאני לא אוהב זה כבר בעיה.

פורסם

יש אחד מוכר סיויק קופה שנת 96 (שלי 97) מהאזור שלי בצבע שחור רשום צבע חדש, באמת ניראה חדש.

יש גאנטים 17 רשום שהם מאושרים ברשיון, אבל אישור כזה הוא לא חוקי ככה שבטסטים זה לא עובר

לא יודע איך הרכיב 17 אני על 15 עשה לי שיפשוף בכנף והחזרתי ל 14 אבל לא משנה..

קיצר האוטו ניראה טוב בתמונות, יד 4 שזה אומנם עדיין קצת גבוה אבל אם האוטו באמת במצב פיקס והכל עובד כמו שצריך אז אפשר להתפשר, רשם 141,000 ודיברתי איתו אמר לי זה מנוע מקורי, לא יכול להיות בחיים, אז גם המנוע לא מקורי, או שמקורי חלופי.

בכל מקרה המחיר שהוא דורש זה 25 אלף ואף אחד לא יתן לו במחיר הזה שהמחירון הוא 15.

לא יודע היא ניראת טוב אבל חייבת לעבור בדיקה יסודית והורדה במחיר לפחות ל 20 מצידו.

1_1_1_188866_20120512150546.jpg

• תוכן חדש...