Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4245493,00.html

מעניין מה היה העונש של האזרח הפשוט אם אני משווה לקנס1200 ושלילה על תנאי לשנתיים שקיבלתי על זה שנהגתי 130 באיילון- בלי לחצות רמזור אדום, בלי לעלות על אי תנועה, בלי לנהוג בקלות ראש, בלי לדבר בפלאפון ובלי לפנות שמאלה במקום אסור (נעזוב רגע את זכות הקדימה)...

זאת בדיוק המשטרע בארץ. ביזיון. וביזיון לשופט שלא העניש את השוטר.

אברה קדברה

פורסם

אותי יותר מעניין לגלות איזה קרע עמוק יש במשטרה, ששוטר יתלונן על חברו ויגיע לרמה כזו, כאשר הם אמורים להיות מלוכדים ולעבוד בשיתוף ובצוות כדי להגן עלי ועל שאר האזרחים. פשוט ביזיון

פורסם

לא בהכרח קרע. תקרא את הכתבה ותבין למה שוטר ב׳ התלונן על שוטר עבריין.

שוטר עבריין העליב את שוטר ב׳ בגלל מוצאו האתיופי.

אגב, אמא של חבר טוב שלי, שהיא קצינה במחלק נוער (ובעצם כל המשפחה במשטרה) אומרת ששוטרים הם רק עבריינים במדים :)

פורסם

אני מכיר מקרה דומה מקרוב. יש לי חבר שוטר שנתפס על מהירות,

הוא הראה לשוטר את תעודת השוטר שלו וביקש שיבטל את הדו"ח.

תשובתו החכמה והצודקת של השוטר היתה: "אתה אמור לשמש דוגמא לנהגים אחרים".

Nir Goldman-Fux

פורסם

1. לא קרע במשטרה, שים לב שגם שוטר רשם את התלונה, גם המפקדים שלו העבירו את התלונה וטיפלו בכתיבת דו"ח וגם לאחר שהאידיוט החליט להשפט, מיד הפרקליטות הגישה כתב אישום (_ולא הגיע לעיסקת טיעון), שלושת הדברים האלה לא היו לעולם קורים לשוטר טוב ולכן נראה שכל הגורמים זינקו על ההזדמנות לנפטר מתפוח רקוב מאוד.

2. ORANP83, קראת את הכתבה עד הסוף? בטיעונים לעונש גם השוטר וגם בא כח המדינה הבהירו לשופט ששלילה בפועל יגרורו באופן בילתי נמנע העברה מתפקיד ופיטורין ובכל זאת הוא קיבל את 4 חודשי שלילה בפעל. לא מספיק חמור עבורך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא בהכרח קרע. תקרא את הכתבה ותבין למה שוטר ב׳ התלונן על שוטר עבריין.

שוטר עבריין העליב את שוטר ב׳ בגלל מוצאו האתיופי.

אגב, אמא של חבר טוב שלי, שהיא קצינה במחלק נוער (ובעצם כל המשפחה במשטרה) אומרת ששוטרים הם רק עבריינים במדים :)

תגיד לאימא של החבר הטוב שהיא טיפשה, כנראה מאותם טיפשים שעדיין קיימים במשטרה. המשטרה בשנים האחרונות משנה פנייה לאט לאט. יש אנשים איכותיים הרבה יותר ממה שהיה בעבר וכל הסטיגמות העלובות הללו, מופרכות מייסודן.

פורסם
1. לא קרע במשטרה, שים לב שגם שוטר רשם את התלונה, גם המפקדים שלו העבירו את התלונה וטיפלו בכתיבת דו"ח וגם לאחר שהאידיוט החליט להשפט, מיד הפרקליטות הגישה כתב אישום (_ולא הגיע לעיסקת טיעון), שלושת הדברים האלה לא היו לעולם קורים לשוטר טוב ולכן נראה שכל הגורמים זינקו על ההזדמנות לנפטר מתפוח רקוב מאוד.

2. ORANP83, קראת את הכתבה עד הסוף? בטיעונים לעונש גם השוטר וגם בא כח המדינה הבהירו לשופט ששלילה בפועל יגרורו באופן בילתי נמנע העברה מתפקיד ופיטורין ובכל זאת הוא קיבל את 4 חודשי שלילה בפעל. לא מספיק חמור עבורך?

נוכח הביריונות, החוצפה, השימוש לרעה בכח וחומרת העבירות. לא. התשובה היא לא. ואם אני לא טועה כתוב או לפחות היה כתוב 3 חודשי שלילה בפועל + תנאי. זה שוטר שלא צריך להיות שוטר נקודה.

אברה קדברה

פורסם
תגיד לאימא של החבר הטוב שהיא טיפשה, כנראה מאותם טיפשים שעדיין קיימים במשטרה. המשטרה בשנים האחרונות משנה פנייה לאט לאט. יש אנשים איכותיים הרבה יותר ממה שהיה בעבר וכל הסטיגמות העלובות הללו, מופרכות מייסודן.

אתה כנראה שוטר. שנעלב קשות. מהאמת שיוצאת החוצה.

אחרת תסביר לי. ולכל חברי הפורום. למה כולם אבל כולם שיוצא להם לעבוד עם המשטרה. חושבים אותו דבר.!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אתה כנראה שוטר. שנעלב קשות. מהאמת שיוצאת החוצה.

אחרת תסביר לי. ולכל חברי הפורום. למה כולם אבל כולם שיוצא להם לעבוד עם המשטרה. חושבים אותו דבר.!

נעלב קשות??? אם אני שוטר אז אני אמור לדעת קצת מעבר לסטיגמה מטומטמת, לא חושב ככה...?!

בקיצור אני לא מתכוון להיגרר לוויכוח מטופש. ללא ספק יש זבל במשטרה שלאט לאט מנופה. מפה ועד להוצאת סטיגמה לכלל השוטרים שעובדים לילות וימים בשביל האזרחים, המרחק רחוק שנות אור.

אם היית יודע באיזה חוסר כוח אדם, ציוד ותקציבים המשטרה עובדת, היית חושב איך להעניק פרסים לכל השוטרים.

לרוע מזלה של משטרת ישראל, שילוב של תקציבים נמוכים, מתנדבים שבחלקם קטסטרופות מהלכות, ומעט שוטרים גרועים שעדיין נשארו במשטרה, גורמים לתדמית קשה לכולם.

אם רק היית יכול להבין כמה שוטרים איכותיים ומסורים יש זה היה משנה לך את כל התמונה.

• תוכן חדש...