Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המון זמן אני גולש פה ללא משתמש.

רכשתי דייהסטו שרייד 1998, לפני כ-3 חודשיים.

האוטו נוסע תקין,

אבל לאחר הרכבת מגבר וסאב לרכב, התחיל לעשות בעיות,

פעם פותח סוויץ פעם לא

הבאתי איש מקצוע שיסדר את זה הוא סידר לאחר מכם נסעתי יום שלם.

ואז לאחר שהלכתי לאכול 20 דקות לפני שאני צריך להגיע לעבודה זה שוב קורה. (ללא ברירה - חניתי בכחול לבן, ומחר בבוקר פשוט דוחות.)

הוא סידר את זה ואז עכשיו זה שוב קורה.

האורות (מחוץ לאוטו עובדים) אבל כל הקטע של הסוויץ לא פועל.

ניסיתי לשחק עם החוטים ללא הצלחה.

עכשיו אני בכחול לבן רק במקום אחר.

יש למישהו עצות מה לעשות?

האם זה קשור למצבר שכן מספק כוח לאורות אבל לא לסוויץ או שזה כבל סוויץ?

ואיך אני מסדר את זה פעם אחת ולתמיד כי זה נהיה מעצבן. להיתקע פעמיים ביום (פעם אחת אני ופעם אחת אחי.)

פורסם

קיצר את החוטים כל פעם. עד שזה פשוט נהיה קצר, והם שם חומר שחור כזה.

עכשיו החוטים קצרים מאוד השאלה אם אפשר להחליף אותם ואם זה יעזור?

פורסם

באמת שאני לא מבין איך קיצור של החוט יכול לפתור את הבעיה.

יכול להיות שבהרכבת המגבר שיחקו לך עם החוטים של יחידת הראש וגורם לרדיו דיסק לקצר את הכבל לסוויטץ'?

עריכה: וד"א, איזה חוטים בדיוק הוא קיצר?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

הינה כמה תמונות.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

הקופסא האופרה שממש צמודה למצבר זה נראה לי הכבל של הסוויץ שעושה את הבעיות.

פורסם

טוב, לא צריך להיות גאון הדור בשביל זה. מה שמגיע מצמת החוטים ל + במצבר כימעט ומנותק שם לחלוטין אם לא תלוי על איזה 2 חוטים מסכנים. צריך לפתוח את נעל המצבר ולתת שם חיבור חדש של כל החוטים. כל חשמלאי ייתן לך את הפיתרון לזה. עיניין של גרושים שגג תעלה לך בנעל מצבר שעלותה 20 ש"ח.

פורסם

החשמלאי יכול להחליף את כל הכבלים האלו מהתחלה עד הסוף? כי כל מי שנגע בו רק קיצרו אותו, אז זה ממש צמוד...

ומה העלות שיכולה להגיע...

פורסם

תודה לכולכם, החלפתי את הכבלים... וגם את הקוטרים... כי רואים שקוטר אחד נשבר... (באחד התמונות רואים)

והכל נראה תקין כבר....

תודה שוב!

• תוכן חדש...