Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים

אבא של אישתי הכניס את הרכב לטיפול 10,000, לפחות זה מה שחשבתי. ונראה שקצת השחילו לו את האלמנט.

אשמח אם תתנו דעתכם לטיפול של הרכב.

הסיטוריית הרכב: נקנה מאוויס,היה רכב ליסינג, נהד בודד- מבוגר מחברת תרופות גדולה {עבדתי באוויס והנושא נבדק}, הרכב טופל גם לאחר הרכישה במוסך נתן אקספרס בירושלים, מורשה מזדה.

הרכב שנת 2006, 190 אלף ק"מ על הספידומטר.

תודה לעוזרים

DSC08861.jpg

DSC08862.jpg

DSC08863.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה הקילומטראז' של הטיפול הקודם הוא 150000 ? הרכב בין לבין לא טופל במוסכים מורשי מאזדה ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אין לי מושג, אולי שכחו לעדכן ק"מ?

הרכב עושה משהו כמו 8-10 אלף ק"מ בשנה.

רוב הזמן עושה 20 ק"מ ליום {פסגת זאב-הר חוצבים בירושלים -הלוך ושוב}

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אם יורשה לי לשאול - ב"עבודות חוץ" רשום "חידוש מועדון". מה זה ?

תוסף לדלק - כבר דובר על כך בפוסטים אחרים. היה ניתן לומר בעת קבלת החשבון שלא ביקשתם, ואני מניח שלא היו מחייבים.

מסנן דלק - כמעט 200 ש"ח (אולי אני מפספס משהו...?).

לגבי מחירי חלפים אחרים - זה יישאר למומחים (מאידך, נרשם גם שהחליפו מגבים - ללא תשלום).

אני מבין שגם במקרה הזה הרכב טופל במוסך מורשה יבואן.

alfa 156 2.5.

פורסם

מוסכי היבואן של מזדה ידועים במחירים "הזולים" שלהם.

גם לחמותי הייתה בעבר מזדה 3 והיא טיפלה במוסך מורשה ואף פעם לא ראיתי חשבונית הגיונית אצלה ,תמיד מחירי שחיטה .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

אני אומר את דעתי בעניין:

אני רואה את זה ואני לא יודע אם לצחוק או לבכות, מה שכן, אני כל יום מברך ואומר: תודה טויוטה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
מזה הסכום הזה? אתה רציני, הוא שילם את כל זה?

מה אני יעשה?

הוא לא דיבר איתי משם, רק בארוחת שישי נודע לי על המחדל.

זה נשמע לי המון כסף ושיטת מצליח את האלמנט עבדה פה יופי יופי.

מה גם שהוא נסע מירושלים לרעננה כי היה לו הרושם כי המוסך הזה הוא אמין,ישר, הגון ועושה עבודה טובה.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
אני אומר את דעתי בעניין:

אני רואה את זה ואני לא יודע אם לצחוק או לבכות, מה שכן, אני כל יום מברך ואומר: תודה טויוטה.

לפי הברכה שלך על טויוטה זה אומר שאתה משלם על כל טיפול 200 ש"ח כולל עבודה וחלפים במורשה טויוטה.

כל היבואנים במוסכים המורשים שלהם שוחטים, חלק במחירי העבודה ומקזזים במחירי החלפים וחלק ההפך.

אף אחד לא ממציא פה את התורה כולם בסופו של דברים דורשים THE SAME PRICE!

רוצים זול לא חסר מוסכים ברמה מעל המורשים, רק צריך לחפש.

עכשיו לעניין המחירים חלקם מחירים סבירים מאוד, בוא נגיד היה אפשר לוותר על כמה מהדברים ברשימה

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

אני לא יודע על איזה אלמנט אתם מדברים כאן, או שהיה לרכב בלאי פסיכי (בכל זאת בקירוב 200K ב6 שנים) או שבאמת השחילו כאן אלמנט והחליפו דברים שאין בהם צורך, אבל מהרשימה פרט לחלקי המתלה (שייקרו כאן את כל הסיפור בלא מעט) אין משהו חריג חוץ מהתוסף דלק המיותר הזה.

סימן השאלה כאן הוא סביב חלקי המתלה, האם היה צורך או לא בהחלפתם והתשובות רק לבעל הרכב ולמכונאי.

נ.ב מישהו פעם טיפל בקרסו שאתם מדברים על מאזדה? בקליאו בי שהיתה לי השחילו אותי על קוילים בכמעט 3K (ולחשוב שבאתי מהבסיס במדים וזה לא שינה את גודל האלמנט)

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

**גילוי נאות- אני עבדתי במוסך מורשה מאזדה פורד עד לא מזמן**

אם מסתכלים על הטיפול עצמו אז הוא ממש זול. אפילו ביחס למוסכים לא מורשים . אבל, לדעתי משכו אותכם עם מחיר זול לטיפול (מגבעת זאב לרעננה? כשיש לכם מוסך מורשה 2 ק"מ מגבעת זאב?) אבל, עשית 2 משולשים מקוריים 1080 ש"ח אחרי הנחת המועדון ללא עבודה ומע"מ , עשית צלחות ודיסקיות מקוריות (דיסקיות של פוקוס-חסכו לכם 112 ש"ח כי של מאזדה עולים 395 ש"ח לפני מע"מ והנחה) ועשית מוט תפוחים למייצב אחורי (שמאלי) הכיוון פרונט יקר!! עולה כ-180 ש"ח לקדמי ואחורי-היה אפשר לעשות לבד ולא דרך המוסך. סה"כ בסדר למרות מחירי חלפים בשמיים. הייתי הולך על משולשים חליפיים (כי האחריות על חליפים במאזדה היא חצי שנה או 10000 ק"מ--לא שווה בעליל) וחוסך כ-40% במחיר.

*לרוב הנחת חלפים לחברי מועדון (ה-85 ש"ח) היא 10% ולא 8% אבל זה ספציפי לכל מוסך-לא משהו מחייב.

ומשהו קטן. אמרת שהרכב היה של אוויס ולהם מוסכים עצמאיים או כל מיני הסדרים עם מוסכים (לפעמים מורשים) ולא ממש מתחזקים את האת הרכב כמו שצריך ובטח לא חלפים מקורים, אז ב195000 ק"מ זה תיקון סביר. יום טוב.

פורסם

זה לא להכניס את השואל לסרט רע ?

כלומר, אם באמת היה צריך להחליף את כל חלקי המתלה האלה, אז אלו המחירים במוסך מורשה לחלקים מקוריים, לא ?

סך הכל זה אוטו של 200 אלף ק"מ ועוד ליסינג.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
לפי הברכה שלך על טויוטה זה אומר שאתה משלם על כל טיפול 200 ש"ח כולל עבודה וחלפים במורשה טויוטה.

כל היבואנים במוסכים המורשים שלהם שוחטים, חלק במחירי העבודה ומקזזים במחירי החלפים וחלק ההפך.

אף אחד לא ממציא פה את התורה כולם בסופו של דברים דורשים THE SAME PRICE!

רוצים זול לא חסר מוסכים ברמה מעל המורשים, רק צריך לחפש.

עכשיו לעניין המחירים חלקם מחירים סבירים מאוד, בוא נגיד היה אפשר לוותר על כמה מהדברים ברשימה

יוגב

מניסיון של 10 שנים עם כמה טויוטות:

לא 200 אבל גם לא 7000, 500-700, אם יש ברקסים אז 1000-1200, זה הסדר גודל , (לאורך 10 שנים כבר ויש לי כל הקבלות והניירת).

THE SAME PRICE!

5000 שקל פאקינג טיפול.

א-ל-ק

וגם אם היית מוותר על חלק מהרשימה עדיין היית סוגר ב 2000-3000 שקל.

איך שלא תראה תקבל את האלמנט.

תודה טויוטה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...