Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר והדיעות על ה LM שמשווק בארץ די חלוקות, אני מעדיף ללכת על בטוח - מבוקש שמן 5W-40 סינטטי מלא, לא מתוסף. עמידה בתקני SAE/ACEA A3.

תודה מראש לממליצים!

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני באותה התלבטות, משום מה ראיתי שהמחיר של RP קפץ בטירוף! מ62 ל89 לליטר! למה ?

כ300 ש"ח לשמן זה יותר מידי!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
שמן royal purple עומד בתקן הנ"ל ובצמיגות המבוקשת. הבעיה היא המחיר הגבוה שלו.

=

גם אני באותה התלבטות, משום מה ראיתי שהמחיר של RP קפץ בטירוף! מ62 ל89 לליטר! למה ?

כ300 ש"ח לשמן זה יותר מידי!

לכן RP כבר לא רלוונטי. עד שהיבואן שלו לא ירד מהאולימפוס המותג הזה מחוק מבחינתי. הזמנה מחו"ל כולל משלוח ומיסים יותר זולה מרכישה בארץ. הזוי.

לגבי ה LM, אומנם אני לא FAN BOY של החברה אבל לדעתי יש להם מוצרים מהשורה הראשונה. אני לא אוהב את דרך התנהלות היבואן והמבחר הדל שהוא מביא לארץ, אבל אני ממש לא רואה כל בעייה במוצרים שלהם. יותר מזה, מכונאי שאני מאוד מכבד ומעריך את דעתו אמר לי כי מנועים שטופלו באופן קבוע ב LM 5W40 הסגול נראים מבריקים מבפנים גם לאחר מאות אלפי קילומטרים.

בשורה התחתונה חשוב לרכוש שמן מחברה מוכרת ושעומד בתקן הרלוונטי. יתר הפרמטרים משוייכים להעדפות אישיות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה לגבי EUROL? שמן סינטטי מלא שנמכר במוסכים ב 140 שח למיכל של 5 ליטר. כרגע משתמש בו לטיוטה קורלה 2006 שנוסעת מדי יום 80 ק"מ לעבודה ובחזרה כולל עמידה בפקקים והוא מתפקד מצויין.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

חזרתי עכשיו מאוטודיפו- הזוי מה שהולך שם! אין להם פיוזים קטנים לרכב!!! כי יש בעיה עם הספק! LOL

כנ"ל לגבי אייס והום סנטר! אין לאף אחד בגלל יבואן וזה מטומטם לגמרי שצריך לינסוע שעות בשביל פיוז קטן של כמה שקלים

בשביל הם קיימים אני לא מבין!

בנוסף יש מבצע באוטודיפו על הAGIP 5/40 ב169 ש"ח (המיכל הגדול)

והLM הסגול שנימכר כרגע זה כבר ה"בטכנולוגיה סינטטית" ולא הסנטטי המלא- אז אל תיפלו בפח

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אויי, אוטודיפו... הפעם הראשונה והאחרונה שנכנסתי לשם היתה בשביל שלט "נהג חדש" בזמנו, וגם זה לא היה להם.

תודה על כל ההמלצות - האם שווה להסתכל גם על ה Valvoline SYNPower? הוא נמכר במחיר סביר (כ 170 ש"ח ל 4 ליטרים).

פורסם

תודה לכולם. נרכש ה Castrol Magnatec ב 160 ש"ח לגלון של 5 ליטרים. בשלישי הקרוב הוא גם ישתתף בניסוי, אולי הוא גם ישים סוף לנקישות בהתנעות קרות.

• תוכן חדש...