Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנם צמיגים שאין בהם חשיבות, איך הרכיבו אותם.

אבל ישנם צמיגים שעליהם רשום OUTSIDE ו INSIDE בהתאם.

כמו כן, ישנם צמיגים עם כיוון הסיבוב.

תחפש רישום על הצמיגים לגבי הצד והכיוון .

מה הדגם של הצמיגים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ישנם צמיגים שכתוב עליהם רק בצד אחד (INSIDE או OUTSIDE). אם אתה לא רואה כיתוב כזה, או חץ עם כיוון סיבוב, וודא שתאריך הייצור נמצא כלפי חוץ. כשאין סימון, התאריך מסמן כיוון חוץ.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה.

הצמיגים הם ZE- 912 FALKEN .

פשוט שמתי לב שבצד אחד החריצים על הגלגלים לכיוון פנים ובצד השני של האוטו לכיוון חוץ...

התאריך אכן נמצא מלפנים.

פורסם
פלקן 912 אכן צמיגים אסימטריים, ולכן רשום על הצמיג משני צידיו OUTSIDE, ו INSIDE...

תדאג להפוך את הצמיג שמורכב הפוך.

מבחוץ אני אמור לראות OUTSIDE ואם זה הפוך אזה אני אראה INSIDE?

פורסם

נכון,

מבחוץ צריך להיות כתוב OUTSIDE.

זה כתוב באותיות די גדולות, אי אפשר לפספס.

בצמיג הזה אין משמעות לכיוון הגלגול.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מבחוץ אני אמור לראות OUTSIDE ואם זה הפוך אזה אני אראה INSIDE?

ממש לא מחייב. אם את בספק לגבי התקנת הצמיגים גש לתקרייה לצורך בדיקה.

פורסם

דניאל, יש לי על הרכב 4 צמיגים כאלה.

על כולם רשום OUTSIDE מבחוץ.

האמת, אני לא יודע מה רשום בצד הפנימי, אבל אם אין את הכיתוב בחלק החיצוני של הצמיג, הצמיגים הורכבו הפוך.

פורסם

אני מדבר על הדגם הספציפי של הצמיג, FALKEN ZE 912, הוא אסימטרי, ועל כולם יש את הכיתוב. בדוק!

זהו הסט השני של הדגם המדובר על הג'מפי שלי.

פותח השרשור יכול גם לראות לפי צורת הציור על הסולייה, האם הצמיג הורכב נכון או הפוך - יש הבדלים בין הצד החיצוני לפנימי:

http://www.northantsperformanceparts.co.uk/falken-912-tyres.html

פורסם
דניאל, יש לי על הרכב 4 צמיגים כאלה.

על כולם רשום OUTSIDE מבחוץ.

האמת, אני לא יודע מה רשום בצד הפנימי, אבל אם אין את הכיתוב בחלק החיצוני של הצמיג, הצמיגים הורכבו הפוך.

הצמיגים אכן לא סימטריים וזה מה שגרם לבלבול שלי, אחרי בדיקה ראיתי שבכולם רשום OUTSIDE והכל בסדר =]:-D

תודה על העזרה חברים!

• תוכן חדש...