Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי רנו קליאו 2006 הדגם הארוך ואני רוצה להחליף את הטווטרים שקיבלתי מהחברה בטווטרים חדשים של הקומפוננטים ומי שמכיר הטווטרים נמצאים בתוך הדאש בורד ועם מחסה מעליהם שהוא קבוע ואי אשר להוציא אותו.

אני צריך לפרק את כל הדאש בורד כדי להוציא את הטווטרים הישנים?

כמו ברנו הזאותי (רק שזה הצורה החדשה) הטווטרים נמצאים כמו שאתם רואים ל הדאש בורד והמחסה שמעליהם אי אפשר להסיר אותו הוא חלק מהדאש בורד. http://www.google.co.il/imgres?um=1&hl=iw&sa=X&tbm=isch&tbnid=ZgYP4nouMu8gJM:&imgrefurl=http://tags.walla.co.il/%3Fw%3D///618633/5/%40%40/media&docid=pM_eqj9zuHf8YM&imgurl=http://msc.walla.co.il/archive/618633-5.jpg&w=700&h=499&ei=JznXT8reLc-q8QOMs9WDAw&zoom=1&iact=rc&sig=103860929008560624143&page=1&tbnh=136&tbnw=191&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:1,s:0,i:71&tx=99&ty=96&biw=1399&bih=790

פורסם

זה קליאו בי2או3?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אם זה בי 2 הם יוצאים בסיבוב בזוית ממש מסויימת תסובב את המכסה סביב עצמו כמו פקק של בקבוק ותמשוך למעלה בעדינות עד שייצא לך.בכל מקרה לא בכוח כי ישברו התפסניות של זה.אני לא מת על המקום שיש שם מבחינת זוית ואצלי התקנתי את הטוויטר במקום אחר,אבל אתה יכול לנסות ותראה אם ישמע לך טוב.בהצלחה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם
***אין לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

+1

אתה יכול להעזר ממש בזהירות במברג שטוח אולי ע"י לחיצה על התפסנים.

פורסם
אם זה בי 2 הם יוצאים בסיבוב בזוית ממש מסויימת תסובב את המכסה סביב עצמו כמו פקק של בקבוק ותמשוך למעלה בעדינות עד שייצא לך.בכל מקרה לא בכוח כי ישברו התפסניות של זה.אני לא מת על המקום שיש שם מבחינת זוית ואצלי התקנתי את הטוויטר במקום אחר,אבל אתה יכול לנסות ותראה אם ישמע לך טוב.בהצלחה.

ממש לא!!! על מנת להגיע לטוויטרים צריך לפרק את כל החלק העליון של הדשבורד.

פורסם

הצרפתים האלה

:-D

בשביל לפרק מכסה של טוויטרים צריך להוריד דש-בורד.

בשביל להחליף נורת דרך (מגאן 2) צריך להפוך לפרוקטולוג פילים (הגישה היא דרך בתי הגלגלים :evil:)

כיף כיף כיף :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז או שזה קליאו בי 3 או שהם עשו שינויי,אצלי זה מתפרק איך שכתבתי לך,קליאו בי 2 2003 . בכל מקרה אני לא אתפלא אם הם סיבכו את העניין הרי זאת המטרה של הצרפתים האלה.

פורסם

בסוף אני יפרק את הדאש בורד על מנת להרכיב את הטווטרים, זאת האפשרות היחידה.

מישהו אולי מכיר את הקומפוננט KENWOOD E509 240W ויכול לתת חוות דעת עליו?

פורסם

לי אמנם הייתה קליאו B ישנה יותר (שנת 99) אבל גם שם נאלצתי לפרק את כל החלק העליון של הדשבורד.

אני רק אציין שמדובר בעבודה לא מסובכת במיוחד (אלא אם כן הם סיבכו את העניין בדגמים החדשים יותר), אבל כדאי למצוא מדריך מסודר כדי לדעת את מיקום הברגים מראש.

להתקין במקום המקורי מתחת לגריל הפלסטיק שיש שם נשמע לי כמו רעיון לא מוצלח במיוחד.

אם יש לך טוויטרים שנשמעים טוב באוף-אקסיס ואם לא אכפת לך לחתוך את הגריל הנ"ל - מדובר דווקא במקום מוצלח מאד לצורך 'פלאש-מאונט'.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...