Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעידן האינטרנט של היום,הוא לא אמור להתקשות במיוחד.

כמו שעידן הציע,חדרי צ'טים,אתרים יעודיים של מחפשי ריגושים כמו "אטרף" וגוגל בטח יעזור עם חיפוש במילים נכונות לאופציות נוספות.

אני די בטוח שהוא ימצא את מבוקשו ללא שום מאמץ מיוחד,צריך רק זמן והשקעה על המקלדת.

נ.ב

אני בטוח שאף אחד לא ירצה להיות בנעליו ולכן לא כדאי לאף אחד לשפוט אותו.

יש לי חבר שהיה סיטואציה דומה שאשתו ז"ל בערוב ימייה הציעה לו בעצמה שיפנה לאחרות שיספקו את היצרים שלו כי יצרים תמיד יהיו לגבר בכל סיטואציה,הוא אישית (לפחות לטענתו) לא עשה את זה אבל אני בטוח שהסיטואציה לכאן או לכאן היא פשוט לא נתפסת למי שלא נמצא במצב הזה(ואני לא מאחל לאף אחד מצב שכזה).

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי מה שאני מבין הוא צריך אישה בתשלום שמספקת גם GFE -Girlfriend experience.

בדרך כלל אלה נשים גרושות נורמטיביות שמעוניינות במפגשים שלא רק למטרת המין אלא גם קשר לא מחייב, אבל יש כסף ברקע.

בגילו דווקא יותר פשוט למצוא אישה ב40+ שאיתה הוא גם יוכל להחליף כמה מילים.

היה לי חבר שאשתו הייתה מאושפזת תקופה ועבר את התקופה הקשה בעזרת הצלע השלישית.

נכון. זה עלה איזה 700 שקל למפגש של כמה שעות, אבל נתן לו את האויר לנשימה והשפיות להתמודד עם החיים הלא פשוטים.

היא קבלה אותו כמו שהוא עם המכלול ובלי צפיות, נתנה לו את האוזן הקשבת ואמפטיה ובילוי משותף.

פורסם

לפי דעתי לשלם עבור שירות כזה הוא מיותר אלא אם זה דחוף לרגע הזה.

טיפה השקעה בחיפוש באתרים הנכונים יניב לו לדעתי יותר מאופציה אחת בחינם ואפילו נשים שנמצאות במצבו.

אני אופטימי מטבעי.:-D

פורסם
המצב זמני כי האשה כנראה לא תשרוד עוד הרבה זמן.

מבלי לשפוט, במצב כזה אני חושב שהוא צריך לחכות עד שהטבע יעשה את שלו.

אני חושב שהוא ירגיש עם עצמו הרבה יותר טוב אחרי שהיא תלך לעולמה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

דברים שרואים משם, לא רואים מכאן. צר לי לשמוע על המצב והבעיה :cry:

כשיש המון מחסור בכל מה שציינת, זה מצב ממש לא בריא שגורם להצטברות מתחים ופגיעה בתפקוד היומיומי הרגיל ותחושה קשה בכלל.

קחו נשימה עמוקה ותתמקדו בעובדה שלכל סיר יש מכסה. אני בטוח שיש נשים רבות במצב דומה שמחפשות את אותו הדבר.

לעניות דעתי, הדרך הטובה ביותר היא באמצעות אתרי הכרויות, צ'אטים ורשתות חברתיות.

יש המון נשים בודדות {גם אם בודדות רגשית בלבד} שצמאות לקשר, לתשומת לב מגבר, אינטימיות עם גבר וסיפוק רגשי ופיסי גם יחד.

רק קשר כזה ימלא אותו, ימלא את היום שלו במחשבות עליה, בציפיה למפגשים. וקשר כזה ימלא גם את הצד השני ויהיה להם אחלה פידבק הדדי.

תשלח אותו לצאטים, פייסבוק ואתרים כגון "נפגשים". יש גם רשת חברתית {אני רשום בה אך לא פעיל זה זמן רב} שנקראת הל"ב - ראשי תיבות של "הורים לבד ביחד" שבה קהילה חמה.

בקיצור.. שחרר לו את הרצועה ושלח אותו לצוד, אינסטינקט הכיבוש והיצר (אוחח היצר} כבר יובילו אותו אני מאמין.

שיהיה בהצלחה ושידע ימים טובים יותר אמן.

פורסם
לפי מה שאני מבין...

אתה מבין יופי, קלעת לעניין.

הבעיה היא למצוא לו אחת כזו. הוא לא יכול לגלוש באינטרנט בבית, לא יכול בעבודה ולא יכול להתפנות לשיטוטים או פגישות סרק...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הבחור בשנות החמישים לחייו, נשוי עם ילדים. מסיבות שאינן תלויות בו ובאשתו הוא לא יכול לקבל מהזוגיות דברים חיוניים כמו יחסים אינטימיים, שיתוף והבנה וכדומה.

הוא לא מעוניין לפרק את המסגרת (בוא נגיד שאף אחד מאיתנו לא היה מפרק את המסגרת במקרה כזה) אלא למצוא פתרון דיסקרטי לעניין היחסים האינטימיים והחברות הרומנטית, נקרא לזה כך.

המטרה שלו היא לשמור על שפיות כדי לתפקד טוב יותר בחיים ובמשפחה.

לצעירים שביניכם זה בטח נשמע אוקסימורון אבל מי שעבר דבר או שניים בחיים מבין על מה אני מדבר.

כלכלית הבחור לא יכול לתפקד כשוגר דדי (סידור לגיטימי בעיני אגב), ?

המשפט הראשון שאמרת אומר שהנישואים שלו עם אישתו נגמרו, והדבר היחיד שמחזיק אותם זה ה"הרגל"

אם האישה מסרבת לקיים יחסי מין (יחסים אנטימיים אמרת), זה עילה מס' 1 לגירושים , והוא מעיף אותה בלי לשלם לה שקל מהכתוב בכתובה.

אם היא תגלה שהוא בוגד בה, היא תוכל לתבוע ממנו מזונות, ולתבוע ממנו את הכתובה, עד כמה שהיא שווה במונחים של היום, או להתחיל להכנס בתביעות כספיוות.

אני מניח שגם הוא וגם היא מרגישים את אותו הדבר, אז אולי שידברו על זה, ויסכמו שהם יחיו בזוגיות פתוחה, כי יש נשים שיכולות להתהפך ממש אם יגלו שהגבר שלהן בגד בהן, הדברים לא יחזרו להיות אותו דבר כמו לפני, וכדאי לו מאוד לשקול את העניין.

קח בחשבון, שאם האשה תגלה שהבעל שלה הוא "אבא סוכר" שוגר דדי, היא תוכל לתבוע ממנו כספים שהוא כביכול "גנב " מהכסף המשותף, והשקיע באישה החדשה, אלא אם כן יש בינהם הסכם ממון כלשהוא.

עדיף שילכו ליועץ נישואים וידברו על זה, "כי כשהזXן עומד השכל בתXת" והוא יכול להתפתות בקלות אם זה מה שמאוד חסר לו בבית, ומכאן הדרך להסתבך היא קצרה מאוד.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תודה רבה מקרב לב לכל המסייעים בהודעות הפרטיות - למרות שזה נושא רגיש עדיין אנשים מתגייסים.

הצעות מועילות נוספות תתקבלנה בברכה.

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני מסכים עם מי שאמר שכדאי לו לחכות לסוף העצוב המתקרב, כי הוא ירגיש טוב יותר עם עצמו אח"כ. בהנחה שהצפי הוא בסדר גודל של חודשים או שנה וקצת, ולא שנים רבות.

יש סיכוי סביר שהפתרונות המוצעים, יפתרו אולי את בעיית הביצים הכחולות אבל לא יהפכו אותו לרגוע יותר ושלם עם עצמו, אולי דווקא להפך.

אני חושב ששילוב של חברים קשובים, "עבודה ידנית עצמית", ופסיכולוג טוב יכולים לעזור יותר מאשר ניסיון לבניית קשר כזה, שהוא לא פה ולא שם, לא באמת מפגש מיני נטו אבל גם לא ממש מערכת יחסים נורמלית. יש מצב שכשהסוף יגיע, והוא יוכל סוףסוף להשתחרר (וכן, למרות שזה עצוב, אנשים יכולים אחרי תקופת אבל להרגיש שחרור אמיתי) דווקא הקשר הלא טבעי שהוא ייצור עכשיו, יהפוך למין הרגל כזה שימנע ממנו לפתוח "פרק שני" אמיתי ובריא.

אגב פסיכולוג, זו לא בושה ואני מכיר אנשים שנעזרו בפסיכולוג במידה רבה. פסיכולוג לא תמיד יכול לפתור בעיות מסובכות אבל כאשר הבעיה היא בסה"כ צורך לפרוק ולדבר, וכאשר יש נושאים מסוימים שיש בעיה לדבר עם חברים או לקבל מהם תשובות לעניין, זה יכול להיות פתרון טוב.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לא מבין מה הסיפור? אנחנו לא בארה"ב, תל אביב היא חצי שעה מירושלים... שיחרטט שהוא נוסע לאנשהו (חברים, משפחה, אנערף) ויסע לתל אביב וימצא את מבחר הזונות בכל טווח המחירים.

בלי קשר כמו שאמרו פה אין לי שמץ של ספק שיש בתי זונות ושירותי לווי בירושלים, הקהילה החרדית הם הלקוחות הכי גדולים של זונות.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אם אני מבין נכון, אז אישתו גוססת והוא מחפש כתף וחוויה אינטימית.

את הכתף אני מבין אבל אם מה שמעסיק אדם שאשתו גוססת זה לזיין, אז משהו לא נכון אצלו בסולם הצרכים...

לא רוצה לשמוע כשופט וכמי שמתפרץ ומתלהם סתם.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שביט, אני חולק עליך.

אף אחד לא מכיר את האיש חוץ מנהג מתחיל. אנחנו לא יודעים מה מצבו, לא יודעים כמה זמן המצב הזה כבר נמשך ובאופן כללי יש כאן הרבה חורים בסיפור שאי אפשר להימנע מהם מסיבות מובנות.

קיום יחסי מין זה צורך של כל אדם בוגר ונורמטיבי באשר הוא. אני באמת סבור שחוסר בסקס יכול להשפיע על איכות החיים הכללית לרעה, קל וחומר כאשר יש לך אישה שהיא חולה סופנית בבית וכנראה שמזה תקופה כבר לא מתקיימת בבית שגרה מבורכת.

יתכן שזיון אחד טוב זה מה שהוא צריך כדי לחזור לעצמו ולקבל בחזרה את הכוחות שבעזרתם הוא יוכל לטפל באשתו הגוססת.

אני לא יודע האם אני הייתי נוהג בסיטואציה דומה באותו אופן וכל שנותר לי לקוות זה שלעולם לא אצטרך לעמוד במבחן, אבל אני לחלוטין מבין אותו ולחלוטין לא נמצא בעמדה של לשפוט אותו או להעביר ביקורת על ההחלטה שלו.

תסכים איתי על דבר אחד: הסיפור הזה קורע לב בצורה בלתי רגילה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עקבתי אחרי השרשור הזה מהדקות הראשונות שהוא עלה לאויר ,

פותח השרשור ביקש להשתדל שלא להעביר ביקורת - אני אדם שמאוד משתדל להבין מה עובר

הצד השני ויש לי דעות מאוד ליברליות באופן כללי.

אז אני לא אשפוט כי אני לא שם ועולות לי דמעות כשאני רק מנסה לדמיין את עצמי חלילה במצב כזה.

ליבי עם אותה אישה אני מאחל לה שזה לא יכאב אני מקווה שלא כואב לה עכשיו

שה' יחוס על נשמתה .

Gn'f'R

פורסם
אם אני מבין נכון, אז אישתו גוססת והוא מחפש כתף וחוויה אינטימית.

את הכתף אני מבין אבל אם מה שמעסיק אדם שאשתו גוססת זה לזיין, אז משהו לא נכון אצלו בסולם הצרכים...

לא רוצה לשמוע כשופט וכמי שמתפרץ ומתלהם סתם.

שביט, היה בסביבתך הקרובה אדם שסעד את זוגתו בימיה האחרונים?

זו מעמסה בלתי נתפסת הן נפשית והן פיזית ואין לו איפה לפרוק את מה שהוא עובר. אל תשכח שהסביבה הקרובה לא תמיד יכולה להכיל אותו כי היא מכירה גם את בת הזוג.

הדבר היחיד שכן הייתי שופט אותו זה אם לא היה סועד אותה אבל כאן מתואר אדם שמוכן להקריב הרבה אבח עדיין זקוק לקצת מילוי מצברים כדי להחזיק מעמד. אל תשכח שבמצב כזה אין לו את האופציה להישבר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...