Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

לצערי קרתה לי תאונה נהגתי בפאסאט שנת 2011,נכנסתי בג'יפ מאחור , הנזק אסטרונומי סביבות 50 אלף

הרכב מאושפז בצ'מפיון כמובן שכל החלקים מקוריים, הוחלפו ונצבעו כנף קדמית, גריל, פגוש קדמי, מכסה מנוע.

אין נזק לשלדה, השמאי של חברת הביטוח עדיין לא סיים לחבר דו"ח סופי, אני חושש שירידת הערך תהיה גדולה בגלל הצביעה מה לדעתכם צריכה להיות ירידת ערך הגיונית שלא צריך לערער עליה?

תודה מראש

פורסם
שלום לכם

לצערי קרתה לי תאונה נהגתי בפאסאט שנת 2011,נכנסתי בג'יפ מאחור , הנזק אסטרונומי סביבות 50 אלף

הרכב מאושפז בצ'מפיון כמובן שכל החלקים מקוריים, הוחלפו ונצבעו כנף קדמית, גריל, פגוש קדמי, מכסה מנוע.

אין נזק לשלדה, השמאי של חברת הביטוח עדיין לא סיים לחבר דו"ח סופי, אני חושש שירידת הערך תהיה גדולה בגלל הצביעה מה לדעתכם צריכה להיות ירידת ערך הגיונית שלא צריך לערער עליה?

תודה מראש

זאת צריכה להיות הערכת שמאי במקרה שיש נזק גדול אבל תכלס אם אין נזק לשלדה ומדובר בחלקים מקוריים ועבודה של מוסך יבואן אז למה בכלל צריכה להיות ירידת ערך?! תשמור כמובן את החשבונית עם פרוט החלקים שהוחלפו, תדאג לאסמכתא מהשמאי והמוסך שאין נזק לשלדה ושלום על ישראל. (ופעם הבאה תשמור מרחק, אבל אני מניח שאת זה כבר למדת. העיקר שאתה בריא).

פורסם

זה היה הונדה CRV לא היה לה וו גרירה

זו הייתה תאונת שרשרת , זקן אחד בלם בפתאומיות בירוק ,כנראה ראה את המלאך גבריאל ונבהל אבל אנחנו אשמים כי ככה זה.....

פורסם

בנזק כזה גדול - אחרי התיקון קח שמאי מטעמך שיעריך את ירידת הערך. היא כמעט בוודאות תהיה גבוהה יותר ממה שחברת הביטוח שלך תתנדב לתת.

גם אני לא הייתי סומך בעיניים עצומות על כך שאין פגיעת שלדה - שמאי טוב יידע למצוא את כל הפגמים ולתת הערכה ריאלית ואובייקטיבית של ירידת הערך של הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• ספונסר פורום
פורסם
שלום לכם

תודה מראש

יש מצב לערער.

קודם כל תן לשמאי המטפל לסיים את חוות הדעת .

צור איתי קשר טלפוני כשיהיה בידך חוות הדעת הסופית והעזור לך ,במקרה הצורך .

המשך יום טוב

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

לשאול כמה נזק יגרם, עם העובדות שסיפקת זה קצת יומרני.

בשביל לדעת כמה נזק נגרם צריך לראות את הרכב.

השמאי של חברת הביטוח בוודאי ילך לקולא. קח שמאי בעצמך שיבודק מה הנזק. אם יש פער, תשקול מה לעשות.

• תוכן חדש...