Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון לבן 17

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב לרכישה - מעל 20K(לא ידוע כמה בדיוק בגלל זה אני מתייעץ פה)

ידני/אוטומט - מעדיף אוטומט אם יהיה ידני שהוא מציאה נשקול אותו בחיוב

נפח מנוע -סביר לא גדול לא קטן

קטגוריה (לרכבים: סופר מיני, ואן, מנהלים וכו') - משפחתית-צעיר

רמת אבזור(מומלץ, לא חובה) - סה"כ שלא יהיה חסר משהו משמעותי

שנתון(מאיזה שנה הכלי) -2000+

חדש/משומש - משומש

מספר מקומות ישיבה -5(לא אכפת לי כמה דלתות כי אני הנהג סה"כ)

קילומטראז'(רק אם ידוע, בקנייה/חוות דעת על רכב משומש) -לא משנה כרגע אני רק מדבר על מחיר

דרישות של צריכת דלק -כמה שפחות מבזבז...

כמה ק"מ הרכב צפוי לנסוע בשנה(כדי שנדע האם לבחור מנוע דיזל או בנזין) - סיבובים בתוך אזור המרכז מראשון לתל אביב מדי פעם

מה הצרכים מהרכב -

חסכוני בדלק

אמין

נראה סביר(חשוב לי מאוד)

להנות ממנו..

שיחזיק לי עד שאני משתחרר!!

אני חוסך את הכסף.. השאלה היא מתי לעצור כי יש לי את הסכום הנ"ל ויש שאומרים לי שאני לא יכול לקבל את הצרכים שלי במחיר כזה שאני צריך להוסיף עוד 10 20K .

בינתיים המלווה שלי עדיין די טרי ועד שייגמר יהיה לי עוד טיפה להוסיף לשיפורים אבל בכללי מה דעתכם גם אחרי המלווה לעבוד בשביל להגדיל את התקציב?? סה"כ זה לא שאני בן 30 שצריך לשלם שכר דירה ארנונה וכו' אז זה לא שאני צריך יעוץ פיננסי כמו שכתוב בחוקים...

• תוכן חדש...