Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מבקש מחברי הפורום המלצות לרכב משפחתי קומפקטי.

*משפחה של ארבע אנשים.

*הרכב מיועד בעיקר לנסיעות בתוך העיר, מעט מאד נסיעות מחוץ לעיר.

*תקציב מעל ה-100K, אפשר להגיע ל-120,130, שנתון: 2011 2012 וחדש.

*גיר אוטומטי בלבד. אפשר רובוטי.

* נקודות חשובות ביותר: בטיחות במבחני ריסוק, אמינות גבוהה ומינימום ביקורים במוסך. כל השאר: מראה, תא מטען גדול, חסכון בדלק, אבזור, נוחות נהיגה וכו' בעדיפות נמוכה.

*יש לי חיבה למרכב סדאן על פני האצ'בק, אבל לא קריטי.

עד כה בחנתי את ה-I25 שאהבתי מאד אבל הבנתי שמחיר גבוה יחסית למשפחתית קומפקטית וטויוטה 2 כמובן שלא כל כך אהבתי.

מה תמליצו?

תודה רבה לכל העונים

פורסם

אני ממליץ לך בחום לקרוא את המבחן ההשוואתי שעשינו כאן באתר - סיטרואן C3 מול הונדה ג'אז מול טויוטה ספייס ורסו.

כל אחד מהרכבים שנבחנו יוכל לאכלס בקלות ארבעה אנשים, עם מספיק מקום בתא המטען (סייג קטן לגבי הג'אז הייבריד). אז נכון שאין להן תחת בולט מאחורה ואין להן מנוע בנפח 1,600 סמ"ק, אבל כולן חסכוניות, בטיחותיות, נוחות וזולות לרכישה.

בעבור משפחה שנוסעת בעיקר בעיר, אני לא רואה סיבה להעדיף מכוניות עם מנוע גדול יותר שיצרבו לכם את הארנק עם הוצאות הדלק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על ההתייחסות.

איך ההתאמה של ה-I25 לדרישות שלי?

בסך הכל התרשמי שהוא רכב מעולה אבל בהרבה מקומות היה כתוב ששווה להוסיף עוד 10k וכבר לקנות משפחתית אמיתית, למרות שתכלס הצורך שלי היא קומפקטית...דעתכם?

פורסם
שלום רב,

אני מבקש מחברי הפורום המלצות לרכב משפחתי קומפקטי.

*משפחה של ארבע אנשים.

*הרכב מיועד בעיקר לנסיעות בתוך העיר, מעט מאד נסיעות מחוץ לעיר.

*תקציב מעל ה-100K, אפשר להגיע ל-120,130, שנתון: 2011 2012 וחדש.

*גיר אוטומטי בלבד. אפשר רובוטי.

* נקודות חשובות ביותר: בטיחות במבחני ריסוק, אמינות גבוהה ומינימום ביקורים במוסך. כל השאר: מראה, תא מטען גדול, חסכון בדלק, אבזור, נוחות נהיגה וכו' בעדיפות נמוכה.

*יש לי חיבה למרכב סדאן על פני האצ'בק, אבל לא קריטי.

עד כה בחנתי את ה-I25 שאהבתי מאד אבל הבנתי שמחיר גבוה יחסית למשפחתית קומפקטית וטויוטה 2 כמובן שלא כל כך אהבתי.

מה תמליצו?

תודה רבה לכל העונים

היי,

השברולט סוניק יכולה להתאים לך,

יש גם גרסאת סדאן – שמה פרימיום והיא כוללת חלון גג וחישוקי אלומיניום

מנוע 1.6 יעיל חזק וחסכוני, בקרת שיוט בקרי שליטה על מערכת השמע מגלגל ההגה

תא מטען ענק (גדול מזה של משפחתיות סטנדרטיות)

זה הרכב הבטיחותי ביותר בקטגוריה לשנת 2011 על ידי ארגון היורו נקאפ

גיא משברולט

פורסם
תודה על ההתייחסות.

איך ההתאמה של ה-I25 לדרישות שלי?

בסך הכל התרשמי שהוא רכב מעולה אבל בהרבה מקומות היה כתוב ששווה להוסיף עוד 10k וכבר לקנות משפחתית אמיתית, למרות שתכלס הצורך שלי היא קומפקטית...דעתכם?

גם לשאלה הזאת יש לנו מבחן משווה בשבילך - יונדאי i25 מול קיה ריו סדאן מול מאזדה 2 סדאן :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מעניין. הגיעו כבר הדגמים של הסדאן?

בוודאי, הגיעו ביחד...

שברולט סוניק סדאן מגיע בשתי תצורות האחת בסיסית בעלת מנוע 1.4

והשנייה המיועדת ללקוחות ריטייל עם מנוע 1.6 חישוקי אלומיניום וחלון גג

מדובר על הרכב הבטיחותי בקטגוריה עם תא מטען ענרי (גדול מזה של רכבים משפחתיים)

ואבזור מדהים,

אם יש עוד שאלות את מוזמן לפנות אלי,

גיא משברולט

• תוכן חדש...