Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבראבו אוטו מקסים. ניחן בתכונות שלכאורה לא צריכות להיות בו, כמו שקט ועידון בפעולת המכללים המכניים, נסיעה שקטה ונוחה למדי, מוצקות וסולידיות שמתאימות יותר לגרמניות שעולות פי שתיים או שלוש. וכל אלו לצד ביצועים מאוד נחמדים, מנוע נהדר, התנהגות שובבה וחיוך של הנהג. לא מושלם כמובן, חלון אחורי סימלי, מושב נהג קצר מדי ושם מחורבן, הם חלק מנקודות השלילה. לענין האמינות, באוטו שאני מכיר, ידני אגב, בן קצת פחות משנתיים ועם מעט מתחת ל 30K ק"מ, עוד לא נעשה כלום ולכן אין לי מושג.

פורסם

המושבים הקדמיים באמת קצת חסרי תמיכה בגב התחתון ובצדדים. לא לעניין.

מצד שני, איכות החומרים וההרכבה גבוהות מאוד, הרכב מאובזר יפה גם בגירסת הבסיס, הבלמים טובים והתיבה הרובוטית הרבה יותר טובה ממה שנוטים לחשוב עליה. זה מבלי שהזכרנו את המומנט המצוין והגמישות הרבה של המנוע, העיצוב המוצלח וההגה החשמלי, שאיכשהו מצליח להיות אנטיתזה להגאים חשמליים חסרי תחושה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
המושבים הקדמיים באמת קצת חסרי תמיכה בגב התחתון ובצדדים. לא לעניין.

מצד שני, איכות החומרים וההרכבה גבוהות מאוד, הרכב מאובזר יפה גם בגירסת הבסיס, הבלמים טובים והתיבה הרובוטית הרבה יותר טובה ממה שנוטים לחשוב עליה. זה מבלי שהזכרנו את המומנט המצוין והגמישות הרבה של המנוע, העיצוב המוצלח וההגה החשמלי, שאיכשהו מצליח להיות אנטיתזה להגאים חשמליים חסרי תחושה.

ח

אגב, ההגה הוא אחד החלקים האהובים עלי באוטו, קצת חסר דיוק בנהיגה ספורטיות אבל נעים למגע וסופר נוח בעיר.

פורסם

אני מודע לכך שיש מתחרות מבית צ'מפיון מוטורס אשר יותר חזקות, אבל לא רוצה להתקרב לא לצ'מפיון ולא לTSI של פולסוגן.

תודה מראש

מנועי ה-TSI הם הסיבה העיקרית לקנות משהו מצ'מפיון...:shock: (להוציא ה-1.4 כפול המגדשים, אולי).

אבל, אם לאון ידנית, מדובר על ה-1.4 ואני כבר לא יודע אם יש לה יתרון מובנה ברור הפיאט או על הפוקוס (אלא אם הם מוכנים לחתוך עוד את המחיר, באופן פרופורציונאלי ל-1.8 DSG.

אם ראית את הסרטון של רוני שטרן על הבראבו, הוא די ממצה.

בכל מקרה, קח גם נהיגה על הפוקוס.

אולי "תתחבר" לא פחות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מנועי ה-TSI הם הסיבה העיקרית לקנות משהו מצ'מפיון...:shock: (להוציא ה-1.4 כפול המגדשים, אולי).

אבל, אם לאון ידנית, מדובר על ה-1.4 ואני כבר לא יודע אם יש לה יתרון מובנה ברור הפיאט או על הפוקוס (אלא אם הם מוכנים לחתוך עוד את המחיר, באופן פרופורציונאלי ל-1.8 DSG.

אם ראית את הסרטון של רוני שטרן על הבראבו, הוא די ממצה.

בכל מקרה, קח גם נהיגה על הפוקוס.

אולי "תתחבר" לא פחות...

שמעתי הרבה דברים טובים על 1.2TSI (ודברים פחות טובים על 1.4 כפול המגדשים), אבל הבנתי שצ'מפיון הוא לא יבואן שאפשר לסמוך עליו ותמיד יש כלפיו טענות הללו ואחרות (חלקן מוצדקות וחלק לא מוצדקות), אבל נוצר רושם שיבואן לא נותן גב מספק לצרכן אחרי שזה משלם כסף עבור הרכב.

בנוסף ביטוח יקר יותר וטיפולים יקרים יותר (ככל הנראה בשל היותו של רכב מקונצרן הגרמני) מוטות את הכף לטובת האיטלקיה.

אני בהחלט אבדוק את הפוקוס, כפי שאמרתי שזו כנראה הקנייה הכי רציאונאלית מבין שאר האופציות שהעלתי כאן.

רומן

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

רומן, אם יש משהו במבחר צ'מפיון שכן מעניין אותך ב-1.2TSI או ב-1.4TSI (הטורבו בלבד), גש ותתרשם.

אני בדעה שצריך לבדוק כל אופציה מעניינת שהיא, לנהוג בה, ורק לאחר מכן להתחיל בהליכי הסינון הסופיים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
רומן, אם יש משהו במבחר צ'מפיון שכן מעניין אותך ב-1.2TSI או ב-1.4TSI (הטורבו בלבד), גש ותתרשם.

אני בדעה שצריך לבדוק כל אופציה מעניינת שהיא, לנהוג בה, ורק לאחר מכן להתחיל בהליכי הסינון הסופיים.

מסכים איתך לגמרי!

בהחלט אבדוק גם אופציות עם 1.2TSI ועם 1.4TSI-טורבו בודד בתווך המחירים שציינתי.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

רציתי לשאול מבעלי הניסיון האם הדגם אמין (זאת בהתאם לכך שמבוצעים טיפולים בזמן ואני שומר על חיי הטורבו תקינים, זאת אומרת חימום הטורבו לפני הנסיעה וקירורו בסוף הנסיעה)?

עד כה בערך 60000 ק"מ, ללא שום תקלות.

חימום/קירור מגדש משמעותיים בקור של מתחת לאפס ולאחר נסיעה מאומצת מאד, בהתאמה. בשאר המקרים מספיק להפעיל בסרק מספר שניות לאחר ההתנעה ולפני הדימום.

ולגבי הנהיגה ברכב - כמו שאמרת, לחובב נהיגה יש לבראבו הרבה מה להציע, לדעתי - יותר מכל רכב אחר במחיר דומה.

דני

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

סיכום חודש עם בראבו 09 מגניפיקו רובוטי שנרכשה מ"אלדן".

הוחלפו צמיגים לbridgestone ו remap של upsolute.com

למרות שהיו לא מעט נגד רכישת רכב זה, איני מצטער על אף רגע.

הרכב מהנה מאוד! ומאוד חזק.

נסעתי איתו בכבישים 395,386 ו375 (איזור ירושלים נס הרים) ולא הפסקתי להנות.

לדעתי ההנאה גדולה יותר כאשר נוסעים במצב ידני מאשר הרובוטי.

הרובוטי טוב בפקקי הבוקר של איילון צפון...

יפעע..

• תוכן חדש...