Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את הרכיבים הנ"ל

הד יוניט:Kenwood KFC4251URY

מגבר:JBL1004

סאב:JBL1260BR

קומפוננט:MOREL דוטק אוביישן

את הקומפוננט עדיין לא קניתי אני אבל זה מה שאני מעוניין לקנות האם זו בחירה טובה ?

ואיך הסאב הזה ?

פורסם

הסט מאוד מומלץ בין סטי הפתיחה של החברות השונות, למרות שאני הייתי מעדיף את הכיון של פוקאל או הרץ, גם dls מעולים.

התשובה לשאלה שלך נמצאת אצלך, אל תקנה כי אמרו לך שזה טוב, לך תשמע ואז תחליט, וכמובן אל תשמע רק סט אחד אלא תשמע כמה שיותר ואז תבחר את זה שאהבת הכי הרבה.

את הסאב אני לא מכיר.

פורסם

העניין הוא שאין לי כל כך אפשרות ללכת לשמוע אותם אני הולך עליהם בגלל ששמעתי את הצלילים של ההרץ ושל הפוקאל וגם של המורל אולי מסדרות יותר נמוכות מהדוטק אבל עדיין אני חושב שאפקט הצליל הוא נשאר על אותו סגנון של אותה חברה ושמעתי את המולר טמפו וממש אהבתי מה אתה אומר לפי דעתך הדוטק יהיו לי טובים ?

פורסם

אין ספק שאם אהבת את הצליל של מוראל אתה תתחבר לדוטק גם.

דרך אגב אתה יכול לשמוע את הסטים איפה שאתה מתכוון להתקין/לקנות.

פורסם

הבנתי תודה גבר אני יבדוק את זה :)

מי שיכול להגיד איך הסאב ואם עדיף להחליף אותו או להשאיר

פורסם
הבנתי תודה גבר אני יבדוק את זה :)

מי שיכול להגיד איך הסאב ואם עדיף להחליף אותו או להשאיר

?????

פורסם

הבנתי תודה חבר'ה

רק שאלה אחרונה לגבי כל הרכיבים המגבר יגביר הכל כמו שצריך והכל מותאם בלי כל בעיה נכון ?

פורסם
יש לי את הרכיבים הנ"ל

הד יוניט:Kenwood KFC4251URY

מגבר:JBL1004

סאב:JBL1260BR

קומפוננט:MOREL דוטק אוביישן

את הקומפוננט עדיין לא קניתי אני אבל זה מה שאני מעוניין לקנות האם זו בחירה טובה ?

ואיך הסאב הזה ?

אין שום בעיה טכנית בסטאפ הנ"ל.

• תוכן חדש...