Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לקראת קניה של פולו יאנג חדשה.

אני רוצה להוסיף לרכב דיבורית BT, חיבור AUX לנגן וחיישני רוורס.

כעקרון מה שהציעו לי בVW זה להוסיף לרדיו המקורי חיישני רוורס(ב1000 שח) ולהתקין דיבורית BURY 9056(ב1960 שח).

לטענתם הדיבורית כוללת חיבור AUX אבל לא הצלחתי למצוא את זה באינטרנט.

המחירים שהם רוצים נראים לי מאוד גבוהיים.

הבנתי שיש דגמים יותר מתקדמים של הרדיו המקורי שכוללים את הפונקציות האלה בילט אין

ושאפשר להתקין ברכב רדיו דאבל דין

השאלות שלי:

האם מישהו יודע עם איזה דגם רדיו הפולו מגיעה היום?

ואם כן, האם יש לו תוספים של AUX/BT שאפשר פשוט לקנות ולהתקין עצמאית?

אם לא, לאיזה רדיו כדאי להחליף מקורי טוב יותר/רדיו תואם או דאבל דין מומלץ?

תודה על העזרה,

תומר

פורסם

במחירים האלה עזוב את הסוכנות עם האוטו, תבין שזה הרווח הגדול שלהם , הדברים האלה

חיישני רוורס טובים + התקנה לא אמורים לעלות יותר מ400 שקל (וזה גם הרבה..יש פשוטים יותר)

אם אני לא טועה יש מקום לדאבל דין ,

לגבי הדיבורית , נראה לי שעדיף להתקין מערכת רצינית יותר (בסכומים האלה), שיש לה בלוטו'ס

אני לא מבין מה יש בדיבורית הזו שהם רוצים עליה 2000 שקל,...

SCANSPEAK

פורסם
זה רק אני או שנפתח אתמול שרשור עם אותה שאלה במדוייק?

כן פתחתי בשישי שרשור עם שאלה די דומה

פשוט הבנתי שהנושא של השאלה לא היה ברור בכלל ולא הייתה לי ממש אפשרות לערוך אותו

פורסם

דיברתי היום עם הסוכן והובהרו לי כמה דברים:

האוטו מגיע עם מערכת RCD310 אליו ניתן להוסיף BT ב3000(הבעיה היא שהוא לא מציג כלום על המסך) וAUX ב850.

חוץ מזה דיבוריות ניתן להתקין את הBURY 9056 ב2000 או BURY 9040 ב900(ה9040 נשמעת לי יותר אסטתית ומינימליסטית).

ויש את האופציה לשדרג מערכת מולטימדיה:

לRCD510 ב11,000

לROADROVER PRIMUM ב6200

ולמערכת תואמת מתאימה לVW ב5200 (בלי כל מה שכתוב - קשור בסוג הרכב)

ניתן לראות מערכת דומה לסקודה באתר של A CLASS->מבצעים->מערכת מולטימדיה מתקדמת

לגבי חיישני רוורס אמרו לי שזב בין 950 ל1950 תלוי בדגם

כל ההתקנות הן בA CLASS פרט לROADROVER שהוא ברדיו מילאנו(הבנתי מקריאה בפורום שיש להם עבודה הרבה יותר אסטתית).

אשמח לשמוע המלצות והתייחסויות

רק להזכיר:

אני מחפש לשים על האוטו חיבורBT לטלפון(לענות ולנתק שיחות זה מספיק)

חיבור AUX (עדיף עם חיבור ושליטה בIPOD אבל לא חובה)

חיישני רוורס (התראה בצפצוף זה מספיק)

GPS זה נחמד אבל יש טלפון בשביל זה

וממש אין לי שימוש בDVD

תודה על העזרה

תומר

כעקרון אין לי צורך במולטימדיה זה פשוט נראה לי כבר יוצא כמעט אותו מחיר.

פורסם

כדי שתבין , דיבורית 9040BURY עולה 300 שקל , בערך כל המחירים שקיבלת הם פי 3 או פי 2 ממה שהם עולים (לא אצל היבואן)

תקח את הרכב (לדעתי , ובמידה ואתה כן רוצה משהו איכותי, ובמחיר הוגן) ,עם מינימום תוספות לאיבזור אלקטרוני

\כמו שאמרתי 9040 (אחלה דיבורית , יש לי כזו בדיוק) עולה 300 שקל

דאבל דין (אם אתה רוצה) עולה בערך 3000-4000 שקל , אבל אני לא אוהב את זה ולא רואה בזה תועלת

לדעתי רדיו דיסק איכותי עם USB ושליטה לאייפון זה מעולה ,ויותר טוב מדאבל דין פשוט שעולה פי 3 בגלל מסך "מגע"

בשאר התקציב שלך תוכל לשדרג את הרמקולים לקומפננטים טובים ,ואולי להוסיף מגבר (מומלץ, ועדיף מאשר לשפוך כסף אצל היבואן על סחורה סוג ז',או על סחורה טובה ב פי 3 מהמחיר בשוק)

יש רדיו דיסקים מעולים שיענו על הצרכים שלך (בלוטו'ס ,USB יציאות למגברים , אקוליזרים וכו') ,של חברות עם שם טוב ,שיספקו לך הנאה ולא ישברו לך תכיס (6200 בשביל דאבל דין כזה? 900 שקל בשביל BURY 9040????? בשביל חישני רוורס 900 ??? )

הדבר היחיד שאני יכול להגיד אחרי שראיתי תמחירים

WTF????????

SCANSPEAK

פורסם

הבנתי שאין טעם בכלל לשקול את התוספות.

אז יש לי מספר שאלות:

איזה HU מומלץ יכול לספק לי את הצרכים שלי?

איפה מומלץ להתקין דברים אלו?

האם ההתקנות פוגעות באחריות של הרכב?

פורסם

לגבי HU זה ממש תלוי בצרכים שלך, איך אתה שומע מוזיקה (צורב דיסקים\דיסק און קי \ או האופציה הכי טובה ,לטעמי זה לחבר את הטלפון , שזה אם יש לך סמארטפון ,ולשמוע מוזיקה דרכו...)

זה גם תלוי באם אתה רוצה לחבר בעתיד מגבר וסאב (שוב זה מומלץ בחום,ולדעתי אם אתה כבר עושה תהשקעה על האוטו....)

dvd? השוק מוצף במוצרים מהאיכות הכי פשוטה לאכויות מטורפות , זה גם ממש תלוי בתקציב( מהו?)

בקשר למתקינים , אסור להמליץ כאן ,

SCANSPEAK

פורסם

טוב הצרכים שלי הם כאלה:

אני חייב באוטו חיישני רוורס ודיבורית BT (שעדיף שיהיו בתוך הHU כי אני לא אוהב את כל התוספות הבולטות על הדשבורד)

אני חייב חיבור לIPOD למערכת של האוטו (או AUX או חיבור עם שליטה)

GPS יהיה נחמד (לא מאוד נחוץ כי יש טלפון וזה כנראה יגרע מלא מאיכות המערכת או יקפיץ את המחיר)

אין שום צורך בDVD אני בחיים לא אשתמש בדבר כזה.

אני לא חולה על באסים ווליום גבוהה אז סאב ומגבר כנראה שאני לא אוסיף לרכב.

אבל אני אוהב לשמוע מוזיקה באיכות טובה יחסית אז יש סיכוי שאני אשדרג בשלב מסויים את הרמקולים אבל לא בעתיד הנראה לעין.

לדעתי בכלל בשביל הצרכים שלי מערכת עם מסך טאצ' היא בזבוז כסף.

אני יכול להסתדר עם משהוא דומה לRCD310 שמגיע עם האוטו אם יש לו את הפונקציות שאני צריך.

מאוד יעזרו לי המלצות על מרכבים שיענו על הדרישות שלי?

המלצות על מקומות מומלצים להתקנות של ציוד?

ומידע בנוגע לאחריות הרכב בהתקנות חיצוניות.

תודה על העזרה,

תומר.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מאוד מעצבן שעל חיבור כבל פשוט של AUX ואיקטוב ה AUX ב RCD310 הם לוקחים 850 שקל, זאת שחיטה לדעתי.

הכבל עצמו עולה 50 שקל, והתקנה לא אמורה יקרה כל כך.

פורסם

בדקתי באיביי כמה עולה RCD510,

ממה שראיתי המחירים נעים בין 250$ ל350$ למערכת חדשה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למה פולו יאנג? קנה את הפאביה, שבאה עם AUX ל RCD310 (ה SWING). המחירים שביקשו מאיתנו בסקודה כדי להוסיף חיישני רברס ודיבורית היו הרבה יותר נמוכים (אבל לא חיישני רברס שמתחברים לרדיו). מעבר לכך, תחסוך כ 10000 שקל במחיר הקניה ובכסף הזה תוכל לשים מה שאתה רוצה. בשביל BT ברדיו תצטרך לשים מערכת אחרת ("מולטימדיה תואם מקור") כי הוספה לצג של הרשמית מאוד מאוד מאוד יקרה.

פורסם

אז ככה אני רכשתי את הפולו יאנג בדיוק כמו שלך

כשלי הציעו את כל התוספות אמרתי להם לא תודה והלכתי עם חיוך.

גם אני כמוך חיפשתי מערכת שתשתמש לי גם כדיבורית וגם יהיה את כל החיבורים (AUX USB וכו')

בסופו של יום החלטתי ללכת למתקין מצוין בעיר שלי ורכשתי דאבל דין Pioneer 3350BT.

גם אני כמוך חשבתי שאין לי צורך אמיתי בדאבל דין, אבל בגלל שאני פאדנט בקטעים האלה ובגלל שהרדיו של הפולו מוטבע בתוך המון פלסטיק ( דבר שדורש המון משחק עם הפלסטיק על מנת להחליף לHU סטנדרטי אחר) החלטתי בסוף כן ללכת על הדאבל דין.

אני רק יכול להגיד לך שלא רק שזה נראה מצוין זה גם נשמע מצוין.

מצורפת תמונה על מנת שתוכל להתרשם.

בהצלחה :-D

Photo 10-10-12 18 04 23.jpg

• 11 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...