Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מדובר באודי A3 שנת 2004 הבד בגג הרכב מתחיל לצנוח זה מתחיל באיזור סוככי השמש וחשבתי עם מזרק לשים מעט דבק ושזה לא יהיה גרוע יותר.. הומלץ לי לשים דבק סופר גלו

האם אני באמת יכול להשתמש בכזה דבק? או שיש דבק אחר שמומלץ? ואם כן אז למה?

פורסם

חבל על הזמן שלך. אם זה התחיל אין דרך אחרת חוץ מלפרק את הגג ולהדביק מחדש אצל רפד.

ישנו דבק מגע מיוחד שעמיד בטמפ' גבוהות שהרפדים משתמשים בן. הוא נמכר בכמות גדולה ודיי יקר. עדיף להחליף את כל העסק. גג מודבק שנעשה באיכות טובה מחזיק כמה שנים טובות.

פורסם

היה לי אותו הדבר בדייהו שהייתה לי. הלכנו לחנות של שטיחים בחיפה וקנינו משם ספרי דבק שאיתו מדביקים שטיחים או סקיי. רססנו הוצאנו את הבד של הגג שנפל ריססנו ואחרי עשר דקות הדבקנו. יצאה עבודה מיקצועית רק שהאוטו היה מסריח בטירוף איזה שבועיים

פורסם

לא קצת סיפור להוציא את הבד לנקות לרסס להחזיר?

עםמזרק זה לא ילך לי? הרי מה שקורה שבגלל הרוח והשמש הבד נתלש אז אם אני אדביק עם מזרק זה לא יתלש כי זה ידבק..

וחוץ מזה שיש לי חלון בגג אז הבנתי שזה בכלל סיפור למרות שבנתיים החלון בגג לא יוצא, ודרך אגב הגג אצלי לא מתקלף הוא רק מתחיל באיזור סוככי השמש

השאלה היא האם סופר גלו יהיה טוב? כי זה מה שיש לי כרגע..

היה לי אותו הדבר בדייהו שהייתה לי. הלכנו לחנות של שטיחים בחיפה וקנינו משם ספרי דבק שאיתו מדביקים שטיחים או סקיי. רססנו הוצאנו את הבד של הגג שנפל ריססנו ואחרי עשר דקות הדבקנו. יצאה עבודה מיקצועית רק שהאוטו היה מסריח בטירוף איזה שבועיים
פורסם

מהיכן אתה בארץ?

יש לי רפד שאני עובד איתו על בסיס קבוע, ריפוד גג לרכב ברמה מקצועית גבוהה מאוד רק 200 שקלים.

אם אתה באזור הדרום שלח לי הודעה פרטית.

פורסם

אוקיי החלטתי שאני אקנה דבק מגע ואדביק לבד עם מזרק, אם אני אעשה עם מזרק ואז אלחץ את הבד על הדבק לא ישאר כתם? ויש סוג מסויים של דבק מגע שמתאים לבדים ולרכב בפרט? כי הרי הוא צריך להיות עמיד בחום - בחום הישראלי במיוחד

פורסם

נו מעולה. אז אתה בא לפורום, שואל שאלה, מקבל תשובה כמעט פה-אחד, ומחליט להתעלם.

אז למה אתה שואל? ולמה לי לענות לך באיזה דבק להשתמש? אתה לא תקשיב ממילא, ותשתמש בזה שתכננת לפני ששאלת. אז אני אענה לך:

קח שני חתולים, תשים אותם במסחטת מיץ. המיץ שייצא לך הוא אחלה דבק. תשתמש בו.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

חבר פורום יקר אם אין לך משהו מועיל להגיד עדיף להיות בשקט ואת ההערות שלךהלא ממש נחמדות לשמור לעצמך. ואת ההחלטות שלי אני מחליט בעצמי , פורום הוא לעצות ואני לא חייב לקחת את כל מה שאומרים אלא אני יכול לקחת ויכול לא לקחת .

ולכן החלטתי לחסוך את ה 800 שקלים האלה או 1200 שקלים ליתר דיוק ולנסות לבד ואני ראיתי שצריך דבק מגע אבל אני לא יודע אם זה משנה איזה דבק מגע לכן אני צריך לדעת אם זה משנה באיזה דבק מגע להשתמש ואם יש סוגים שמתאימים רק לרכב

נו מעולה. אז אתה בא לפורום, שואל שאלה, מקבל תשובה כמעט פה-אחד, ומחליט להתעלם.

אז למה אתה שואל? ולמה לי לענות לך באיזה דבק להשתמש? אתה לא תקשיב ממילא, ותשתמש בזה שתכננת לפני ששאלת. אז אני אענה לך:

קח שני חתולים, תשים אותם במסחטת מיץ. המיץ שייצא לך הוא אחלה דבק. תשתמש בו.

פורסם

דבק מסוג super glue אינו גמיש ולא מתאים להדבקת ספוג וטקסטיל.

דבק מגע לא מתאים ליישום באמצעות מזרק באופן בו אתה רוצה להשתמש בו.

דבק מגע יש לרסס או למרוח בשכבה דקה ואחידה על שני המשטחים המיועדים להדבקה.

יש להמתין 15-20 דקות עד שהממסיסים שבדבק יתאדו, ורק אז יש להצמיד את שני המשטחים זה לזה.

אם תזריק את הדבק מבלי לאפשר אידוי של הממיס, הדבק לא יתקשה וימשיך להפיץ ריח עז.

הדרך הנכונה היא להסיר את הריפוד באופן שיאפשר מריחה וייבוש של הדבק.

אני ממליץ להשתמש בדבק מגע על בסיס מים Fastbond מתוצרת 3M.

פורסם

הבד שנמצא בגג הרכב הינו בד בעל שתי שכבות, השכבה הראשונה זהו בד דק והשכבה השנייה זה ספוג של עוד כמה מילמטרים.

כאשר אתה מתחיל לרפד את הרכב אתה מורח דבק על המשטח ולאחר מכן אתה מחבר את הבד עצמו, שכבת הספוג תפקידה לספוג את הרטיבות הראשונית של הדבק וככה אין סימנים של רטיבות ושל הדבקה על שכבת הבד שאנו רואים מתוך הרכב.

לאחר מס' שנים שהגג מתחיל ליפול זאת קורה כי השכבה של הספוג שבאה במגע עם הדבק "נאכלה" עם השנים, לכן אם תשים דבק רק במקומות שבהם הגג צונח אתה תראה סימני הדבקה ורטיבות.

מקווה שעזרתי, אביחי.

פורסם

תודה רבה אחי על התשובה ,

אני יכול לנסות נגיד לשים על פינה שלא רואים דבק כדי לראות אם יהיה סימנים? אם לא יהיה סימנים אז אני אמשיך ואם יהיה סימנים אז אני אפסיק,

באיזה דבק משתמשים כדי להדביק את הגג?

הבד שנמצא בגג הרכב הינו בד בעל שתי שכבות, השכבה הראשונה זהו בד דק והשכבה השנייה זה ספוג של עוד כמה מילמטרים.

כאשר אתה מתחיל לרפד את הרכב אתה מורח דבק על המשטח ולאחר מכן אתה מחבר את הבד עצמו, שכבת הספוג תפקידה לספוג את הרטיבות הראשונית של הדבק וככה אין סימנים של רטיבות ושל הדבקה על שכבת הבד שאנו רואים מתוך הרכב.

לאחר מס' שנים שהגג מתחיל ליפול זאת קורה כי השכבה של הספוג שבאה במגע עם הדבק "נאכלה" עם השנים, לכן אם תשים דבק רק במקומות שבהם הגג צונח אתה תראה סימני הדבקה ורטיבות.

מקווה שעזרתי, אביחי.

• תוכן חדש...