Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בעבר הלא רחוק רשמתי פה על זה שאני מחפש רכב וכנראה שאני אקח את הקיה הידני.

אבל דברים השתנו.

בכל מקרה אני כנראה יורד מהידני.

בנתיים כמה דברים.

זה יהיה הרכב הראשון שלי ואני נהג צעיר (יש לי רישיון 5 שנים) ונוהג מידי פעם על רכב של משפחתי. (סובארו אימפרזה 2003)

הרכב בעיקר יהיה מיועד מעבודה ובחזרה ואולי בילויים פה ושם באזור המרכז.

עכשיו מצד אחד אני מפחד להוציא יותר מידי כסף על הרכב, אבל מצד שני חשוב לי שלפחות אני לא ארגיש כאילו סתם זרקתי כסף על רכב שאני לא יהיה מרוצה ממנו.

ההתלבטות שלי היא בגדול בין פולקסווגן פולו TSI או משהו משנת 2010 (העיצוב החדש יותר) או בין קיה ריה האוטומט שעולה 100 ומשהו אלף.

ומצד שני יכול להיות שאני אקבל רכב מעבודה, ואני לא יודע מה יהיה לי בסופו של דבר "משתלם" יותר מהבחינה הזאת.

ההורים שלי אומרים לי שעדיף שבהתחלה יהיה ליסינג שאני אתרגל לרכב, שיענו רכב הראשון שלי ואז בעתיד הקרוב אתקדם לרכב שאני אקנה על פי בחירתי.

ועדיין המחיר הגבוה של שני הרכבים שאני רוצה דיי מרתיע אותי.

אפשר כמובן להשקיע פחות כסף אבל לא מצאתי רכב שמצא חן בעיניי מבחינה חיצונית (נכון שזה שיטחי וכו' אבל עדיין)

חשבתי גם על הסוזוקי סוויפט אבל לא יודע... נראית לי מרובעת כזאת..

אשמח לייעוץ או עזרה.

תודה מראש:oops:

פורסם

לא מצאתי פה עריכה.

עוד שאלה.

לאחרונה אני רואה המון קיה ריו מוניות על הכבישים..

יש לזה משמעות? זה טוב? לא טוב?

• תוכן חדש...