Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קמארו 1974- שיפוץ מתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 275
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא רציתי להיכנס לויכוח הזה אבל קובי צודק.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

לא רוצה לא צריך...

אז תמשיך לראות אנשים מעלים תמונות של שיפוצים חאפרים כי זה מה יש גם אתה לא הייתה בהתחלה אלוף השיפוצים אז יאלה ...

פורסם

נכון אבל לא צריך ככה לקפוץ על בנאדם שכולה בא לשתף אותנו בשיפוץ של האוטו שלו .

מה זה'' עדיף לרכב לגמור במגרש ברזל'' תאר לך שהיו אומרים לך את זה מתוך 6 עמודים של השרשור 4 מהם רק ירידות על הבחור חלאס מה קרה אנחנו לא בני אדם ? מאז התגובות האלה הבנאדם לא נכנס אפילו לפורום הוא מחזיר רכב לכביש אז מה עם לא ב 100 % שיפוץ אבל עדיף שהיה עומד מאשר אצלי או אצלך בתור פחית קולה ...

פורסם

קובי

יש ביקורת ויש ביקורת.

אם אתה לא מסוגל לתפוס פרופורציות בביקורת שלך, מוטב שאתה תשתוק ושתתן לבנאדם שמשפץ לדבר.

צורת ההתבטאות שלך לא מכובדת ולא מכבדת.

ולגופו של שיפוץ ומבלי לדעת את הנפשות הפועלות, כל הכבוד למי שלוקח רכב ומשפץ אותו. במיוחד ממצב השבו היתה הקמארו הזאת.

הכי אהבתי את מה שפותח השירשור כתב "האמת היא שמההתחלה רצו לשים עלי כותונת משוגעים (אבל הבטחתי להתנהג יפה) אבל כנראה הדפקט העקשן שלי לא נתן לי לחזור בי, אני מאוד נהנה מכל התהליך ומתרגש ממנו כמו ילד קטן, מבחינתי (ואת זה הפחח יודע) אם הרכב לא יצא דוגמן הבית, שלא יצא בכלל.

בעזרת ההמלצות של כולם בפורום אני יותר ויותר מתחיל להיכנס לפרטים הקטנים (וזה כיף לא נורמלי),

לא מוצא חן בעיניך, קובי? הבנו, תפסיק בבקשה לחפור.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

קובי! עברת את כל הגבולות!

הביקורות שלך לא במקום! צורת הדיבור שלך לא במקום!

גרמת לשרשור להראות מגעיל,

ת'אמת?!

חבל שיש אנשים כמוך בפורום!!!

ממליץ לנעול את השרשור, או לנקות מכל ההודעות שלא במקום.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

אויייייייי וייייייי

:lol: :lol:

אדאג לארגן לכם תמונות מהשטח היום .

ונראה מי ממכם מספיק צבוע לפרגן

סגור?

מתחסדים... זה גם סוג של גועל נפש

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

הסגנון של קובי הוא בוטה והוא היה משיג יותר אילו היה משתמש בשפה קצת יותר מנומסת, אך הנקודות שהוא העלה פוגעות במטרה. בואו נאמר שיש מרחק גדול בין חאפריות ושיפוץ 100 נקודות. העבודה שמתבצעת כאן מזכירה לי את מה שהיו עושים בשנות השמונים, כשמאגר הידע שישנו היום גם בישראל פשוט לא היה קיים. לעניות דעתי ניתן היה למצוא את דרך השווה בין העבודה שבוצעה ושיפוץ אולי לא מושלם אך עדיין במחיר סביר - ישנן מספיק אופציות במיוחד לרכב כ"כ נפוץ כמו קאמארו. מה שרצוי להזכיר הוא נושא הבטיחות ואני, כמי ששיפץ מספיק כלי רכב בימי חלדו, לא הייתי מרגיש בטוח במכונית ששופצה כך - במיוחד באם המנוע עבר שיפור. ההשלכות של תאונה חו"ח עם רכב כזה על ענף האספנות צריכות להיות ברורות לכולם כאן...

בברכה

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

ראו את "איכות" העבודה מהתמונות הקודמות ,פשוט כשאנשים רואים תגובות עוינות הם ישר מסיקים ,שאתה מהזן הלא מפרגן ,אבל חייבים גם להגיד מילה רעה כשהעבודה על הפנים ! וזה לא קשור לתקציב או לכיס ,זה קשור למנטליות של המוסכניק ,בשביל כסף הוא מוכן למכור לך חלום ,וכשתתעורר ממנו תבין שזה היה סיוט והבדיחה על חשבונך .

מה כאילו אף פעם פחח או מוסכניק ,לא איכזב אותכם ! נו באמת ,פשוט אולי אתם עדיין תמימים בתחום ואני די שמח שקובי התערב ,לפחות תמימים אחרים יוכלו לראות ולהבין שככה לא משפצים .

• תוכן חדש...