Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשרשור המעבה - מקורי עולה סביבות 2000 ש"ח, במוסך מורשה דורשים סביבות 1000 ש"ח על תחליפי.

אני מאמין שאני אצליח להשיג אחד משומש תקין ב-250 ש"ח ומעוניין להתקין אותו כולל מילוי גז וכו'.

אני לא רואה סיבה ספציפית לבצע את זה במוסך המורשה, אפשרי אצל מומחה מזגנים.

האם יש מישהו אחד מומלץ, באיזור חיפה, או שבכ"ז עדיף להיצמד למוסך המורשה?

פורסם

יש לי נסיון טוב עם שניים:

מכנו אור - עשיתי אצלם מספר טיפולים, כולל פו"ה רדיאטור חימום, עשו רושם טוב סה"כ.

יהודה מיזוג אוויר - רק מילאתי אצלו גז, עושה רושם של בעל מקצוע טוב.

שניהם באזור האצטדיון בק. חיים.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
מיזוג דרעי ברחוב השיש

הלכתי לפי המלצתך לדרעי. מה אגיד ומה אומר. אז ככה:

המקום נראה איום ונורא, טינופת בכל מקום. ניחא. כנראה שהתפנקתי. אולי המחיר יהיה זול בהתאם. מתברר שלא - המחיר לא רחוק מזה של מוסך מורשה פיאט. 700 ש"ח כולל מע"מ להרכבה של המעבה + מילוי גז.

ביקשתי לבדוק את המעבה המשומש שהבאתי, נעניתי כי הוא תקין "על פניו" לאחר בדיקה כלשהיא שנעשתה.

המעבה הורכב והעבודה בוצעה לשביעות רצוני, כולל בדיקת דליפות ע"י מכשיר מיוחד.

עד כה - דבש.

מתחילים למלא גז, הכל עובר כרגיל - מתניע את המזגן - והופס...אין קירור.

תוך שתי שניות מתקבלת אבחנה - מדובר בסתימה במערכת, צריך להחליף שסתום בלוק בעלות של 350 ש"ח נוספים.

שאלתי למה יש סתימה במערכת שעבדה פיקס לפני שקיבלה מכה קלה במעבה, ונעניתי באיזה חירטוט שרסיסי מעבה חדרו למייבש ובלה בלה בלה...מיותר לציין שהמעבה הישן נראה שלם לגמרי למעט נזילות באיזור של המכה.

בשלב זה הרגשתי שאני מקבל אחלה בחלה של אלמנט - ביקשתי לסגור הכל כי אני ממהר ואמרתי לבעל הבית שאחזור יום למחרת.

יום למחרת ניגשתי למוסך "פטין" בעכו, שם אני מטפל תמיד (מורשה פיאט) - וביקשתי לאבחן את התקלה.

מילאו גז...וזהו. קירר פיקס. שום סתימה ושום נעליים.

אז מה? צירוף מקרים? או השחלה? מה דעתכם?

• תוכן חדש...