Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי מקרה דומה מאוד, אצלי הרכב היה טוטאלוסט. הנהג הפוגע השאיר אצלי הודאה בכתב. לא היה מקיף. כשנפגשנו בחברת הביטוח (שהייתה משותפת לשנינו) הוא התנער מהמכתב וטען שאיימתי עליו. לכתב התביעה ששלחתי לו (בעזרת ידידה עו"ד) הוא ענה בכתב תקיף ודמיוני לחלוטין.

השופט בתביעות קטנות היה המום מחוצפתו ופסק לטובתי.

תגיש תלונה במשטרה. זה לא באמת ישנה משהו והתיק יסגר מהר מאוד, אבל זה יעמוד לטובתך במשפט (אם אכן יהיה כזה).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אז כמו שכבר רשמתי מחר אני מכניס את הרכב למוסך ההסדר של אלדן.

בזמן שהרכב יהיה במוסך תיקון של יום-יומיים,זכותי לקבל מהם רכב תחלופי עד שהרכב שלי יוצא מהמוסך?

מה עם ירידת ערך של הרכב אחרי התאונה? הם צריכים לשלם לי על זה?

תודה.

פורסם

כדי לקבל ירידת ערך, אתה צריך דו"ח שמאי. לא נראה לי שכדאי לך להשקיע כסף באחד. ירידת הערך פה היא אפסית עד לא קיימת.

שלח ה"פ לחבר הפורום אלי אמרן,שמאי רכב מעולה, שיעיף מבט בשרשור. הוא מייעץ מנסיונו הרב לחברי הפורום ללא תמורה.

(כמובן שאם תרצה את זה בצורת דו"ח כתוב לביהמ"ש תצטרך לתגמל אותו)

לגבי רכב חליפי,בעקרון לא מגיע לך, אבל זה אלדן, קטן עליהם לתת לך משהו.

מה שכן, לא בטוח שהייתי לוקח. שריטה קטנה תעלה לך יותר מכל התיקון שהם משלמים...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

עידכון:

אחרי שהכנסתי את הרכב למוסך הסדר שלהם,סובארו, לבדיקה וויזואלית איזה חלקים צריך להחליף,הקצין רכב שלהם חזר אליי אחרי יום ואמר שאין להם את החלקים במחסן ושאל אותי איזה סכום אני ארצה לקבל מהם על הנזק. לא עניתי לו ישר ואמרתי שאני אחזור אליו אחרי הצעת מחיר מאחד המוסכים באזור.

ההצעה שקיבלתי מהמוסך היא 5000 שקל(אני מכליל כבר בסכום הזה את הצמיג שכבר החלפתי+פנס שזה נחשב אביזר וגם אותו אני יחליף בעצמי,צמיג ופנס ביחד 1000 שקל)

מחר אני אחזור עליו עם הצעת מחיר ועל הדרך נקליט את השיחה בנינו.

איזה מחלה זה,רק על הדלק כבר שרפתי לא פחות מ300 שקל על להסתובב בין המוסכים לאלדן :x

פורסם

עדכון +שאלה:

חזרתי לאלדן עם הצעת מחיר לתיקון והם לא הסכימו.

אמרו לי שהם יזמינו את החלקים לבד ויכניסו את הרכב למוסך. כל הסיפור הזה כבר נמשך שבועיים ואני עדיין נוסעה עם חצי רכב מפורק,אני כל יום מתקשר אליהם והם אומרים שהחלקים עדיין לא הגיעו,בקיצור מושכים את כמו מסטיק.

יש איזה דרך איכשהו לאיים עליהם כדי לזרז את התהליך?

פורסם

תשלח להם מכתב רשום שבו אתה נותן להם שבוע מהיום לבצע את התיקון ברכב, במידה ולא אתה מתקן על חשבונך (עם הערכת שמאי) ותפגשו בתביעות קטנות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...