Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכול חברי הפורום.

השאלה שלי היא כזאת יש לי מגבר מונו [חברת Bazoka דגם BA 1300] כרגע מחובר ברכב ומגביר סאב של

image dynamics ID10 "10 עכשיו אני רוצה לחבר עוד מגבר ברכב של חברת RockFord מגבר מסדרת הPower T4004 ברכב יש מגבר של 65A זה מספיק בישביל שניהם או שיעשה בעיות? הRockFord מתוכנן להרים gensen explorer 6.5 6520 ובעתיד אני מקווה להחליף לקומפוננט הרץ ESK165 200Watt. משהוא קטן הוא מסוגל לסבול את הקומפוננטים שהצגתי?

תמונה של המגבר:http://img.epinions.com/images/opti/a8/c5/Rockford_Fosgate_Power_T4004_25W_x_4_Car_Amplifier_Multi_channel_Amps_Car_Audio_Amplifier-resized200.jpg

המפרט של המגבר הוא:

Power Series 4-Channel Amplifier

RMS Power Output

4 ohms: 25 watts x 4 chan.

2 ohms: 50 watts x 4 chan.

1 ohms: 100 watts x 4 chan.

Bridged, 4 ohms: 200 watts x 2 chan.

Variable high- and low-pass filters (40-400 Hz at 12 dB per octave)

ParaPunch bass boost (0-18 dB, variable 35-70 Hz) with wired remote

Tri-way capable (Tri-Way Crossover required)

MOSFET power supply and output stages

CEA-2006 compliant

preamp inputs and outputs

fuse rating: 40A x 2

4-gauge power / ground leads with 80 amp fuse recommended

Dimensions: 12-3/4" L x 16-1/4" W x 2-5/16"H

תודה מראש דוד.

פורסם

אני מאמין שהכוונה היא לאלטרנטור של 65a, ואם כן אני מאמין שהוא יצליח לסחוב את שני המגברים הנ״ל הם לא כלכך חזקים, רק שים לב שאתה מתקין כבל מתח בעובי נורמלי מחברה מוכרת, כנ״ל לכבל של המינוס.

• תוכן חדש...