Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

וולוו 244, מודל 83, מנוע 2.3.

בעבר שמתי ברכב נוזל של פריסטון.

האם יש נוזל ספציפי המיועד לרכב הזה?

אשמח להמלצות.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

אני משתמש רק בפרסטון וממליץ אליו בחום!

הוא נוזל טוב מאוד אני אישית קונה קרטון שיש בו שש ג'ריקנים ולא קונה גלון אחד ככה יוצא לי 35 שקל לג'ריקן,

רק אני מזהיר אותך תזהר מזיופים כי יש! תקנה ממקום שאתה מכיר טוב טוב את הבעלים של החנות.

פורסם

אני שם נוזל קירור של valvoline 50/50 והוא מצויין, אבל גם שמעתי המלצות

על ה: +G12 של הרכבים הגרמניים אבל הוא מאוד יקר.  

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

G12+ לא יקר בכלל ויש תמיסה מוכנה לשימוש כך שלא חייבים לערבב עם מים, ניתן להשיג במוסכי רשת צמפיון: זה נוזל קירור רשמי של VAG. בוולבו 244 בלוק ברזל והראש למיטב ידיעתי אלומיניום. בוולבו 940 שמנו פרסטון ירוק, שמתי אותו גם בS80. ולווליין גם טוב מאוד.  

העיקר לא לשים את דקס קול של גי אם, הוא מתאים רק למנועים שלהם והבנתי שבמועים אחרים עלול לאכול אטמים. מעבר לזה הנוזל הזה יקר, יש מי שרוצה תחליפי של פרסטון גם לסוג הזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...