Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ועוד מתלוננים על האייפון :) להפעיל רטט צריך תוכנת צד שלישי מעניין.

אתה קורא לזה מעניין? אני קורא לזה -> :brickwall:

בקיצור, כל עוד המתחרים נראים ככה, לאפל אין דאגות.

והנה לכם דוגמא למה כן אייפון.

בוקר טוב לכל המורעלים.

זה בסה"כ מה שקורה כשמשתמשים ברומים שכל מיני ילדי כיתה א' מכינים בבית ושוכחים להכניס את מה שצריך.

חיפוש רום מתאים לוקח חצי דקה ועוד חצי דקה להפעיל אותו, וזהו. הכל חוזר לקדמותו.

משהו שבאפל עוד לא חלמו עליו.

לא נורא.

העולם מפחיד בחוץ. אז סוגרים את הדלת של הגן.

פורסם

מי שרוצה ואוהב להתעסק עם כל מיני רומים, התקנות, צד שלישי, מכשירים נתקעים,

עדכונים, פריצות, חיפושים באינטרנט ושאר ירקות - בבקשה, אני האחרון שיפריע לו,

זה בסך הכול תחביב ישראלי ותיק עוד מימי ה-E של נוקיה.

מי שרוצה מכשיר שעובד מהקופסה עם מינימום התעסקות - ובכן, התשובה ברורה.

מיותר לציין איזה מכשיר הכי נפוץ בחברות הגדולות, שאשכרה משתמשות בסמארטפון

ככלי עבודה (אימיילים, exchange, צילומים וכיו"ב)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא יודע על מה אתה מדבר.

בינתיים מי שמחפשים פריצות קשורות/לא קשורות וכל שאר הירקות אלו משתמשי אפל.

מהסיבה הפשוטה, שאת האנדרואיד אין מה לפרוץ. הוא פתוח כברירת מחדל.

מה שסגור זה אפשרות ל ROOT. ול 99 אחוז מהמשתמשים אין בזה צורך.

לא יודע מה מיותר ומה לא אבל בכל החברות שאני מכיר, גלקסי S2, NOTE ושאר הקואליצה (HTC) שולטים. בנוסף אני מכיר לפחות 2 אנשים שהחליפו את ה 4S שלהם בNOTE או ב HTC החדש אחרי שראו את קלות העבודה, את האין ITUNES ואת המסך.

אגב, לפי כמה סקרים, IOS דווקא מתרסקת יותר.

פורסם

הרובוט הירוק רחוק מלהיות מושלם, אבל באופן מפתיעה היום הוא ידידותי יותר למשתמש מהתפוח הנגוס.

וזאת לאחר שבתקופה האחרונה יצא לי לחשוף לעולם המגע מספר אנשים עם חוסר ניסיון עם שתי מערכות ההפעלה האלו.

על בעיה כמו שיש לפותח השירוש אני שומע פעם ראשונה, יש שם אופציה מאוד פשוטה לבחירת רטט וכנראה מדובר על "רום מבושל" שירד מהאש מוקדם מדי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

איי איי איך היית לי תחושה שכל מורעלי התפוח הרקוב בפורום יעוטו על השירשור הזה כמו צבוע לטרף.:shock:

אז צר לי לצנן את ההתלהבות שלכם אבל מצאתם טרף סרוח,רזה ומזוהם! שבקושי ישביע אותכם לחצי דקה.

או במילים אחרות הטענות שלכם וההשואה לIOS במיקרה הזה היא טיפשית ולא קשורה למציאות!

קודם כל מדובר על רום מקורי של סמסונג או אחד שבנוי עליו!

אני באופן אישי לא טענתי מעולם שרומים של סמסונג הם יצירת אומנות ומושלמים,כל משתמש אנדרואיד שניסה כמה רומים יגיד את אותו הדבר.

אבל לפחות מכיוון שזה אנדרואיד אני לא קשור וכבול לגחמות ולשטויות שלהם [אהאם אהאם אפל]:wink:

דבר שני: אם כבר להשוות לIOS אז לפחות אני לא צריך כל הזמן להתרוצץ באינטרנט ולחפש פריצות קשורות וחצי קשורות,עם אזיקים ובלי:shock: וכל זה בשביל מה? בשביל להתקין אפלקציות ומשחקים בחינם, באנדרואיד יש אופציה מובנת לזה שמסתכמת בסימון V בשורה של "התקן ממקורות חיצוניים מחוץ למרקט".:-D

אם כבר מדברים על תוכנות צד שלישי,בנתיים אני זה שתמיד מקבל תשובות על שאלות למה באייפון אני לא יכול לעשות XYZ אז תמיד מפנים אותי לפריצות [ואומרים לי "אבל תזהר לא לכבות את המכשיר" :shock:אחרי הפריצה היא חצי קשורה:shock:]

ואז תתחיל להתרוצץ באינטרנט ולחפש את אותם התוכנות צד שלישי בשביל להעביר מידע בBT :lol:.

"אם בא לך להעתיק קבצים מהמכשיר למחשב או ההפך אז אצלנו זה ניקרא סינכרון:roll:"

לסיכום,אם בא לכם ללכלך על אנדרואיד בלי שום סיבה מוצדקת והגיונית בגלל רגשי נחיתות או משהו אז לפחות חפשו חסרונות אמיתיים למערכת הזאת ולא חסר פה ושם.

אבל יותר חשוב,תנסו ללמוד אותה בצורה אמיתית ותבינו שהתפוח הוא באמת רקוב.

יום טוב.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

מדובר במכשיר שניקנה מKSP ממש לפני יומיים ז"א הROM שם של סמסונג וללא התערבות של חברת סלולר כזו או אחרת.

ואגב המכשיר הוא לא שלי, אני עם אייפון 4 כבר מעל שנה, אבל מהשוואה שערכתי בין 2 המכשירים אז חד וחלק אומר - הS2 לא רואה את האיפון מכל פראמטר אפשרי אולי מלבד הבאג הקטן שניתקלתי בו. חוץ מזה המכשיר הרבה יותר רציני במיוחד המסך שממש התלהבתי מהאיכות שלו.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

ceyal

אולי תספר לי על איזה רום מוצלח לS1 , למה אני כבר שנה מחליפים רומים ואחרי איזה 30 רומים שונים עדיין לא מצאתי אחד שיעבוד חלק ללא באגים מוזרים ובו זמנית יתן זמן סלולה סביר , והעיקר שלא יהרוס את עצמו אחרי שבוע/שבועיים אם FORCE CLOSE מוזרים.

PsyRax אתה באמת לא יודע אל מה אתה מדבר, לרובינו (בעלי הIOS) יש גם אנדרואיד , ויש סיבות יותר רציניות למה אנחנו לא משתמשים יותר מידי במכשירים האלו.

אודי A4

דימה.

פורסם

הS1 נחות משמעותית מהS2 כנ"ל גם הפיתוח אליו,אתה לא היחיד שמתלונן עליו,הS2 זה עולם אחרי לגמריי.

ובחייאת דימה,ראיתי כבר את הסיבות "הריציניות" שלכם ללמה אתם לא אוהבים אנדרואיד.

וזה ניראה ככה::brickwall:

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

די בחיאתק. עוד מעט אני אבכה.

כנס ל XDA - תמצא שם רומים שמעודכנים כבר ל ICS בלי FC ובלי כלום.

אולי השתמשת ברומים של XPILOT בתקופה שהיה ילד.

יש את הרומים של DARKY, של MIUI ושל CM.

ויש עוד.

אני משתמש ב INFUZE. ניסיתי עשרות רומים כי בכל אחד חסר לי משהו אחר, אבל מדובר בפינוק.:-)

באף אחד מהרומים לא נתקלתי בבעיה וגם אם יש אחת, עשרות אלפי המשתמשים מעלים פידבק ויוצאת גרסת תיקון.

זה מה שיפה באנדרואיד. ממש לא מושלמת אבל עולם שלם של אפשרויות.

בלי לכסוס צפורניים מתי תצא הפרצה ומתי אפל תחסום אותה.

פורסם

אם אתה לא קוף (מתקין רום של S1 על S2, עושה על עיוור, לא קורה עד הסוף) אז לציפורניים שלום.

נ.ב

אם מישהו כל כך סובל מהS1 שלו (מכשיר מעפן, אתם צודקים!) אשמח להוריד ממנו את העוול הזה תמורת 600 ש"ח.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני מאוד מרוצה מה S1

מעדיף אותו על ה S2 [יש במשפחה]

ומי שאומר שעדיף אייפון, תמשיכו לשחק בקקא :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אין ספק שהS2 הוא מכשיר מצויין, אבל כבר הוכרז הS3 ותיכף גם יתחיל להימכר ובשלב כלשהו יגיע לארץ. סמסונג הבטיחו משהו לא מהעולם הזה החל מנתונים טכניים ועד איכות וחומר הרכבה, נחייה וניראה.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
אם אתה לא קוף (מתקין רום של S1 על S2, עושה על עיוור, לא קורה עד הסוף) אז לציפורניים שלום.

לדעתי הוא התכוון לאייפון.:-D

בפעם הראשונה שהרצתי עליו אבסינת, הוא מת.

גם בשניה.

לא יודע למה.

רק אחרי אפוס ושחזור ודפיקות לב מואצות, (בכל זאת הילד היה הורג אותי) זה עלה בפעם השלישית.

• תוכן חדש...