Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אואז 469

Uaz_469
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם למי שמכיר אותי ומי שלא מכיר אותי אני בעל הרכב מוחד במינו בארץ

רכב מסוג צבאי רוסי 469 אואז. הרכב היה אצלי בתקופה ביין 2001-2005 נימכר

והוחזר לפני שנה במצב לא טוב ובלי טסט 4 שנים. בשנה הזות עברתי טסט רכב עבר כמה שיפוצים כולל חשמל כללי הורכב ברזנט חדש הקיץ אני אצתרך לצבוע אותו לאנסה להביא

למצת תצוגתי.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
על הרכב הזה מדובר?

צילמתי אותו לפני שנה באחד הקיבוצים בגליל.

כן זה הרכב ככה הוא נירה עכשיו

17092011075.jpg

פורסם

לא חשבתי שקיים אחד כזה בארץ! ראיתי בחו״ל כמה כאלה אבל פה זאת פעם ראשונה שאני שומע. יש לי בבית באחד המדפים 2 דגמים 1/43 תוצרת רוסיה. אין ספק שזה אחד הרכבי שטח הכי חמודים שיש ביחד עם זאת יש לו פוזה 1000000 דולר! אני אשמח לראות עוד תמונות. זה לא בעייתי להשיג לו חלפים? שיהיה בהצלחה!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

מצחיק לראות את המפלץ הרוסי הזה בארץ :)

עד כמה שאני יודע, הרכב יוצר עבור הצבא ולא נמכר לקוחות פרטיים. מעניין איך הגיע ארצה.

פורסם
מצחיק לראות את המפלץ הרוסי הזה בארץ :)

עד כמה שאני יודע, הרכב יוצר עבור הצבא ולא נמכר לקוחות פרטיים. מעניין איך הגיע ארצה.

אז זהו שאתה טועה פה, הרכב כן נמכר גם לצבא וגם לאזרחי ברית המועצות שהיא היום רוסיה.

פורסם

היו בארץ כמה כאלו, ידוע לי על לפחות 3.

ברור שהוא נמכר גם לשוק האזרחי, אולי לא בשנות ה 70-80, אלא לאחר מעבר לכלכלה חופשית בשנות ה 90.

הייתה גירסה צבאית וגירסה אזרחית.

בגירסה צבאית היו סרנים גבוהים עם יחס הפחתה נוסף בצמוד לכל גלגל-כמו ביונימוג.

כמו כן שני מיכלי דלק נפרדים, 40 ליטר כל אחד.

נדמה לי שהיו ידיות נפרדות לשילוב ל 4X4 ול LOW, ולא ידית אחת כמו בג'פים אחרים.

גירסה אזרחית הגיעה עם 7 מקומות ישיבה- 2 מקדימה, 3 בספסל אחורי, ועוד שניים על מושבים מתקפלים בתא מטען.

המנוע היה מנוע של וולגה M21, עם 2.45 ליטר ו 75 כ"ס.

חוץ מצבא, הם שימשו כניידות משטרה, וגם כרכב ת"ש של מנהלים בדרג נמוך באיזורים כפריים, וכמובן גם ראשי קולחוזים ומועצות מקומיות.

פורסם
שלום לכולם למי שמכיר אותי ומי שלא מכיר אותי אני בעל הרכב מוחד במינו בארץ

רכב מסוג צבאי רוסי 469 אואז. הרכב היה אצלי בתקופה ביין 2001-2005 נימכר

והוחזר לפני שנה במצב לא טוב ובלי טסט 4 שנים. בשנה הזות עברתי טסט רכב עבר כמה שיפוצים כולל חשמל כללי הורכב ברזנט חדש הקיץ אני אצתרך לצבוע אותו לאנסה להביא

למצת תצוגתי.

איזה שנה הרכב שלך?

פורסם

אני יודע על שתיים שהיו אצל אותו בנאדם שנים, אחד בשם חיים רכס. יש לו חברה שנקראת רכסים, מייצרת פתרונות אחסנה בג'יפים טנדרים וכו' (מגירות מודלוריות וכו')

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

אני זוכר אחד כזה בצבע כחול שמיים שחנה בחניה של הנמל בבת גלים לפני כ15 שנה כשהחניה עוד הייתה צמודה לכביש וניתן היה ליראות את הרכבים מבחוץ.

פורסם

לחיים רכס כבר שנים שאין את האואז המפלצתי שלו. ראיתי אחד לפני זמן מה במושב באיזור נתניה (פחות או יותר, לא זוכר את שם המושב).

איפה שהוא בשנות התשעים הגיעו כמה יחידות בודדות לארץ (מישהו חשב לעשות ייבוא מסודר).

אוטו מגניב יש לך, אהבתי ממש את הברזנט :)

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

• תוכן חדש...