Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, יש לי מחשב מפלת, ספק 1000W , שני כרטיסי GTX580 וכו' וכו', בקיצור, המחשב וכל ה"זבל" מסביב מחוברים לאותו שקע, הייתי רוצה לשדרג בצורה יעילה ונכונה את החשמל בחדר, אשמח לקבל הנחיות איך ניתן לבצע את זה.

בדירה יש פקק ראשי של 40A (דירה יחסית חדשה).

האם ניתן לפנות לחברת החשמל (האם כדאי?) כי אני מפחד להתעסק עם חשמלאים שלא ידוע אילו חלקים ישימו על מנת לחסוך וגם אני מסוגל להתקין בעצמי כעיקרון.

חתימה בהשהיה

פורסם

עם כל המפלצתיות, המחשב צורך פחות ממפזר חום. סע לשלום, לא צריך לשנות כלום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אז זהו שזה לא בדיוק הכל בסדר, הלילה גיליתי כי התקע נמס טיפה.... וזה נראה בגלל העומס, זאת אומרת יש על השקע עומס של כמה שעות של כ800וואט נקי, בכלל אני מעדיף אולי לשים עוד שקע או 2-3 שקעים במקום האחד.

חתימה בהשהיה

פורסם

לפי התגובות שלך. אין לך מושג בחשמל. ובחישובים והשלכות של דברים בנושא.

מחשב ! כמה שהיה מפלצת! לא יגיע ל1500W אמיתיים!.

ומפזר חום "רגיל מגיע בקלות ל2500W.

השקע שלך מיועד לעמוד ב3600W לפחות וב4000W לתווח קצר.

אז תעשה טובה לך ולנו. עזוב את החשמל במנוחה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם בכל זאת אתה מחליט לטפל בחשמל, שים לב שהיה לאחרונה שרשור מקיף שדן בדיוק בבעיה שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תחליף לרב-שקע נורמלי ושלום על ישראל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אלי מה שכתבת לא מדוייק.

שקע רגיל בבית לא מיועד ליותר מ-10A (חוטי 1.5). המגבלה נובעת מהחוטים ולא מהשקע עצמו (שמיועד ל-16A).

במקרה הטוב זה מתרגם ל- 2300W ובמקרים יותר גרועים לפחות (תלוי בגורם ההספק).

בכל מקרה עם מחשב וציוד היקפי שמסתכמים ב-1000W או קצת יותר אין בעיה. במקרה שלך השקע המותך קשור לבעיות מגעים ולא למגבלה של מערכת החשמל. קודם כל מגעים בשקע עצמו (מפצילים, תקעים וכו') ובנוסף- הידוק של החוטים בתוך השקע שמתרופף עם השנים.

מה שצריך לעשות זה לפרק את השקע, לבדוק אם בקצוות החוטים הבידוד התחיל להישרף. אם החוטים במצב טוב תרכיב "אמבטיית שקעים" או בשפת החשמלאים N4, N6 וכו'. המספר אחרי ה-N מייצג את מספר השקעים.

אם הבידוד התחיל להישרף, בהתאם למצב, מחזקים אותו בעזרת שרווילי בידוד או מחליפים את כל החוט עד לנקודת החיבור הקרובה- קופסת סעף או ארון החשמל. אם אתה מחליף את כל החוט תחליף אותו כבר לחוט 2.5 ממ"ר ואז יהיה לך קו חזק יותר.

עוד נקודה חשובה- התקן הישראלי השתנה בשנים האחרונות והפינים בתקעים הפכו לעגולים. הפינים השטוחים שבתקעים הישנים לא מתאימים בצורה טובה לשקעים החדשים- המגע לא טוב וההכסנה וההוצאה קשים. הפינים העגולים מוליכים טוב יותר ולכן אתה צריך להחליף את כל התקעים בציוד שלך לתקעים עם פינים עגולים (כבלי המחשב החדשים כבר מגיעים כך).

פורסם

או במילים אחרות - לקנות שקע חדש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קודם כל אני מודה לכל המגיבים, אני בהחלט אפרק את השקע ואבדוק את הכבל עצמו (פשוט היה לילה ורק פתחתי לראות שהשקע "שלם"), הפלסטיק בצד אחד טיפה שרוף אבל השקע נראה תקין מבחוץ, בכל מקרה אני אפרק אותו ואבדוק.

בנוגע לתו תקן אני תמיד מפקיד להשתמש בכבלים עם החיבור העגול ולא המשולש שעשוי לגרום לשרפות ובכלל עושה לא מעט בעיות. כרגע חיברתי במקום מתאם של 3 שקעים, מפצל של שישה GPT יצוק, האם כדאי להשתמש במפצל כזה על השקע היחיד או שעדיף להתקין רב שקע?

חתימה בהשהיה

• תוכן חדש...