Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות נסיעה ברכב לעבודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בע"ה מתחיל לעבוד בקרוב בעבודה חדשה ולמקום העבודה אין אפשרות להגיע בתחבורה ציבורית

במקום העבודה דורשים שאגיע ברכב ומשלמים על כל ק"מ 1.84 ש"ח האם הסכום הינו סכום סביר?

מה מקובל בשוק לגבי עלויות נסיעה ברכב?

תודה

פורסם

אצלנו על רכב מקבוצת מאזדה 3 היית משלם שווי שימוש של 3.5 אלף שקל בחודש, עם מגבלת ק"מ של 20 אלף בשנה.

תחשב את המרחק השנתי של נסיעה לעבודה וחזרה כפול התשלום לק"מ ותשווה את זה לסכום שהיית משלם עבור רכב ליסינג כפול היחס בק"מ.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אם אתה מחזיק רכב בכל מקרה, אז זה סביר. אם זה אמור לכסות את כל הוצאות הרכב כולל הקבועות (רכישה וביטוח) אז זה גבולי - ותלוי בעיקר בנתוני הרכב שבבעלותך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התגובות

אני מחזיק רכב בכל מקרה הנסיעה היא משהו כמו 20-22 ק"מ ליום לא משהו שיכול לכסות עלות של רכב את הדלק לעבודה זה מכסה :)

פורסם

אכן את הדלק זה מכסה.. אם יש לך אוטו שהצריכת דלק שלו זה 1 ל-8, אז קילומטר עולה לך שקל (רק דלק).

אם האוטו שלך חסכוני יותר, זה מכסה לך קצת יותר מעלות הדלק, לדעתי מחיר סביר והוגן לחלוטין.

פורסם

כל מקום עבודה והחוקים שלו.

אצלי בעבודה מחזירים 23 ש"ח בכל פעם שאני מגיע לעבודה ברכב (על פי חוק)

יש מקומות שמחזירים את סכו"ם הנסיעה הלוך-ושוב בתחבורה ציבורית...

תסתכם במחשבון הוצאות דלק הזה: http://www.goleango.com/מחשבון%20עלות%20דלק ותראה אם זה משתלם לך.

בהצלחה במקום העבודה החדש.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

בהנחה שאתה מחזיק רכב בלי קשר לעבודה זה אפילו מסבסד לך את עלויות הרכב.

נניח שדלק עולה היום 7.65 לליטר והצריכה הממוצעת היא 1/10

כלומר בקירוב 80 אגורות הלכו על דלק לכל קילומטר

טיפולים ותחזוקה: נניח על כל 15 אלף קילומטר 2500 שח כלומר יוצא בקירוב 17 אגורות לקילומטר

ירידת ערך: פה כבר זה תלוי בשנתון של הרכב ובנסועה השנתית הכוללת שלך אבל לפי הערכה מאוד גסה

אני חושב שזה יהיה לכל היותר 50 אגורות לקילומטר(בהנחה והרכב חדש יחסית).

כך שבסופו של דבר אני חושב שזה משתלם ואתה אפילו מרוויח מזה כ40 אגורות לקילומטר

שבחישוב שנתי מדובר על כ2000 שח (בהתבסס על 22 קילומטר ליום)

• תוכן חדש...