Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

C5 נסחרת במחירי זנות, מגיעה עם אחריות כוללת מהיבואן וממלאת את כל הדרישות שלך כולל חסכון בדלק מול מונדאו ומזדה (גם 3). אני לא רואה סיבה רציונלית לא לבדוק אותה.

אם אתה רציני אני מציע לך לבדוק את האופציה, אשמח לסייע באופן פרטני.

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מאזדה 6 צורכת דלק באופן סביר לקטגוריה. היא לא חסכונית, אבל בטח שלא בזבזנית יותר מרוב המתחרות. מכיוון שהורדת אותה מהפרק, אז אני לא אמליץ עליה.

פורד מונדאו זה רכב מצויין. הוא נוח מאוד, מוצק, בנוי טוב, נראה טוב, איכותי, בעל שילוב של גיר-מנוע מוצלח, בידוד הרעשים בו טוב מאוד והוא גם מהנה לנהיגה בזכות הגה מתקשר ושלדה טובה. אבל יש שמועות שאומרות שהיא לא כל כך אמינה, בטח שלא ליד המתחרות היפניות (אקורד, מאזדה 6). אני אישית לא יודע אם אלו שמועות שווא בגלל שאני לא החזקתי ברכב הזה. אבל מנהיגה די מרובה בו, הייתי מופתע לטובה, אוטו נעים מאוד ומהנה יחסית. אופציה טובה ששווה לקחת בחשבון.

המאליבו היא מכונית חזקה יותר, נוחה יותר, מרווחת יותר וצריכת הדלק מפתיע ביחס לגודל המנוע, אבל ההרגשה בתא הנוסעים לא איכותית כל כך, והיא לא נותנת תחושה של מכונית "מנהלים". היא לא סוגרת את הפער בינה לבין המתחרות מאירופה (וגם מיפן) בשנים ההן.

פורסם

פורד מונדאו זה רכב מצויין. הוא נוח מאוד, מוצק, בנוי טוב, נראה טוב, איכותי, בעל שילוב של גיר-מנוע מוצלח, בידוד הרעשים בו טוב מאוד והוא גם מהנה לנהיגה בזכות הגה מתקשר ושלדה טובה.

אני רק רוצה לחדד משהו.

בהנחה ששמת לב שהוא מחפש משהו בסביבות ה 40,000 ש"ח, אז אתה וודאי מתכוון לפורד מונדאו הקודם.

ואני מסכים עם מה שאתה אומר פרט לעניין "שולי" אחד. השילוב מנוע וגיר מוצלחים ?

לא מוצלחים ולא בטיח. הרכב נוסע כ-ב-ד, חלש מאד בתאוצות ביניים ולוקח המון דלק.

להורים שלי יש כזה רכב והוא אכן אמין, יחסית, - נרכש מהשכרה.

אבל שילוב מנוע וגיר - זוועה. רכב חובב סלד"ים - כי פשוט אין לו ברירה.

לי יש 3 ילדים וכולם בכיסאות בטיחות ולכן גם אני חיפשתי רכב מנהלים.

המונדאו הקודם אפילו לא עלה על הפרק. סיטרואן C5 - מאד מאד רציתי !!! הלכתי ללובינסקי, שילמתי 1000 שקל "דמי רצינות" והביאו לי רכב שעל פניו היה ממש "בובה". אבל כל מיני פלסטיקים שבורים או חסרים. רכב של 60,000 קילומטר שלא ממש התאמצו לשמור עליו. הרכב לא היה לי כל כך יוצא דופן בנוחיותו על הכביש. קצת התאכזבתי. וביחד עם החוסר התלהבות של איש המכירות, החלטתי שאחצה את הכביש ואבדוק את כלמוביל - שם עולם אחר. רכשתי סונטה 2008 2.4 ליטר.

רכב טוב, פחות נוח מהסיטרואן אבל לא מתיימר להיו הכי נוח.

אגב, אם הייתי צריך לרכוש עכשיו רכב, אני שוב הייתי בודק בלובינסקי, כי אני מניח שהחוויה שלי הייתה ברובה בגלל איש המכירות. אני כלקוח "הכי זרמתי". הוא עוד התלונן שאני קובע שהרכב לא משהו למרות שהרכב לא עבר כיוונים ושום יישור קו...

נניח שהרכב צריך כיוון מסויים.... אז ככה אתה נותן ללקוח פוטנציאלי להתרשם מרכב? רכב שאתה במודע לא טרחת "לכוון" או לתקן מה שצריך ?

מאכזב.

פורסם

לנו בבית יש C5 שנת 2002 1.8 אני אומר לך שזה הרכב הכי נוח שהייתי בו!!! אם אתה רוצה רכב נוח,מאובזר,וחזק זה רק C5 וגם אבא שלי פחד בהתחלה בגלל כל השמעות על האמינות אבל כאחד שיש לו את הרכב האמינות שלו היא סבירה בהחלט היא לא טובה כמו יפנית אבל ביחס אליהם הוא פשוט מרבד קסמים על הכביש עם נוחות לא נורמלית,בידוד רעשים ברמה אחרת, עכשיו גם אם תביא לאבא שלי רכב שהוא שנה יותר גבוהה אבא שלי לא יקח החסרונות העיקריים באוטו הזה הם: רכב מאוד מאוד מאוד עדיין צריך להיזהר איתו רצח,יש לו מלא בעיות חשמל אב לא צריך לדאוג יום אחד משהו לא עובד יום אחרי הכול עובד כמו שצריך

בקיצור: המלצה שלי לך על הC5 לא תתאכזב(רק כדאי למצוא אחת שטיפלו בה יפה כי זה רכב שצריך שיטפלו בו יפה אבל הוא גם יודע להחזיר)

פורסם
אם אתה צריך להוביל משפחה, עם ילדים, אני ממליץ לך לבדוק את ה- S-MAX.

אשמח לדעת היכן ניתן למצוא SMAX במצב נסיעה ב-40K ש"ח... לדעתי גם במחיר כפול מזה קשה למצוא. בקיצור, תחשוב לפני שאתה מגיב.

• תוכן חדש...