Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר שעזרתם לי להתמקד על רכב קטן אשמח אם תוכלו לעזור לי לקבל החלטה שקולה לגבי הרכב השני.

מחפש רכב מנהלים שאוכל להכניס בו 3 ילדים עם כיסאות.

במהלך השבוע,הרכב ייסע כ-5 ק"מ ביום ופעם בשבועיים פחות או יותר יעשה נסיעה של 80 ק"מ (כמובן שזה נתון לשינוי אבל זה פחות או יותר סדר הגודל)

מכיוון שתקציבי אינו רחב,חשבתי על רכבים שנחשבים אמינים אפילו שצריכת הדלק שלהם לא הכי טובה אך מכיוון שהרכב לא יעשה הרבה ק"מ אני חושב שעדיף לקנות רכב שצורך קצת יותר אבל המחירון שלו נמוך לעומת רכבים שצריכתם טובה יותר.

משיטוט קל באינטרנט,ראיתי 3 רכבים שנכנסים לקטגוריה- ביואיק לה קרוס,שברולט מליבו,פורד מונדאו (כמובן שהשברולט והביואיק נדירים יותר במיוחד ברמת המחיר שאני מדבר עליה לעומת הפורד שמככבת ברשימה) אני מחפש שנת 2006-07 בסביבות ה-40,000 ש"ח.

אשמח להמלצות ולחוות דעת לגבי הרכבים הנ"ל במיוחד לגבי הפורד מכיוון שהוא זמין יותר.

תודה מראש ויום נפלא

פורסם

מאזדה 6 !

נחשבת לחסכונית מבין מכוניות המנהלים וכמו כן גם אמינה מאוד.

בנוסף לא חסר לה כוח והעיצוב יפה.

במסגרת תקציבך תכנס אחת כזו משנים 2005-2006 לבעלות כאלה עם קילומזראז' נמןך ודגם מפואר.

בהצלחה בחיפוש!

פורסם

שלום ותודה על תשובתך

המאזדה רכב נפלא-אמין ושומר על מחירון לאורך שנים ואני אומר זאת בתור אחד שלהוריו יש מאזדה 6 ובעצמי בעלים של מאזדה 3 ספיריט.

ההפרש במחיר בין הפורד למאזדה הוא של לפחות 10,000 וירידה בשנתון.

מכיוון שתקציבי מוגבל וצריך להספיק לשני רכבים ואינני מעוניין לרכוש רכב משנתון נמוך מ-2006 (אחרת הייתי קונה אלפא) אני מתעניין ברכבים שהמחירון שלהם "התרסק" ונחשבות אמינות,זאת הסיבה שפזלתי לכיוון הפורד ולכן אשמח לקבל מידע עליו או על כל רכב שעונה על החיפוש שלי.

תודה מראש והמשך יום טוב

פורסם
מאזדה 6 !

נחשבת לחסכונית מבין מכוניות המנהלים וכמו כן גם אמינה מאוד.

בנוסף לא חסר לה כוח והעיצוב יפה.

במסגרת תקציבך תכנס אחת כזו משנים 2005-2006 לבעלות כאלה עם קילומזראז' נמןך ודגם מפואר.

בהצלחה בחיפוש!

אתה חי על ענן?

מאזדה יכולה לעיתים להתהדר באמינות אך לעולם לא פגשתי אחת חסכונית,בטח שלא ה6 שחלק ממתחרותיה מציגים חיסכון ניכר בדלק לעומתה(טויוטה אונסיס,הונדה אקורד,אני חושב שגם חלק מהמתחרות מאירופה מתעלות על נתון צריכת הדלק שלה).

אני משבח את המונדיאו הקודמת אך היה הייתה בליסינג ודלקן,מאובזרת,איכותית,מהנה לנהיגה.

בעיית אמינות קלה חזרה על עצמה - החלפת האלטרנטור ששבק כל שנה(עמוסה ציוד אלקטרוני שכנראה גרם לנזק),מעבר לזה היא לא צייצה והיא אכלה המון ק''מ בתנאים לא סבירים בעליל!

פורסם

מניסיון של המשפחה אני יכול להמליץ על המאליבו, הרכב ממודל 2005 נרכש מיד ראשונה עם כמעט 100 אלף קילומטרים לפני 8 חודשים וכבר עבר 12 אלף קילומטרים. רכב מרווח אבל לא נראה לי שמספיק בכדי להכיל 3 מושבי בטיחות מאחור, המנוע חזק ומגיב היטב, גיר פשוט אבל עושה את העבודה ומזגן שפשוט מקפיא את הצורה גם בעוצמה הכי נמוכה.

הרכב טופל עד לקניה ב-UMI וההיסטוריה שלו נבדקה טרם הרכישה ומלבד טיפולים לא עבר שום תיקון והוא נוסע ככה עד היום.

הדגמים של 2007 עברו עדכון עיצובי קל מבחוץ ובפנים ונראים הרבה יותר טוב לדעתי, אולי שווה להתאמץ.

הכי חשוב זה באמת לבדוק שכל הכיסאות יכנסו מאחור כי הרכב לא רחב מאוד.

בהצלחה.

פורסם

המאזדה 6 יכולה לשרת אותך על הצד הטוב ביותר!

הייתי מציע לבדוק גם את האופציה של האוונסיס שנחשבת לאמינה ובזכות גיר רציף חסכונית מעט יותר

פורסם

אני הייתי מוותר עכשיו על מאזדה 6, אחוז הגנבות בארץ למאזדה הוא בין הגבוהים ביותר בארץ.

אפילו עם תקבל החזר מלא עדיין ילך לך אוטו שבטח תשקיע עליו לא מעט.

פורסם

שלום לכולם ותודה לכל העוזרים

לאחר חיפוש מעמיק הגעתי למסקנה ששני הרכבים היחידים שנכנסים בתקציב בהתחשב בזה שאני מקווה לשלם קצת פחות מ- 40,000 ש"ח ושאינני מוכן לקנות רכב משנתון נמוך מ2006 ובמצב טוב הם שברולט מאליבו ופורד מונדאו (מבחינת המחיר אני חושב שאני נוטה יותר לכיוון הפורד).

לגבי שאר הרכבים- בסביבות המחיר והשנתון שאני מעוניין בהם אני צופה לקבל רכב שעבר הרבה ידיים ועשה ק"מ גבוה.

אשמח לקבל כמה שיותר מידע לגבי הרכבים הנ"ל.

שוב תודה על כל העזרה והמידע.

נ.ב כיף שיש אנשים שמוכנים להקריב מזמנם בכדי לעזור לאדם אחר.

פורסם

C5 2007 מלובינסקי עם אחריות תכנס בתקציב ותענה על כל הדרישות.

השאלה אם אתה מוכן לקרוא קצת הרכב או שאתה אחד מהעדר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מאזדה 6 הוא רכב אשר זולל מאוד דלק, הייתי הולך על הפורד מונדאו, אחלה אוטו עם נסיעה בהרבה יותר נוחה משל המאזדה 6.

פורסם

לגבי ה-c5

אחד הרכבים היותר מפנקים ואני אומר זאת בתור אחד שנהג עליו אך לצערי את הרכב הזה הייתי מוכן לקחת רק בליסינג תפעולי מכיוון שהוא יבלה זמן יקר תרתי משמע במוסך...

חבל שיש רכבים טובים שלא מטופלים כמו שצריך בארץ ובמקום שנהנה מהם הם מרובי תקלות לדוגמא אלפא רומאו.

פורסם

למיטב ידיעתי ה-407 וה-c5 זה אותה גברת בשינוי אדרת...או שאני טועה לגבי האמינות?

זכור לי שקראתי מזמן שהעיצוב של הרכב,שהוא יפייפה אגב,גרם לכיווץ משמעותי לתא המטען?

• תוכן חדש...