Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

cadence flash-12 + cadence z1000 מה אתם אומרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות את הסט הבא:

cadence flash-12 (סאב)

cadence z1000 (מגבר מונובלוק)

רציתי לדעת האים הסט הזה באמת טוב?

האים שווה לקנות את הסאב והמגבר ב 1500 ש"ח?

ובכלל אם יש לכם משהוא חשוב להוסיף...עשו זאת.

תודה מראש

ג'ניה :wink:

:king:

פורסם

המגבר של הקאדנס נותן 400 וואט ב-2 אוהם, לעומת הלאנזר שנותן 470 וואט ב-4 אוהם ו-800 ב-2 אוהם (נתונים עבור 12 וולט).

יש הבדל? :lol: (המחירים דיי דומים)

פורסם

החברה פה כל כך אוהבים את הלנזר האלה... אני לא סובל את החברה הזאת היו לי שני מגברים שלהם והם היו נכנסים לי כל הזמן לPROTECT כשהייתי מעמיס עליהם בשתי אום, ואיכות לדעתי על הפנים. לפי מה ששמעתי את הקדנס הם די שווים את סכום ההשקעה אך עדיין לא מגיעים לרמה הגבוהה ביותר. בקיצור לא נקשקש יותר מידי לך על הקדנס ועזוב אותך ממספרים כל חברה יכולה לרשום על המגברים שלה איזה מספרים שהיא רוצה (בגלל זה תראה שעל המגברים של חברות ידועות כתובים מספרים ריאלים לדוגמה: רוקפורד 851X יותר חלש מלאנזר 1000?!?! לא בעולם הזה!!!)

פורסם

חברה עם כל הכבוד...

אני צריך תשובות והמלצות, לא קישקושים.

יש פה מישהוא שבאמת יכול לעזור לי...

ג'ניה

:king:

פורסם

המחיר באמת שווה דיי זול יחסית

ובקשר לשטויות שנאמרו פה על סמך מה אתה קובע שקנדאנס 2 רמות מעל לאנזאר שתי החברות הללו אותו רמה ושתיהם חברות בינוניות

לגבי עוצמה לאנזאר ידועים כמגברים ממש חזקים למרות הנתונים המופרחים ידוע שלאנזאר לא מי יודע מה יציבים ב2 אוהם אבל ב4 הוא ממש סוס עבודה וזה מגבר שיכול לשרוד ממש הרבה זמן ממש חיה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
החברה פה כל כך אוהבים את הלנזר האלה... אני לא סובל את החברה הזאת היו לי שני מגברים שלהם והם היו נכנסים לי כל הזמן לPROTECT כשהייתי מעמיס עליהם בשתי אום, ואיכות לדעתי על הפנים. לפי מה ששמעתי את הקדנס הם די שווים את סכום ההשקעה אך עדיין לא מגיעים לרמה הגבוהה ביותר. בקיצור לא נקשקש יותר מידי לך על הקדנס ועזוב אותך ממספרים כל חברה יכולה לרשום על המגברים שלה איזה מספרים שהיא רוצה (בגלל זה תראה שעל המגברים של חברות ידועות כתובים מספרים ריאלים לדוגמה: רוקפורד 851X יותר חלש מלאנזר 1000?!?! לא בעולם הזה!!!)

x-ent בן אדם מדבר מניסיון אישי, ואתה שולל את דבריו ?

x-ent וזה לא חדש שהמתמתיקה של לאנזר דיי בקנטים, המספרים שהם נותנים זה נראה לי קשור למידות הפיזיות של המוצר ואין הרבה קשר למציאות.

(לא מדובר פה על המונובלוק,או על האופטידריב, אלה על הסדרות הנמוכות והוייב.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שמעתי מגבר של קאדנס, לא זוכר בדיוק איזה. זה היה בEMMA בסיאט איביזה. הוא הגביר סט של DLS וזה היה צליל מושלם בשבילי. היה לו גם שני סאבים של אודיובאן על מגבר 1200D של לאנזר. המגבר של קאדנס צריך להיות טוב מאד אבל הייתי לוקח גם סאב מתאים שיספוג 400W ויהיה אם התנגדות של 2אום . או 2 סאבים כאלה כמו שאתה ציינת צריך להיות לא רע. לא חושב שמישהו שמע את הסאב הזה ויכול להגיד לך איך הוא.

שורה תחתונה כמה שאני מכיר אותך 400W לא יספק אותך ואתה תתבאס חזק אם תקנה את הקאדנסים. אז תקח כבר את ה1200D אם סאב פיוניר אחד בינתיים ואחר כך תוסיף עוד 3. :lol::loco:

אבל כל זה נמאס אחר כך.. מנסיון אני אומר לך כבר לא פעם אחת. ולתווך הארוך כדאי לך להשקיע במשהו יותר איכותי.

פורסם

יש הרבה אנשים שחיברו לאנזר ברכב והמגבר היה ברמה סבירה ואיכותי.

ממה שהבנתי הלאנזר 1200, אכן שומר על הנתונים המוצהרים שלו בניגוד לשאר הלאנזרים.

עבור המחיר שלו אני לא אהסס פעמיים!

• תוכן חדש...