Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest Black Legion
פורסם

שלום

לאחר קצת חיפוש לגבי נורות חדשות חשבתי על הOSRAM NIGHT BREAKER בגלל השיפור בעוצמת האור ובצבע, אבל אני לא יודע את סוג (או מידה מה שזה לא יהיה:?: ) הנורה שצריך לאוטו שלי.

טויוטה קורולה ראנקס 03.

בנוסף אני רוצה להחליף את נורות הערפל כדי להתאים את צבע האור לצבע של הOSRAM NIGHT BREAKER, רק שאני לא יודע איזה יכול להתאים וגם פה אני לא מכיר את הסוג.

תודה על העזרה מראש.

פורסם

נצל"ש,

אם אני רוצה להחליף בהונדה FRV את הנורות לאור לבן, איזה נורות מומלצות? ואיזה נורות מומלצות לפנסי ערפל?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

Guest Black Legion
פורסם

אני מחפש נורות שיביאו לי את הצבע הכי לבן אבל עדיין יהיו חוקיות לכל דבר, אבל הכי חשוב שישפרו לי את טווח הראיה.

לערפל כמו שאמרתי רק שישלימו לי את הצבע.

לפחות מישהו יכול להגיד לי את הסוג?

פורסם
שלום

לאחר קצת חיפוש לגבי נורות חדשות חשבתי על הOSRAM NIGHT BREAKER בגלל השיפור בעוצמת האור ובצבע, אבל אני לא יודע את סוג (או מידה מה שזה לא יהיה:?: ) הנורה שצריך לאוטו שלי.

טויוטה קורולה ראנקס 03.

בנוסף אני רוצה להחליף את נורות הערפל כדי להתאים את צבע האור לצבע של הOSRAM NIGHT BREAKER, רק שאני לא יודע איזה יכול להתאים וגם פה אני לא מכיר את הסוג.

תודה על העזרה מראש.

99.9% שהאור גבוה+נמוך אצלך הוא H7.

כדי להיות בטוח ב-100% תבדוק בספר רכב/על הפנס עצמו (תפתח מכסה מנוע).

יש גם את דגם האוסרם נייט ברייקר פלוס.

• תוכן חדש...