Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי XL יכור לי גם הצעה בקרית גת סביבות 2100-2200

לגבי מורלים כמו ש shakim אמר. בפורום אוסי יש בחור בשם סטס שדיבר על זה מזמן.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין מה להשוות בין דוטק לxl הם לא באותה רמה בשום פרמטר.

קלארוס בפחות מ1000 שקל נשמע דיל מעניין

אגב יש לhat רמקול 6/9?

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

פורסם

לא יודע מה שאפתי בכלל :-D

אני התכוונתי בכלל לIMAGINE שהוא מקביל יותר לדוטק

הקלארוס באמת יקר יותר והוא אכן מקביל איפשהו בין ההייבריד אוביישן לאילייט.

היה לי את האימג'ן ומאוד מאוד אהבתי את הסט הזה - בניתי לו קרוס פסיבי משופר ומכרתי אותו לחבר פורום כאשר שדרגתי לאשתי רכב. שם כבר בניתי לה סט שמורכב מקלארוס 5.25 + L3SE (בלי טוויטר)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נראה לי שהיה פה בלבול

הקלארוס נמכר ב1900 שקל

האימג'ין נמכר בפחות מ1000

אז אני חושב שכוונת המשורר הייתה על האימג'ין:-)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כן אליקו, המשורר לקח שאחטה מהקנביס הלא נכון

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דווקא ג'וניור צודק - זה חוסר שעות שינה מטורף

:-P:-P:-P

מה גם נתפס לי הגב (120 קילו דחיקה חזה תחתון - נראה לי שקצת הגזמתי :-D)

ואני מסטול טבעית 8)

מחפש את האהיל שלי כבר שבועיים!

Pioneer TS-X150

פורסם

בטווח המחירים הנ"ל הייתי קונה את האימייגן של HAT (וזה גם מה שקורה בפועל :-D ).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
120 קילו יא ילד :wink:

מה אתה רוצה, אני פולני :-P

שניצל בשבילי זה "בשר אדום" :?

Pioneer TS-X150

פורסם

למה המחיר קפץ? כי הקהל מתחדש כל הזמן ולא מודעים למחירים הקודמים אז בעלי עסקים בארץ תפסו על זה טרמפ.

למה? כי הם יכולים!

אימג'ן מגיע ללא קרוס, אז בהתחשב בזה שבטווח מחירים כזה מי שקונה את הסט הוא בד"כ מתחיל שרק רוצה לחבר הכל ושהכל יעבוד ולא בראש שלו להתחיל להתעסק עם בניית קרוסים. לכן מי שקונה סט כזה יצטרך כנראה להריץ אותו אקטיבי וללא ציוד מתאים זה יכול להיות טיפה יותר מסובך.

שום דבר שאי אפשר להתגבר עליו אבל. מי שרוצה להשקיע במערכת טובה במחיר נוח, ישקיע.

אם זה בקניית מגבר עם קרוס רחב-טווח מובנה או מכשיר תומך עבודה אקטיבית. יש המון פתרונות היום.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

מסכם עם VINYX אני הבאתי מסוכן שאני מכיר של מורל את הסט דוטק ב 650 ש"ח

אז אם אני קניתי במחיר שחנויות קונות אז אנשים מחפשים להתעשר ולא להתפרנס וזו הבעיה בארצנו הקטנה!

HU:Clarion CZ500 AMP:Jbl GTO1004 COM:Morel Dotech Ovation 6.5 SUB:Hertz ES300

פורסם
למה המחיר קפץ? כי הקהל מתחדש כל הזמן ולא מודעים למחירים הקודמים אז בעלי עסקים בארץ תפסו על זה טרמפ.

למה? כי הם יכולים!

אימג'ן מגיע ללא קרוס, אז בהתחשב בזה שבטווח מחירים כזה מי שקונה את הסט הוא בד"כ מתחיל שרק רוצה לחבר הכל ושהכל יעבוד ולא בראש שלו להתחיל להתעסק עם בניית קרוסים. לכן מי שקונה סט כזה יצטרך כנראה להריץ אותו אקטיבי וללא ציוד מתאים זה יכול להיות טיפה יותר מסובך.

שום דבר שאי אפשר להתגבר עליו אבל. מי שרוצה להשקיע במערכת טובה במחיר נוח, ישקיע.

אם זה בקניית מגבר עם קרוס רחב-טווח מובנה או מכשיר תומך עבודה אקטיבית. יש המון פתרונות היום.

נכון, אבל לרוב זה לא זול אם מדובר על קניה של מוצרים חדשים. היתרון של מורל, ששלבו אותו בסטאפ לא יקר אם מינימום מאמץ (זה מה שעשו כאן בארץ). והוא עדין למרות הכל ניגן לא רע במיוחד.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם
מסכם עם VINYX אני הבאתי מסוכן שאני מכיר של מורל את הסט דוטק ב 650 ש"ח

אז אם אני קניתי במחיר שחנויות קונות אז אנשים מחפשים להתעשר ולא להתפרנס וזו הבעיה בארצנו הקטנה!

דרך אגב, זה גם לא פסול...

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

אם להיות רציניים לרגע - יש כל מיני סיבות לקפיצות מחירים של מוצרים.

קחו דיינאמט למשל - המחיר שלהם עלה פלאים לאחרונה בגלל מחסור חמור בנפט שזה חלק מחומרי הגלם ממנו עושים את הבוטילן שממנו עשוי הדיינאמאט בעצם.

סיבה נוספת לעליה במחיר הינה ביקוש כמובן.

תחשבו שאם מחירים של חומרים כמו ברזל ונפט בלבד עולים במחיר אז גם כל דבר שעשוי מהם כמו גומי למשל או באסקטים - יתייקר... סלילים גם.

תוסיפו לזה את שחיקת השכר, תוסיפו לזה את עליית מחירי הנדל"ן הלא פרופורציונאלית ומסביב עליית כל מוצרי היסוד

ואתם תגיעו לתוצאה בלתי נמנעת של עליית מחירים של כל דבר שאתם יורקים עליו.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...