Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כן,כן זה שוב אותו הסיפור על המחירים ההזויים של החלפים בארצנו הנאורה אבל הפעם אפילו אני לא ידעתי אם הוא צוחק איתי או לא (מנהל המוסך).

ראשית כל מדובר במרצדס c class בציר 2005 מנוע 1800 קומפרוסור,הכל התחיל שבוע שעבר כשפס הניקל המקיף את ידית ההילוכים יצא מהמקום (היה תפוס בחלטורה של שני ברגים עוד מהבעלים הקודם),אז אבא שלי הלך למוסך לאחר שאמרתי לו שיבקשו ממנו לפי דעתי סכום של כ300 שקלים.לאחר שהגיע למוסך והבעלים של המוסך ראה את החלק ובדק את המחיר תשובתו הייתה "840 ש"ח לפני מע"מ ועבודה" אבא שלי חשב שהוא התבלבל והוא מדבר על חלק אחר אבל מתברר שלא ומנהל המוסך הסביר לאבא שלי ששניהם מדברים על אותו החלק וזה המחיר שלו בארץ.

לאחר חיפוש באינטרנט נמצאה האבדה (למי שלא הבין באיזה חלק מדובר שיסתכל בתמונה שבקישור)

http://www.ebay.co.uk/itm/Mercedes-C-Class-Mk2-2000-2007-Automatic-Gear-Stick-Selector-Chrome-Trim-/180862996046?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a1c464e4e#ht_500wt_969

הבעיה היא שלא מצאתי מקום ששולח את החלק לישראל,רציתי גם לדעת אם יש למי לפנות בארץ/בחו"ל לגבי המחירים ההזויים שמנסים לדחוף לצרכן? (זה שיש לי מרצדס זה לא אומר שאני מיליונר וגם לא טיפש מספיק כדי לשלם את הסכום הזה עבור החלק)

הסיפור כ"כ הרתיח אותי בגלל הקפיצה הגדולה של המחיר ,פשוט גנבה לאור יום, והאם יכול להיות שאין למי להתלונן לגבי התופעה הבזויה הזו?

פורסם

אין שום בעיה שהוא משומש עדיין המחיר לחלק הוא עדיין מאוד מאוד יקר.

עדכון נוסף,

משיחה שנעשתה עם מוקד השירות של מרצדס בנץ ישראל נאמר לי כי מחירי החלפים אינם נקבעים ע"י היבואן בארץ וכי אין לי למי להתלונן בארץ אלא רק למרצדס בחו"ל.

פורסם

שלום יש באפשרותך להשמש בשירות הבא של mustop.פשוט מאד אתה מקבל כתובת באנגליה ואז החברה בEBAY שולחת לך את המוצר לכתובת באנגליה ואז mustop שולחת לך את המוצר לישראל עד פתח הבית.

בעלות לא גבוהה במיוחד.

פורסם

לפני mustop וכו' אני מציע פשוט לשלוח הודעה למוכר בבריטניה ולבקש ממנו בנימוס אם הוא יכול בכל זאת לשלוח לפה,

ולהגיד לו שאתה כמובן מוכן לשלם על המשלוח בדואר רשום רגיל. (Registered mail).

בשום אופן לא דרך חברות השילוח/EMS כי תידרש לשלם עמלות שונות ומשונות בארץ.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בוודאי. אני דיי בטוח שתקבל ממנו במשלוח מיוחם שקיק דוגמא של ווזלין משובח.

בכל מקרה, שלח. אין לך מה להפסיד בשלב הזה, נכון?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני חושש שזה לא רק מרצדס. אני רצית להחליף את הידית הילוכים ב-MX5, כי הציפוי עור נשחק. רצו מעל 900 שקל!! ואל תשאל כמה עולה מנוע חשמלי לחלון, מעל 1500 שקל.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
לפני mustop וכו' אני מציע פשוט לשלוח הודעה למוכר בבריטניה ולבקש ממנו בנימוס אם הוא יכול בכל זאת לשלוח לפה,

ולהגיד לו שאתה כמובן מוכן לשלם על המשלוח בדואר רשום רגיל. (Registered mail).

:mm_yeah:

לפי רשימת ה EXCLUDES של המוכר,ישראל (או המזרח התיכון\אסיה בכלל) לא נמצאת שם,מה שמעלה את הסיכוי שהוא יותר מישמח לשלוח לך את הפריט (לדעתי יבקש 3-4 פאונד עבור המשלוח)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...