Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אות קיין

speaker_joe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אני אגיד לך...אתה צודק.

אבל אין מה לעשות, אנשים פה מבינים הרבה וזה מעצבן ששואלים שאלות מפגרות.

באמת חבל שזה ככה.

פורסם

ל:What goes around comes around כ- 95,000 ציטוטים בגוגל.

ל: What comes around goes around כ- 11,000 ציטוטים בגוגל.

איך אתה יודע למה הוא התכוון?

וחוץ מזה - לומר שזה לא פורום חברתי... נו מילא :wink:

בימר,

מכיר את ההבדל בין "אני חושב" ל"אני יודע"? זה אחד מאותם מקרים.

כל מה שהחיפוש שלך בגוגל אומר זה שהוא לא היחיד שטועה. מה לעשות שאמרה כזו יש רק אחת, עם משמעות מאד ברורה. אני מבטיח לך שאם תעשה חיפוש בגוגל, תמצא המון פעמים שמישהו כתב "מישו", ויותר מדי פעמים שכתבו "שאני הייתי בלונדון", ומספיק דעות שטוענות שבוקסרים מתנדנדים מצד לצד בזמן מכת גז בגלל שיש להם גל-הינע (או שהזנב מתרומם בתאוצה בגלל המנוע-בוקסר. וכן, אני יודע שהם כבר לא עושים את זה). זה לא הופך את כל זה לנכון.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
מה אני אגיד לכם...

אתם מדברים גבוה מאוד על חוסר הגיבוש בקהילת, אם אפשר לקרוא לזה ככה, האופנוענים בארץ. דיבורים על חוסר פירגון, חוסר גיבוש וכו...

והנה אתם מתנהגים אותו דבר. כזה חוסר פרגון לא ראיתי בחיים. כל מה שאתם יודעים לעשות זה ללגלג, לבאס, להוציא את החשק לאנשים להשתייך לקהילת האופנוענים בארץ.

תפתחו את העיניים שלכם חבורת צבועים שכמוכם. אתם מתפלאים שכל העולם מפנה נגדיכם חיצים? אתם מפנים חיצים אחד נגד השני.

"הדבר נעשה מתוך רצון אמיתי להציב אלטרנטיבה איכותית בדמות דיונים מקצועיים ככל האפשר על התחום, וזאת לצד אווירה נעימה ואף משועשעת שתאזן במקצת את הנופך הרציני שאנו מעונינים לדמות לפורום."

הציטוט הזה מופיע מהודעת "ברוכים הבאים" של הפורום. דיונים מקצועיים?? אווירה נעימה?? אווירה משועשת אולי כן, אבל רק חבל שהיא מתקיימת על גבם של אחרים.

הוצאתם לי את החשק מהפורום הזה, מהקהילה הזאת. אתם בטח שמחים עכשיו.

עכשיו תרשו לעצמכם לרדת עליי עד מחר בבוקר. זה לא מעניין אותי, אני כבר לא אקרא את זה.

אתם בושה לעצמכם ויותר מזה, אתם בושה לענף המוטורי בארץ. יש לכם עוד הרבה מה ללמוד.

להתראות בסיבוב. בסופו של דבר, what comes around - goes around.

vios con dios. לכו עם האל. ואל תחזרו

הממ...

נפגעת?

נעלבת?

טוב!

לא זכור לי שהתחייבו פה להיות נופת צופים עבורך.

אולי אם היית טורח לנסות להבין את הפורום לפני מטר התמונות הלא כל כך איכותיות או בכלל מעניינות את האנשים בפורום, אז אולי היית מקבל תגובות אחרות.

חשבת אולי שיש פה אנשים שלא עניינו אותם התמונות האלה ושכבר נשבר להם הקטנצ'יק מכל הכותרות המפגרות של בני ה12 שרוצים עזרה ברכישה של מיסב לאופניים שלהם או איזה שאלה של כמה סוגר עם כותרת של "חייבים לעזור לי דחוףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1"

לצערי הרב אתה לא מהסוג שקורא את "חדש בפורום" או מנסה להשתלב.

אתה מהסוג שנכנס, זורק את מה שיש לו, ואם זה לא מתאים אז נפגע ומקפל את הזנב בטענה שהעולם לא בסדר.

ברשותך אני אצטט מילים שיתאימו פה מאדם מפורום אחר אמנם אבל שמתאימות פה היטב.

"לכו תישנו על האף יא קקות."

t. שלא התחייב להיות נחמד, ואף טרח להסביר שהוא לא.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

בימר,

כל מה שהחיפוש שלך בגוגל אומר זה שהוא לא היחיד שטועה. מה לעשות שאמרה כזו יש רק אחת, עם משמעות מאד ברורה. אני מבטיח לך שאם תעשה חיפוש בגוגל, תמצא המון פעמים שמישהו כתב "מישו", ויותר מדי פעמים שכתבו "שאני הייתי בלונדון", ומספיק דעות שטוענות שבוקסרים מתנדנדים מצד לצד בזמן מכת גז בגלל שיש להם גל-הינע (או שהזנב מתרומם בתאוצה בגלל המנוע-בוקסר. וכן, אני יודע שהם כבר לא עושים את זה). זה לא הופך את כל זה לנכון.

טל

טל

אם זה לא היה עניין פילוסופי כבד - לא הייתי מתעקש :wink:

מה שאתה אומר היה נכון לו היו רק 100 איזכורים לנוסח האלטרנטיבי, אבל כשיש יותר מ- 11,000 - אולי זה אומר שיש דבר כזה :?:

לדוגמא - משפט בעברית תקנית: "מה שבא בקלות - הולך בקלות".

האם לא יהיו מצבים שלהם יתאים המשפט ההפוך: "מה שהולך בקלות - בא בקלות" ? וניתן יהיה לומר אותו באותה מידה של דיוק ורלוונטיות?

אני חושב שכן כי כשגלגל מסתובב - אין לו צד שהוא למעלה :)

פורסם

א. לגבי הטיול, הכי חשוב שמי שטייל-נהנה. ואתם לא יודעים כמה ירדנו על הרוכב עם הג'ינס... לידיעתכם, לטיול הבא שהוא יצא אליו הוא יצא עם שני מעילים :)

אני רוצה להודות לכולם על ההבהרות לגבי שרשור התמונות. שמתם לב שאלו התמונות היחידות בפורום, אם אני לא טועה (מה שכן) שצולמו ע"י נוסע מושב אחורי, בתנועה?

ב. לגבי הבחורה, אתם יכולים להרגע. היא שלי...

eat your heart out :D:D:D

ותזכרו, אנחנו פה בשביל האופנועים ולא בגללם.

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם

בימר,

טל

טל

אם זה לא היה עניין פילוסופי כבד - לא הייתי מתעקש :wink:

מה שאתה אומר היה נכון לו היו רק 100 איזכורים לנוסח האלטרנטיבי, אבל כשיש יותר מ- 11,000 - אולי זה אומר שיש דבר כזה :?:

לדוגמא - משפט בעברית תקנית: "מה שבא בקלות - הולך בקלות".

האם לא יהיו מצבים שלהם יתאים המשפט ההפוך: "מה שהולך בקלות - בא בקלות" ? וניתן יהיה לומר אותו באותה מידה של דיוק ורלוונטיות?

אני חושב שכן כי כשגלגל מסתובב - אין לו צד שהוא למעלה :)

בימר, עזוב אותך.

הצדק עם טל"ש, למרות שהדוגמא שלך מעברית לא רעה.

באנגלית - אפשר לומר הכל, אבל העניין הוא שתישמע דביל אם תגיד את זה ככה.

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

• תוכן חדש...